SC Miral Com SRL - Zalau, Zalău

Denumire:
SC Miral Com SRL - Zalau
Adresă:
Str. 22 Decembrie 1989, Nr.86
Localitate:
Zalău
Judeţ:
Sălaj
Telefon:
0260-632477
Fax:
0260-632477
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Editaţi-vă pagina | Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

ORAR RELATII CLIENTI:
LUNI - VINERI: 08.00 - 17.00; SAMBATA: 08 00 - 13.00:
DUMINICA INCHIS.
S.C. MIRAL COM SRL este o firma infiintata in anului 1997 avand ca si obiect de activitate comercializarea materialelor de constructii si finisaje, activand in principal in jud. Salaj dar mai nou si in judetele limitrofe : Maramures, Satu Mare, Cluj, Bihor.

Suntem distribuitorii al mai multor producatori consacrati din Romania cum sunt: BAUMIT, KNAUF, MUREXIN, CEMACON, WIENERBERGER, TEGOLA, VALROM, SWISSPOR, MACON, YTONG, ROVA, CREATON, TONDACH, ISOVER, HOLCIM, etc.

Dispunem de o flota auto formata din 11 autocamioane care pot deservi comenzile clientilor nostri in cel mai scurt timp.
PRETURILE materialelor de constructii comercializate de noi SUNT SUB cele practicate pe piata.


Publicaţi imagini

Profil lung
Preturile practicate de noi reflecta faptul ca un magazin virtual are costuri mult mai mici decat un magazin traditional - de exemplu: chiria si intretinerea unui spatiu comercial, personal numeros, etc. Prin excluderea acestor costuri, preturile produselor scad considerabil, devenind mult mai accesibile. Calitatea si garantia acordate sunt aceleasi cu ale produselor similare prezente in magazinele traditionale.

Un alt castig important pentru Dvs. este livrarea la domiciliu sau sediu, prin care scutiti un timp pretios, inclus intotdeauna in pretul final al unui produs dintr-un magazin traditional.

Cuvinte cheie:

Gresie, Ciment, Marmura, Var, Bca, Piatra, Polistiren, Tencuieli Decorative, Borduri, Vopsea Lavabila, Ipsos, Plasa Sudata, Fier Beton, Blocuri Ceramice, Vata Bazaltica, Polistiren Extrudat, Sape Autonivelante, Amorsa, Stalpi Metalici, Caramida Plina, Vata de Sticla, Gips-Carton, Pavaje industriale, Boltari din Beton, Cosuri de Fum Ceramice, Mortare de Zidarie, Pavaje Rezidentiale, Plasa Impletita Zincata, Glet de Var, Panou de Gard Zincat, Chit pentru Rosturi, Caramida pentru Cosuri de Fum Patrate, Plasa Impletita Plastifiata, Sape de Ciment, Glet pe Baza de Ipsos, Plasa Plasticata, Panou de Gard Plastifiat, Glet de Ciment Alb, Perle Polistiren, Sape Fluide de Ipsos

Localităţi servite

Zalau, judetul Salaj, judetele limitrofe

Metode de plată disponibile

 • Numerar
 • Maestro
 • MasterCard
 • Visa
 • Tranzacţie bancară
 • Euro

Persoane de contact

FLORIN  POP - VÂNZĂRI

E-mail
Trimitere mesaj
Telefon:
0260 621477
Celular:
0753 026005

  Păreri

  Fii primul care scrie o părere despre SC Miral Com SRL - Zalau!

  Împărtășește-ți experiența!