Întrebări Frecvente

1. Ce este CYLEX?

S.C. CYLEX Tehnologia Informaţiei S.N.C. este înregistrată în România şi administrează cataloage de firme online sub marca CYLEX.

Înregistrarea în cataloagele noastre de firme este gratuită şi paginile de prezentare CYLEX pot fi găsite de obicei în motoarele de căutare în primele zece rezultate.

CYLEX a creat cataloage de firme şi în alte ţări. Cataloagele noastre oferă utilizatorilor posibilitatea să evalueze firmele, să îşi scrie părerea despre produsele şi serviciile lor. Spre exemplu: Africa de Sud, Spania, Canada, Australia, Ungaria, Franţa, Italia, sau SUA.

Acestea sunt cataloage de firme sub formă de portaluri sociale. Utilizatorii pot evalua produsele şi serviciile companiilor înregistrate în cataloagele de firme. Firmele înregistrate au posibilitatea să publice în mod gratuit video-uri, imagini, articole, ştiri, produse şi oferte de partenariat.

2. Cum pot să îmi adaug şi eu firma în Catalogul CYLEX, gratis?

Indiferent dacă firma dvs. are sau nu un site internet al ei, noi vă dăruim o pagină de prezentare pe internet, gratis. Trebuie doar să accesaţi Înregistrare- Înregistrează firma de pe pagina principală https://www.cylex.ro

3. Cum pot să îmi actualizez datele în catalogul de firme CYLEX?

Există două moduri în care datele firmei dumneavoastră pot fi modificate în catalogul nostru de firme. Dacă nu aveţi încă o parolă, vă rugăm să vă alegi una dând click pe linkul Aceasta e firma mea de pe pagina dumneavoastră de prezentare. Daca tocmai vi-aţi ales parola, modificarile pe care le-aţi facut vor fi mai întâi verificate de către angajaţii nostri şi abia apoi parola dumneavoastră va fi activată.

Dacă aveţi deja un cod de identificare ID în CYLEX şi o parolă activă, vă rugăm să utilizaţi opţiunea Conectare - Conectare firme de pe oricare pagină a https://www.cylex.ro sau linkul Editaţi-vă pagina de pe pagina dumneavoastră de prezentare. După ce intraţi în contul dumneavoastră, vă puteţi actualiza şi personaliza datele direct online, fără a mai aştepta aprobarea angajaţilor CYLEX. Puteţi de asemenea, oricând, să ne trimiteţi un email cu modificările pe care doriţi să le faceţi la info@cylex.ro

4. De ce sunt listările atât de diferite dintre o firmă cu o pagină de prezentare completă şi una fără date şi informaţii?

În CYLEX, toate firmele au pe pagina cu descrierea firmei posibilitatea de a se prezenta în detaliu şi să specifice informaţii despre produsele şi serviciile lor, programul de funcţionare, să adauge un logo şi să se prezinte în limbile română şi engleză. Cu cât e mai detaliată prezentarea (descrierea companiei şi lista de cuvinte cheie) cu atât sunt mai bune şi numeroase rezultatele căutării în catalogul de firme CYLEX şi alte motoare de căutare, precum Google.

5. Aveţi un itinerar digital pe care îl pot folosi gratis?

Da, cu ajutorul hărţii digitale puteţi cere afişarea itinerariilor de la o adresă până la o altă adresă.

6. Cum pot corecta pe hartă, poziţia geografică a firmei mele?

Pe pagina dumneavoastră de prezentare, cu Conectare sau Editaţi-vă pagina, puteţi Corecta poziţia pe hartă. Trageţi indicatorul roşu în poziţia corectă şi salvaţi.

