Brodconf S.r.l, Vaslui

3 Păreri
Brodconf S.r.l
Str. Podul Inalt, Nr. 4B, Et. 1
730217 Vaslui
0235 312 448
0235 318 408
074 509 0110
0235 312 448
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Informaţii detaliate

Nr. de înmatriculare
J37/299/1998
CIF
11235088
Număr de agajați
12
S.I.C
1413 - Fabricarea altor articole de imbracaminte (exclusiv lenjeria de corp)

Descriere

Brandul "NAN by Danina Line" exista de 3 ani pe piata romaneasca. Avem la baza un management cu peste 20 de ani de experienta in domeniul confectionarii articolelor de imbracaminte pentru copii (de la nou-nascuti, la 8 ani). Produsele noastre sunt superbe: fabricate din bumbac pieptanat, in culori pastelate cu design trendy, pline de culoare si veselie, pe diverse tematici intotdeauna placute copiiilor si adorate de mamici! Ne-am adaptat permanent la evolutiile modei si tendintele de utilitate si confort. Ne gasiti in aproape toata tara - in peste 100 de magazine de specific. Suntem bucurosi ca va imbracati copiii cu produse "NAN by Danina Line".


Cuvinte cheie:
Confectii, Imbracaminte, Incaltaminte, Bluze, Pantaloni, Articole pentru Copii, Haine, Tricouri, Serigrafie, Haine Copii, Maiouri, Magazin Online de Haine, Maieu, Tricou Copii, Vanzare Haine Online, Salopeta Copii, Body Bebe, Body Maieu, Pantalon Bebelus, Maieu Copil, Îmbrăcăminte pentru Bebeluşi, Nan By Danina Line
Publicaţi imagini

Păreri

Katalina

Produse foarte bune

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Si eu folosesc hainutele de la Danina Line si sunt foarte multumita. La ei gasesc tot felul de hainute pentru toate anotimpurile adaptate perfect pentru nevoile picilor.

Pasarica Ion

cu siguranta

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Dupa cum spunea si cineva mai sus ,cu siguranta au haine de calitate si la preturi foarte mici,personal amabil,spatiu mare de desfasurare.

Ion Vartolomei

Cei mai buni

, cu mai mult de 6 luni în urmă

De cand a nascut sotia, le-am trecut pragul magazinului propriu de foarte multe ori. Sunt profesionisti in hainute pentru bebelusi si copii.

Scrie o părere pentru Brodconf S.r.l!

Cunoşti firma Brodconf S.r.l? Împărtășește-ți experiența!


Creează un website pentru afacerea ta
Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
Găzduire de incredere