Păreri despre FAN Courier - Sibiu

, 5 decembrie 2018

sunteti jalnici!!!! fan curier sibiu!!! livrările se fac cu mare intarziere si daca nu ai fost acasa nu mai poti lua legătura cu nimeni.... servicii execrabile

, 21 august 2018

Domnul Isus a zis ,,Ce voiti sa va faca voua oamenii faceti le si voi la fel".Dar eu va intreb Daca pe unde mergeti ati fi serviti asa cum ne serviti voi pe noi ,v ar place?.Faceti rusine numele firmei si pe al nostru de romani

, 7 august 2018

Nu se raspunde la telefon. Livrarile se fac cu mare intarziere, iar daca ratezi livrarea primesti un mesaj sa suni la un nr de telefon care nu este conectat (0786534499). Foarte ciudat!!!!!

, 3 august 2018

De nedescris! Nu raspundeti niciodata la telefon, iar soferul care trebuia sa imi livreze coletul, a zbierat la telefon de parca mi l-ar fi dat gratis. A vorbit execrabil. Rusine voua!

, 3 august 2018

Pe langa faptul ca nu raspundeti niciodata la telefon, curierul care trebuia sa imi livreze coletul, mi-a vorbit foarte urat la telefon. Zbiera la mine, parca mi-ar fi adus coletul de la el de acasa si mi-l dadea gratis. Nu se poate asa ceva...un comportament de om frustrat, nemultumit.... nu se procedeaza astfel. Cu asemenea angajati, va pierdeti toti clientii. Pe mine deja m-ati pierdut. Sau mergeti pe principiul..."FRAIERII NICIODATA NU SE GATA....FRAIERII SE SCHIMBA"? RUSINE!

Aurel Roncea

, 20 iulie 2018

Nu răspundeţi la telefon. Aveţi degeaba numerele afişate. . Sunteţi jalnici...

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Sunt tare dezamăgit deoarece eu am fost la lucru si nu am putut vb la telefon cu curierul.Cand am terminat munca si l-am sunat a trebuit să umblu pe banii mei după el in oras ca sa imi pot lua coletul.si oricum nu am putut să dau de el deoarece imi spunea o stradă si cand eram acolo și îl sunam imi zicea alta stradă.Dansu a spus că el nu mai poate sa vina la domiciliu meu desi el era în zona unde locuiesc.Dezamagit la maxim

, cu mai mult de 6 luni în urmă

rusine!de 10 zile coletul meu zace in depozit si ma amana in fiecare zi spunandu-mi ca o sa vina curierul sau sa ma duc personal sa.l ridic.Bataie de joc!

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Sa va fie rusine FAN Courier - Sibiu. Eu am platit pentru expedierea la domiciliu nu sa mearga destinatarul la depozitul d-stra. Voi sesiza protectia consumatorului si va voi face si reclama de seriozitatea d-stra.

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Dezastru !Nu au fost in stare sa livreze in 7 zile doua colete(piese auto far+bara fata)?!?!!!In schimb am fost informat din call-center ca au returnat expeditorului după ce vorbisem cu agentul care mi-a explicat ca Black Friday a dat totul peste cap si nu fac fata!Le dau întîlnire la OPC !

  • 1(current)
  • 2
  • 3