Apm, Tulcea

Denumire:
Apm
Adresă:
Strada 14 Noiembrie 5
Localitate:
820009 Tulcea
Telefon:
0240 510620
Fax:
0240 510621
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Agenţia pentru Protecţia Mediului Tulcea este o instituţie publică cu personalitate juridică, în subordinea Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, cu statut de serviciu public deconcentrat, finanţat de la bugetul de stat. Agenţia pentru Protectia Mediului Tulcea functionează ca instituţie cu personalitate juridică, în baza prevederilor Hotararii de Guvern nr.918/30 august 2010.

Publicaţi imagini

Profil lung
Agenţia pentru Protecţia Mediului Tulcea îndeplineşte atribuţiile Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului la nivel judeţean, în domeniile implementării şi politicilor de mediu, legislaţiei şi reglementărilor în vigoare si coordonează elaborarea planurilor de acţiune la nivel local, îin conformitate cu dispozitiile O.U.G. nr. 195/2005 privind protecţia mediului aprobată cu modificari, prin Legea nr. 265/2006.

Cuvinte cheie:

Deseuri, Solului, Protecţia Mediului, Sol, Mediul Inconjurator, Impact Asupra Mediului, Protecţiei Mediului, Contaminarea Solului, Mediu Sănătos, Calitatea Apelor, Reconstrucţia Ecologică, Populaţiei un Mediu Sănătos, Emisii industriale, Calităţii Aerului, Mediu Mai Bun, Radioactivitatea Mediului, Forurile Superioare, Afectate de Poluare, Monitorizarea Factorilor de Mediu, Aerul Curat, Arii Protejate, Deşeurile, Schimbări Climatice, Factorilor de Mediu

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Apm!

Împărtășește-ți experiența!