Multicom Zalau, Zalău

Denumire:
Multicom Zalau
Adresă:
Bulevardul Mihai Viteazul 58/C
Localitate:
450090 Zalău
Judeţ:
Sălaj
Telefon:
0260.606.122
Fax:
0260.615.508
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Preocuparea noastra, a celor de la MULTICOM, este aceea de a va oferi produse si servicii care aduc un plus de valoare in activitatea dumneavoastra, a celor care realizeaza proiecte in domeniul constructiilor si amenajarilor, totodata ne adaptam continu pentru a intampina cerintele clientilor nostrii prin diversificarea ofertei. Infiintata in anul 1992, MULTICOM a pornit de la o afacere de familie avand la acea data un depozit de material de constructii ajungand in present sa detina trei depozite situate in Zalau, Simleul Silvaniei si Jibou, ceea ce il transforma in lider de piata in judetul Salaj in domeniul materialelor de constructii si bricolaj.

Publicaţi imagini
Profil lung
Cu multa perseverenta si dedicare MULTICOM a devenit un puternic brand local cu capital in intregime romanesc. "VALOAREA CASEI TALE" a devenit sloganul firmei deoarece MULTICOM doreste sa fie un partener de incredere in proiectele clientilor sai, un partener de incredere si comunicativ care pune la dispozitia celor cu care interactioneaza eficienta si calitate.

Cuvinte cheie:

Materiale de Constructii, Instalatii sanitare, Gresie, Faianta, Parchet, Scule, Materiale Constructii, Vopsele, Lacuri, Perdele, Mocheta, Lambriu, Covor, Instalare obiecte Electrice, Instalare obiecte Termicem

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Multicom Zalau!

Împărtășește-ți experiența!