SC Miral Com SRL - Zalau, Zalău

Adresă:
Str. 22 Decembrie 1989, Nr.86
Localitate:
Zalău
Judeţ:
Sălaj
Telefon:
0260-632477
Fax:
0260-632477
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Editaţi-vă pagina | Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

ORAR RELATII CLIENTI:
LUNI - VINERI: 08.00 - 17.00; SAMBATA: 08 00 - 13.00:
DUMINICA INCHIS.
S.C. MIRAL COM SRL este o firma infiintata in anului 1997 avand ca si obiect de activitate comercializarea materialelor de constructii si finisaje, activand in principal in jud. Salaj dar mai nou si in judetele limitrofe : Maramures, Satu Mare, Cluj, Bihor.

Suntem distribuitorii al mai multor producatori consacrati din Romania cum sunt: BAUMIT, KNAUF, MUREXIN, CEMACON, WIENERBERGER, TEGOLA, VALROM, SWISSPOR, MACON, YTONG, ROVA, CREATON, TONDACH, ISOVER, HOLCIM, etc.

Dispunem de o flota auto formata din 11 autocamioane care pot deservi comenzile clientilor nostri in cel mai scurt timp.
PRETURILE materialelor de constructii comercializate de noi SUNT SUB cele practicate pe piata.

Profil lung
Preturile practicate de noi reflecta faptul ca un magazin virtual are costuri mult mai mici decat un magazin traditional - de exemplu: chiria si intretinerea unui spatiu comercial, personal numeros, etc. Prin excluderea acestor costuri, preturile produselor scad considerabil, devenind mult mai accesibile. Calitatea si garantia acordate sunt aceleasi cu ale produselor similare prezente in magazinele traditionale.

Un alt castig important pentru Dvs. este livrarea la domiciliu sau sediu, prin care scutiti un timp pretios, inclus intotdeauna in pretul final al unui produs dintr-un magazin traditional.

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre SC Miral Com SRL - Zalau!

Împărtășește-ți experiența!