7. De ce săgeata de referinţă este aşezată greşit?

Legătura directă dintre hartă şi adresă e creată de un program automat. Din acest motiv este posibil ca prin asemănarea numelor unor străzi sau prin lipsa unor străzi de pe hartă, o altă stradă cu nume similar să fie indicată în locul străzii dorite. Din acest motiv ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

8. De ce apar în catalogul de firme CYLEX fără să mă fi înscris vreodată?

CYLEX inspectează constant listările de firme din sursele publice de pe internet, care sunt stocate în sistemul nostru de căutare în funcţie de anumite criterii şi astfel afişate ulterior ca rezultat la căutări. Din punct de vedere a funcţiilor, catalogul nostru nu diferă în mod semnificativ de alte motoare de căutare, precum Google, care de asemenea colectează date şi le listează în paginile lor de link-uri. În CYLEX, pe lângă listările generate automat sunt şi înregistrări făcute manual de către reprezentanţii firmelor cu Înregistrare- Înregistrează firma

9. Cum mă pot abona sau dezabona de la newsletter?

Vă puteţi dezabona de la newsletter accesând linkul Dezabonare de la sfârşitul newsletterului. În cazul în care acesta nu funcţionează, vă rugăm să ne trimiteţi un e-mail la info@cylex.ro

10. De ce nu apar modificările mele online?

Cu Aceasta e firma mea de pe pagina dumneavoastră de prezentare, aveţi posibilitatea să cereţi ca pagina de prezentare a firmei dumneavoastre să fie modificată completând formularul. Datele actulizate vor fi verificate de către unul din angajaţii nostri înainte de a fi publicate online. Dacă datele dumneavoastră nu sunt online, procesul de verificare nu a fost încă încheiat.

12. Cum pot să mă şterg din catalogul de firme CYLEX?

Daca nu doriţi ca firma dumneavoastră să fie prezentă în baza noastră de date pentru că de exemplu una din filialele ei nu nu mai există, vă rugăm să ne contactaţi pe email la info@cylex.ro. Pagina de prezentare a firmei dumneavoastră va fi complet ştearsă din baza noastră de date. Procesul de ştergere poate fi realizat numai de către angajaţii CYLEX.

13. Cum poate fi găsită mai uşor firma mea pe internet?

Completaţi prezentarea firmei şi, pe lângă descriere, inseraţi cât mai multe cuvinte cheie relevante care să corespundă domeniului de activitate a firmei dumneavoastră. Cu cât inseraţi mai multe cuvinte cheie în pagina dumneavoastră de prezentare, cu atât veţi fi găsiţi în mai multe rezultate de căutare în baza noastră de date şi în motoarele de căutare precum Google şi Yahoo. Mai târziu, dacă doriţi să adaugaţi cuvinte cheie, daţi click pe Conectare - Conectare firme de pe oricare pagină a site-ului pentru a intra în contul dumneavoastră, sau completaţi formularul Aceasta e firma mea de pe pagina dumneavoastră de prezentare pentru o primă actualizare.

14. De ce sunt necesare cuvintele cheie?

Cuvintele cheie sunt produsele, serviciile, mărcile pe care utilizatorii internet le caută. Este foarte important ca firmele să aibă multe cuvinte cheie relevante. Cu cât lista de expresii cheie e mai lungă, cu atât firma apare mai des în căutări. De exemplu, dacă firma dumneavoastră este un hotel, expresiile cheie ar putea fi: hotel cu wifi, hotel 3 stele, hotel cu restaurant, hotel all inclusive, camera single cu aer conditionat, hotel cu piscina, etc., în funcţie de serviciile pe care le oferă.

15. Cum pot să obţin o parolă pentru firma mea înregistrată în catalogul de firme CYLEX?

Pentru a actualiza datele firmei dumneavoastra cu Editaţi-vă pagina şi pentru a putea face modificările direct online, veti avea nevoie de codul de identificare ID al firmei în CYLEX şi de parola. În cazul în care nu aveţi o parolă sau aţi uitat-o puteţi cere una trimiţând un email la info@cylex.ro

16. Pot să adaug filialele firmei mele în catalogul de firme CYLEX?

În cazul în care firma ta este reprezentată în mai multe locuri, atunci poţi introduce separat în baza noastră de date fiecare filială, magazin sau punct de lucru. Pentru aceasta trebuie să procedezi ca la orice Înregistrare- Înregistrează firma.

