Brodconf S.r.l, Vaslui

Adresă:
Strada Podul Inalt 4
Localitate:
730217 Vaslui
Telefon:
0235 318 408
Fax:
0235 312 448
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Descriere

Brandul "NAN by Danina Line" exista de 3 ani pe piata romaneasca. Avem la baza un management cu peste 20 de ani de experienta in domeniul confectionarii articolelor de imbracaminte pentru copii (de la nou-nascuti, la 8 ani). Produsele noastre sunt superbe: fabricate din bumbac pieptanat, in culori pastelate cu design trendy, pline de culoare si veselie, pe diverse tematici intotdeauna placute copiiilor si adorate de mamici! Ne-am adaptat permanent la evolutiile modei si tendintele de utilitate si confort. Ne gasiti in aproape toata tara - in peste 100 de magazine de specific. Suntem bucurosi ca va imbracati copiii cu produse "NAN by Danina Line".

Adăugaţi imagini

Cuvinte cheie:

Confectii, Imbracaminte, Bluze, Pantaloni, Articole pentru Copii, Haine, Tricouri, Serigrafie, Haine Copii, Maieuri, Maieu, Magazin Online de Haine, Vanzare Haine Online

Informaţii detaliate despre firmă

Număr de înmatriculare
J37/299/1998
Cod de identificare fiscală
11235088

Păreri

Katalina
5 Stele

Produse foarte bune

, 4 iulie 2014

Si eu folosesc hainutele de la Danina Line si sunt foarte multumita. La ei gasesc tot felul de hainute pentru toate anotimpurile adaptate perfect pentru nevoile picilor.
Tags: #Nan by Danina LineScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Pasarica Ion
5 Stele

cu siguranta

, 22 decembrie 2009

Dupa cum spunea si cineva mai sus ,cu siguranta au haine de calitate si la preturi foarte mici,personal amabil,spatiu mare de desfasurare.

Ion Vartolomei
1 Stele

Cei mai buni

, 22 decembrie 2009

De cand a nascut sotia, le-am trecut pragul magazinului propriu de foarte multe ori. Sunt profesionisti in hainute pentru bebelusi si copii.

Scrie o părere pentru Brodconf S.r.l!

Cunoşti firma Brodconf S.r.l? Împărtășește-ți experiența!