Păreri18

Păreri

Părere despre Grup West, ORADEA
Exceptionali

cu mai mult de 2 ani în urmă

Am vrut o data sa achizitionez o masina de la ei, si nu pot zice decat ca au fost exceptionali! Atata s-au ocupat de mine, pana mi-au gasit masina perfecta posibilitatilor mele materiale si necesitatilor mele. Nu am avut absolut nicio problema cu ea pana acum, si au trecut aproape 3 ani. Pe deasupra, ofera o scoala de soferi exceptionala din cate-am auzit.

Părere despre S.c. Compania de Apă Oradea S.a, ORADEA
Nimeni nu-i perfect

cu mai mult de 2 ani în urmă

Cam lasa de dorit filtrarea apei. Apa de la robinet din Oradea are un gust mult mai rau decat cea din Alesd, de exemplu. Personalul de la ghiseu este foarte dragut insa, iar posibilitatea de a plati o parte din factura azi, alta parte alta data, este exceptionala!

Părere despre BRD, ORADEA
Renume bun, cam atat...

cu mai mult de 2 ani în urmă

Au niste conditii cat de cat accesibile la credite, daca raportam la alte banci, dar au si niste costuri ascunse pe masura... Si-a facut un nume bun si mai prinde cate un ghinionist nestiutor la credite, altfel este o banca mediocra, daca comparam cu Banc Post sau Alpha.

Părere despre Oradinum S.a, ORADEA
S-a inchis...

cu mai mult de 2 ani în urmă

S-a inchis deja de ceva timp... pacat insa, deoarece faceau haine ieftine, iar unele firme de renume precum Armani lucrau cu ei.

Părere despre Coca-Cola Hbc Bucuresti, BUCUREŞTI
Nu putem fi toti multumiti

cu mai mult de 2 ani în urmă

Nu-mi prea place Coca Cola... prefer Pepsi daca chiar este nevoie, deoarece are mai putin zahar. Mai demult nu prea simteam diferenta, dar de la o vreme este vizibila. In schimb, imi plac Sprite si Fanta, dar numai la ocazii speciale.