17. Cum poate avea prioritate firma mea în lista cu rezultatele de căutare?

Primele rezultate afişate sunt întotdeauna firmele cu oferte speciale care corespund criteriilor de căutare.

18. Ce fel de servicii gratuite îmi mai oferă catalogul de firme CYLEX?

Pe pagina dumneavoastră de prezentare, cu ajutorul linkului Conectare sau Editaţi-vă pagina puteţi publica oferte, articole, ştiri, crea un catalog de produse şi servicii, încărca prezentări video, etc, toate aceste servicii fiind optimizate pentru căutările Google.

19. Cum pot să devin membru al comunităţii CYLEX?

Trebuie doar să faci Înregistrare- Înregistrează utilizator şi să urmezi instrucţiunile din meniu.

20. Care sunt avantajele oferite unui membru al comunităţii CYLEX?

În calitate de membru CYLEX ai dreptul de a scrie păreri şi comentarii care vor apărea imediat online fără ca vreun angajat CYLEX să citească şi să decidă dacă mesajul tău va fi publicat sau nu. În plus poţi să îţi faci noi prieteni, să participi la concursul de păreri, să trimiţi şi să primeşti emailuri, să iţi personalizezi profilul cu fotografie şi alte informaţii pe care le consideri utile.

21. Cum pot să îmi modific profilul de membru al comunităţii CYLEX?

Trebuie doar să dai click pe Conectare şi să alegi apoi opţiunea Conectare în Comunitatea CYLEX.

22. Cine sunt consideraţi “Prieteni invitaţi”?

Prietenii invitaţi sunt consideraţi prietenii tăi vechi pe care i-ai invitat din contul tău de CYLEX şi care au dat click pe Accept invitaţie direct din email-ul tau, fără să se înregistreze şi să utilizeze apoi Adaugă prieten. Logat fiind în contul tău CYLEX, foloseşte Căutarea de prieteni din contul tău de email Yahoo, Hotmail, Live sau Google Mail pentru a invita cât mai mulţi prieteni.

23. Cum se face că totul e gratuit în catalogul de firme CYLEX?

Toate veniturile noastre provin din colaborarea cu Google, mai precis din anunţurile Google prezente pe site-ul nostru; astfel putem oferi servicii de calitate firmelor prezente în catalogul de firme CYLEX.

24. Ce sunt ofertele speciale?

Ofertele speciale sunt reduceri de preţ, promoţii sau avantaje financiare evidenţe exprimate în procente sau preţ pe care firmele prezente în https://www.cylex.ro le oferă utilizatorilor catalogului de firme CYLEX.

25. Ce avantaje aduc ofertele speciale firmelor?

Firmele care publică oferte speciale în catalogul de firme cylex vor primi prioritate în căutările Internet pe toată durata valabilităţii ofertei speciale, având astfel mai mulţi clienţi, realizând mai multe vânzări şi profit mai mare. În plus firmele nu cheltuiesc nici un ban pentru publicarea ofertei speciale. Trebuie doar să faceţi click pe Editaţi-vă pagina şi să alegeţi Oferte speciale din meniu.

26. Cum să folosesc cuponul cu oferta specială?

Tipăreşte cuponul şi foloseşte-l întocmai cum este indicat pe el, înainte de data expirării lui, prezentându-l înainte de momentul facturării pentru a beneficia de preţurile sau reducerile din oferta specială. Sfătuieşte-ţi prietenii şi colegii să procedeze la fel. Părerea şi experienţa ta de consumator ne interesează foarte mult. Întoarce-te pe https://www.cylex.ro şi împărtăşeşte-ţi experienţa.

27. Unde pot să aflu mai multe informaţii despre ofertele speciale în CYLEX?

Accesează următorul link Oferte Speciale şi vei afla toate detaliile legate de ofertele speciale.

28. Încercăm întotdeauna să evoluăm. Ţelul nostru este acela de a ne îmbunătăţi serviciile în mod continuu.

CYLEX are mai mult de zece ani de experienţă pe piaţă. Motivul longevităţii sale este reprezentat de preocuparea sa continuă de a îndeplini nevoile clienţilor săi.