Totul despre CYLEX

Având mai mult de un deceniu de experiență pe piața internațională, CYLEX administrează peste 30 de cataloage de firme online, e vizitat de mai mult de 1 milion de utilizatori unici pe zi, din 5 continente și are milioane de clienți din lumea întreagă. CYLEX și-a propus să ofere utilizatorilor o cale rapidă și simplă prin care pot găsi oriunde produsele si serviciile căutate. Firmele înregistrate în catalogul nostru de firme online își prezintă și promovează activitatea într-un mod simplu, dar atrăgător.

Cataloagele de firme CYLEX din Europa

Ce ne face unici?

CYLEX oferă utilizatorilor săi rezultate de căutare relevante cu prezentări de firme actualizate. Firmele pot publica pe pagina lor de prezentare tot ceea ce un client ar putea căuta, și anume hărți Google și indicații de orientare, orarul cu publicul, liste de prețuri, meniuri, cataloage de produse și servicii, pliante, broșuri, etc. Cu opțiunea Oferte speciale, firmele pot chiar să ofere reduceri clienților dobândiți cu ajutorul lui CYLEX. Am învățat că părerile clienților sunt foarte importante pentru utilizatori, deoarece, prin citirea lor, pot beneficia de pe urma experiențelor altor persoane. Utilizatorii catalogului nostru au posibilitatea să citească păreri, să scrie păreri și comentarii despre firme și produsele și serviciile pe care acestea le oferă. CYLEX vă oferă posibilitatea de promovare a firmei Dvs., prin afișarea paginii ei de prezentare în primele rezultate din motoarele de căutare. Prin aceasta îi ajutăm pe potențialii Dvs. clienți să vă găsească mai ușor și să obțină informațiile de care au nevoie despre activitatea Dvs. Paginile de prezentare în CYLEX sunt eficiente și gratuite. Utilizatorii noștri și firmele înregistrate sunt pe primul loc, de aceea facem tot ce ne stă în putință să ne concentrăm asupra cererilor lor și lucrăm din greu la îmbunătățirea constantă a site-ul nostru și a serviciilor pe care le oferim. Utilizatorii și firmele pot contacta echipa noastră de asistență clienți, care răspunde la toate mesajele în termen de 48 de ore.

Echipa noastră

CYLEX este reprezentat de o echipă de aproximativ 250 de specialiști din diferite domenii: marketing online, search engine marketing, web design, programare web, asistență clienți, procesarea datelor, dezvoltarea de aplicații mobile și specialiști în limbi străine - engleză, germană, română, italiană, spaniolă, norvegiană, franceză, maghiară, slovacă, greacă, etc. Birourile noastre sunt în Germania și în România.