SSI Schaefer SRL, Timişoara

Denumire:
SSI Schaefer SRL
Adresă:
Strada Pestalozzi 22
Localitate:
300115 Timişoara
Judeţ:
Timiş
Telefon:
0256/309.781
Fax:
0256/309.787
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

SSI SCHAEFER SRL Romania Timisoara : Sisteme de administrare a depozitelor, Sistem IT, Call Center. SSI Schafer Noell se numara printre principalii furnizori de sisteme logistice complexe pe plan global. Intreprinderea a realizat ca si antreprenor general deja mai mult de 250 de sisteme logistice in intreaga lume.
Spectrul de realizari al firmei SSI Schafer Noell se intinde de la planificarea sistemului si consultanta, pana la implementarea unei instalatii la cheie si a unui After-Sales-Service efectuat la comanda. SSI Schafer Noell, avand sediul central la Giebelstadt, are in momentul de fata mai mult de 300 de angajati in domeniul de inginerie tehnica.
La acest numar se adauga angajatii din departamentul de asamblare si montare al grupului SSI Schafer.

Publicaţi imagini
Profil lung
Logistica pentru depozite Consultanta, Planificare, IT, Automatizare, Rezultate

Cuvinte cheie:

Echipamente, Consultanta, Instalatii, Proiectare, Calculatoare, Software, Automatizari, Control, Computere Calculatoare, Automatizare, Masura, Simulatoare, Personalizate, Logistica, Materialelor, Informatice, Proiectare Software, Ateliere, Sisteme de Control, Hale de Productie, Sisteme It, Referinte, Depozite echipamente, Benzi Rulante, Sisteme de Manipulare, Service Si Intretinere, Logistica servicii, Planificare Si Consultanta, Sisteme de Expediere, Recipientelor, Amenajari de Birouri, Antreprenor Planificare Si Consultanta sisteme It

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre SSI Schaefer SRL!

Împărtășește-ți experiența!