Păreri despre Bene International SRL

Amatori

, cu mai mult de 2 ani în urmă

Serviciile oferite de această companie lasă de dorit în multe privinţe. Singurul obiectiv urmărit este profitul prin orice surse posibile. Trebuie să-i iei la puricat, altfel umflă preţul unei simple reparaţii, încercând să te ducă cu preţul ei având impresia că orice potenţial client e un novice în domeniul IT. Ce m-a deranjat cel mai mult este lucrul fuşerit, făcut repede-repede, să plece clientul şi dacă se poate să nu pună întrebări. Am fost nevoit să fac două drumuri datorită "lipsei lor de atenţie". Ca să nu mai zic cât de haotic şi încet primeşti o simplă factură, de parcă angajata era la prima ei zi de muncă, sau aşa e doar stilul ei de lucru? Ca să nu mai zic de nenorocitile alea de scări, cu 10 kg în mâini mai-mai că-şi vine să te-ntrebi oare n-au bani de o scară interioară decentă? Nu recomand Bene International.

Hozzanemertes es a kliens lehuzasa

, cu mai mult de 2 ani în urmă

Szuleim idosek,a 2 eves laptopjuknak volt egy kis gondja es hirtelen szerelore let szukseguk ez volt kozeleb es gyorsan elerheto,a gepet bevittek es rosszab allapotben kaptak vissza a gepet mint ahogy bevittek,belenyultak a gepbe elrontottak megjobban a gepet es meg olyan szamlat kertek a sz.. munkajukert hogy igazan fajdalmas volt kifizetni,masnap visszavittek mert nemmukodot rendesen es megint megszamlaztak oket a 3 honapos garanciajukkal egyut!!!milyen ceg ez ahol hozzanemertok dolgoznak es a ceg alapja a kliens lehuzasa nem a munka minosege!!!???
Comentariu

de cu mai mult de 2 ani în urmă

In atentia tututor celor care au lasat comment-uri mai jos:
Lucrez la firma criticata de voi, nu suntem perfecti, suntem oameni si noi...dar pentru toti cei care se plang de munca prestata la noi...aveti facturi(dovezi) pentru serviciile prestate de noi si puteti veni inapoi in cazul in care nu sunteti multumiti, incercam sa solutionam orice problema, nu suntem absurzi, nu luam bani degaba de la clienti, nu ii prostim sa isi cumpere lucruri de care nu au nevoie, pun mana in foc pentru oricare coleg de-al meu, nici unul dintre ei nu ia componente din calculatorul unui client, sau nu il inlocuieste cu ceva mai slab, si nu ii baga pe gat sa cumpere ceva de care nu are nevoie clientul(credeti-ma au salarul care le permite sa isi cumpere componente de ultima generati, nu au nevoie de nimic dintr-un calculator al unui client).
Iar pentru cei care nu fac altceva decat a murdari imaginea unei firme, ii indemn sa isi caute ceva util de facut in timpul pe care il pierd scriind prostii, fara dovezi. Dar persoane de genul vor exista tot timpul, nu ai cum sa opresti "gurile rele" - si ei trebuie sa faca ceva in timpul liber.

Cu respect, Kiss Beata - Responsabil Aprovizionare si Vanzari

Realitatea

, cu mai mult de 2 ani în urmă

Nu incercati sa laudati firma la care lucrati :)) Adevarul e ca acolo strica tot anumiti angajati de la vanzari care nu au habar cu ce se mananca IT-ul (lucru absolut necesar chiar daca esti numai un vanzator) si vin cu niste pareri paralele cu realitatea si te cam i-au indoielile cand tu ca si client ii bagi in buzunar cu puf cu tot .

Bene

, cu mai mult de 2 ani în urmă

Designul magazinului si amenajarea lasa de dorit trebuie sa urci pe un scaun sa vezi toate produsele dar in rest lucreaza bine iti fac comanda daca nu au produsul respectiv si ajunge intr-o zis sau doua,multi prieteni au cumparat calculatoare sau componente de la magazin si nu au avut probleme (inca) cu ele.
## pc computer componente
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Bene

, cu mai mult de 2 ani în urmă

Si eu mi-am cumparat calculatorul tot de la ei si inante cu aproximativ doua saptamani de expirarea garantiei a inceput sa faca un zgomot ciudat, l-am dus la ei si mi-au zis ca nu are nimic :)) asa ca l-am facut dupa catva timp pe banii mei in alta parte. Aranjarea produselor in magazin lasa de dorit, ca sa ajungi in service trebuie sa urci niste scari paraca luate din epoca pietrei, trebuie sa fii atent sa nu cazi mai ale daca ai si calculatorul la tine :))

computer

, cu mai mult de 2 ani în urmă

De aici ne-am cumparat primul computer. Am avut mai multe probleme cu ea. De cate ori am dus-o inapoi angajatii de aici au fost foarte amabili si ne-au reparat in timp real calculatorul. E o firma foarte buna.
## computer# pc# calculator
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Gergely Timea-Bernadette
:)

, cu mai mult de 2 ani în urmă

Magazin de calitate!
Intotdeauna munca lor este clara,profesionala,sunt foarte amabili,promtitudinea este un cuvant cheie.Gasesti orice articol pentru un calculator la preturi accesibile

Nyitrai Levente
Componente Pc

, cu mai mult de 2 ani în urmă

Pentru toti cei care se pricep la calculatoare si vrea sa-si cumpara va recomand acest magazin de calculatoare. Aici le gasiti la cele mai bune preturi absolut toate componentele necesare pentru un pc. Nu va recomand sa cumparati sistem gata facut ca in acelea in totdeuna ceva e mai slab. Adica sau baga mai putini rami, sau placa video e mai slabut. Deci in fine... Cumparand pc pe componente iesiti la pret destul de ieftin ... si poate mai puteti si negocia cu ei :)
## pc# calculator# componente pc# palci video# placi de sunet# hdd
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă