Păreri despre FAN Courier - Oradea

Naty Vidi

, 30 iulie 2019

Nu vă încredeţi în părerile de mai sus deoarece : este normal ca doar cei care au avut probleme să vină, să se plângă şi să lase o evaluare negativă...DAR asta nu reflectă defapt valoarea companiei în ochii clienţilor pentru că haideţi să fim serioşi un client mulţumit pur şi simplu nu va zice sau face nimic, doar se va bucura de colet .-.

, actualizat în urmă cu 1 an

Buna!!! Personalul nu este calificat in aceasta meserie noua ,,,doar stiu sa conduca masina care o au in dotare,,,ar trebui cateva saptamani de scolarizare despre comunicare si comport. in calificare altfel nu vad o buna conduire intre angajati si clientela. Apoi daca suni la Filiala nu raspunde nimeni . Cred ca se vor mai infiinta si alte Firme noi de Curierat si atunci se vor trezi Sefii Mari ...ca bani fac.

, actualizat în urmă cu 1 an

Parerea mea?prosta.si nu asupra firmei ci asupra unui curier care nu doar ca nu vine pana la adresa figurata pe colet ci trebuie sa il caut eu prin imprejurimi.Ma intreb,totusi pt ce se cere adresa completa pt expedierea coletului?Si asta ca mai si platesti taxa care nu este ieftina. RUSINE.

, actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

cele mai proaste servicii...n-ai cu cine discuta, efectiv nu raspunde nimeni la tel. Daca suni la relatii clienti ai cele mai mari sanse sa ai o experienta unica in ceea ce priveste incapabilii angajati acolo...rusine!!! Din Japonia am primit un colet mai repede prin posta decat din tara prin curier...total dezamagita....

, actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Din cinci numere de telefon cu greu reusesti sa primesti un raspuns dupa ore de insistente. Timpul de livrare extraordinar de prost!!! Stau cu coletul in depozit 2 zile si nu livreaza pe motiv ca 'au prea multe colete'. Pe ce criterii se selectează prioritatea livrării coletelor? Informati macar clientii astfel au sansa daca le e foarte urgent, sa isi ridice coletul din depozitul vostru!!! Management deficient, care nu asigura suficienta forta de munca pentru perioadele cunoscute ca fiind supra-solicitate!

, actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

de toata prastia sun de jumate de ora la toate numerele si nu ridica nimeni....dar bani vor....

, actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Eu nu am avut probleme cu aceasta firma.sunt multumita de ei si de seriozitatea lor.multumesc!

, actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

O FIRMA CARE PE BANII TAI ASTEAPTA SA COBORI IN FATA BLOCULUI, SE UITA URAT DACA LE AMINTESTI CA IN CONTRACT SERVICIUL DE TRANSPORT SE ASIGURA PANA LA USA APARTAMENTULUI.

, actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

neseriosi ,,de simbata pina marti ,nu ajunge coletul in sanmartin ,luni la ora 16.08 suna curierul ca este in fata blocului nu eram acasa ,eram la servici in fFelix la 500m,si nu se deplaseaza pe motIV ca a terminat serviciul, si sa astept marti ca ma suna el ,la ora 12 sun tot eu si imi spune ca nu are drum ,,sa astept ca ma suna,,,,,,,,,,,,,,,si imi trebuia urgent ,,,,,,o sa refuz toate comenzile online care sunt trimise prin aceasta firma ,,,pe 18 ron cit platesc la curierat ,imi fac si nervi ,,,,,,,,rusine

, actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Am sunat la a 3-a nr de contact şi au răspuns din prima, îs Foarte mulţumit, din parte mea au ***** steluţe

  • 1(current)
  • 2