SC Miral Com SRL - Zalau, Zalău

SC Miral Com SRL - Zalau
Str. 22 Decembrie 1989, Nr.86
Zalău
Sălaj
0260-632477
0260-632477
Pagină verificată, ultima actualizare a fost acum 26 zile

Descriere

ORAR RELATII CLIENTI:
LUNI - VINERI: 08.00 - 17.00; SAMBATA: 08 00 - 13.00:
DUMINICA INCHIS.
S.C. MIRAL COM SRL este o firma infiintata in anului 1997 avand ca si obiect de activitate comercializarea materialelor de constructii si finisaje, activand in principal in jud. Salaj dar mai nou si in judetele limitrofe : Maramures, Satu Mare, Cluj, Bihor.

Suntem distribuitorii al mai multor producatori consacrati din Romania cum sunt: BAUMIT, KNAUF, MUREXIN, CEMACON, WIENERBERGER, TEGOLA, VALROM, SWISSPOR, MACON, YTONG, ROVA, CREATON, TONDACH, ISOVER, HOLCIM, etc.

Dispunem de o flota auto formata din 11 autocamioane care pot deservi comenzile clientilor nostri in cel mai scurt timp.
PRETURILE materialelor de constructii comercializate de noi SUNT SUB cele practicate pe piata.


Profil lung
Preturile practicate de noi reflecta faptul ca un magazin virtual are costuri mult mai mici decat un magazin traditional - de exemplu: chiria si intretinerea unui spatiu comercial, personal numeros, etc. Prin excluderea acestor costuri, preturile produselor scad considerabil, devenind mult mai accesibile. Calitatea si garantia acordate sunt aceleasi cu ale produselor similare prezente in magazinele traditionale.

Un alt castig important pentru Dvs. este livrarea la domiciliu sau sediu, prin care scutiti un timp pretios, inclus intotdeauna in pretul final al unui produs dintr-un magazin traditional.
Cuvinte cheie:
Gresie, Ciment, Marmura, Var, Polistiren, Tencuieli Decorative, Ipsos, Vopsea Lavabila, Plasa Sudata, Blocuri Ceramice, Vata Bazaltica, Polistiren Extrudat, Sape Autonivelante, Fier-Beton, Bca, Piatra, Borduri, Amorsa, Stalpi Metalici, Caramida Plina, Vata de Sticla, Gips-Carton, Boltari din Beton, Pavaje industriale, Cosuri de Fum Ceramice, Mortare de Zidarie, Pavaje Rezidentiale, Plasa Impletita Zincata, Glet de Var, Chit pentru Rosturi, Panou de Gard Zincat, Glet pe Baza de Ipsos, Plasa Plasticata, Perle Polistiren, Sape Fluide de Ipsos, Glet de Ciment Alb, Sape de Ciment, Panou de Gard Plastifiat, Plasa Impletita Plastifiata, Caramida pentru Cosuri de Fum Patrate
Localităţi servite
Zalau, judetul Salaj, judetele limitrofe
Metode de plată disponibile
 • Numerar
  Numerar
 • Maestro
  Maestro
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
 • Tranzacţie bancară
  Tranzacţie bancară
 • Euro
  Euro
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre SC Miral Com SRL - Zalau!

Împărtășește-ți experiența!

Persoane de contact

FLORIN  POP
VÂNZĂRI

Trimitere mesaj

0260 621477

0753 026005


  Creează un website pentru afacerea ta
  Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
  Găzduire de incredere

  Facebook