Păreri85

Păreri

Părere despre Nike Invest SRL, BUCUREŞTI
nike

cu mai mult de 2 ani în urmă

Nike sunt in varful brandurilor in materie de articole sportive. La incaltaminte cel putin eu numai Nike caut. Am avut o pereche de adidasi care m-a tinut 2 ani, iar materialele din care sunt confectionati sunt de calitate.

Părere despre Telekom Piatra Neamt, PIATRA-NEAMŢ
romtelecom

cu mai mult de 2 ani în urmă

Eu am abonament telefonie + internet de la Romtelecom. Abonamentul nu este scump, iar internetul merge destul de bine. Pachetul este satisfacator. Ii recomand.

Părere despre Antibiotice SA, IAŞI
medicamente

cu mai mult de 2 ani în urmă

In Iasi Antibiotice detine monopolul in materie de medicamente. Pentru raceala eu imi cumpar paracetamol de le ei pentru ca are un efect rapid, si mai iau niste multiminerala pentru activitatile sportive.

Părere despre Media Galaxy BUCURESTI, BUCUREŞTI
media galaxy

cu mai mult de 2 ani în urmă

Media Galaxy este un dintre cele mai bune magazine in materie de electrice si electrocasnice. Eu mi-am luat de la ei un mp3 player cu reportofon si functioneaza foarte bine si acum dupa 2 ani.

Părere despre Gimrom Holding, IAŞI
gima

cu mai mult de 2 ani în urmă

Gima e un supermarket foarte util in primu rand ca se afla langa capusul studentesc, iar in al doilea rand ca e amplasat in Iulius Mall.Eu imi fac des cumparaturile in Gima deaoarece au tot felu de oferte de care poti benificia daca ai un card de la ei.