A&c Construct, Zalău

Denumire:
A&c Construct
Adresă:
Localitate:
Zalău
Judeţ:
Sălaj
Mobil:
0740-451.000
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Firma noastra executa lucrari de constructii de la zero cu predare la cheie(constructii case in rosu, constructii case la cheie, constructii ansambluri de vile la cheie, constructii ansambluri de vile in rosu).

Publicaţi imagini

Profil lung
Obiectivul nostru principal este acela de a avea un inalt standard de calitate si de a ne inconjura de profesionisti de prima mana. Firma noastra executa lucrari de constructii de la zero cu predare la cheie(constructii case in rosu, constructii case la cheie, constructii ansambluri de vile la cheie, constructii ansambluri de vile in rosu).Obiectivul nostru principal este acela de a avea un inalt standard de calitate si de a ne inconjura de profesionisti de prima mana. Ne aflam intr-un permanent proces de perfectionare si colaboram indeaproape cu arhitecti, designeri, ingineri de structuri, furnizori si producatori de materiale de constructii. Personalul nostru este format din oameni calificati cu vasta experienta în constructii, am avut grija ca acestia sa fie foarte bine motivati si sa aiba in plus un nivel ridicat al conduitei profesionale si al comportamentului.Suntem in masura sa acoperim o gama larga de servicii, de la proiectare, pana la executia la cheie a obiectivelor.

Cuvinte cheie:

Amenajari interioare, Cabane, Constructii Case, Constructii Vile, Case la Cheie, Constructii Cladiri, Mobilier din Lemn, Leagane, Balansoar, Constructii Case la Rosu, Case Ieftine, Constructii Case la Cheie, Constructii Case din Lemn, Constructii Spatii comerciale, Case In Rosu, Constructii Vile la Rosu, Constructii Vile la Cheie, Constructii Ansambluri de Locuinte la Rosu, Constructii Ansambluri de Locuinte la Cheie, Moblier de Gradina

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre A&c Construct!

Împărtășește-ți experiența!