Brodconf S.r.l, Vaslui

Denumire:
Brodconf S.r.l
Adresă:
Strada Podul Inalt 4
Localitate:
730217 Vaslui
Telefon:
0235 318 408
Fax:
0235 312 448
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Descriere

Brandul "NAN by Danina Line" exista de 3 ani pe piata romaneasca. Avem la baza un management cu peste 20 de ani de experienta in domeniul confectionarii articolelor de imbracaminte pentru copii (de la nou-nascuti, la 8 ani). Produsele noastre sunt superbe: fabricate din bumbac pieptanat, in culori pastelate cu design trendy, pline de culoare si veselie, pe diverse tematici intotdeauna placute copiiilor si adorate de mamici! Ne-am adaptat permanent la evolutiile modei si tendintele de utilitate si confort. Ne gasiti in aproape toata tara - in peste 100 de magazine de specific. Suntem bucurosi ca va imbracati copiii cu produse "NAN by Danina Line".

Publicaţi imagini

Cuvinte cheie:

Confectii, Imbracaminte, Bluze, Pantaloni, Articole pentru Copii, Haine, Tricouri, Serigrafie, Haine Copii, Maieuri, Maieu, Magazin Online de Haine, Vanzare Haine Online

Informaţii detaliate despre firmă

Număr de înmatriculare
J37/299/1998
Cod de identificare fiscală
11235088

Păreri

Katalina
5 Stele

Produse foarte bune

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Si eu folosesc hainutele de la Danina Line si sunt foarte multumita. La ei gasesc tot felul de hainute pentru toate anotimpurile adaptate perfect pentru nevoile picilor.
Tags: #Nan by Danina Line
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Pasarica Ion
5 Stele

cu siguranta

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Dupa cum spunea si cineva mai sus ,cu siguranta au haine de calitate si la preturi foarte mici,personal amabil,spatiu mare de desfasurare.

Ion Vartolomei
1 Stele

Cei mai buni

, cu mai mult de 6 luni în urmă

De cand a nascut sotia, le-am trecut pragul magazinului propriu de foarte multe ori. Sunt profesionisti in hainute pentru bebelusi si copii.

Scrie o părere pentru Brodconf S.r.l!

Cunoşti firma Brodconf S.r.l? Împărtășește-ți experiența!