Real Hypermarket - Timisoara Nord, Timişoara

3 Păreri
Real Hypermarket - Timisoara Nord
Calea Aradului 56
300283 Timişoara
Timiş
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Real acorda o importanta deosebita pentru ca tu sa ai in permanenta cele mai bune servicii si preturi si pentru a te putea bucura de o experienta cat mai placuta in magazinul nostru. In cadrul acestei sectiuni, poti consulta ofertele real din catalog sau poti afla promotiile valabile in orice moment in magazinele real.


Profil lung
real, - Hypermarket Romania SRL a intrat pe piata de retail din Romania in martie 2006, cand a fost deschis primul magazin in Timisoara. Au urmat alte 24 hipermarketuri, deschise in centre economice importante ale tarii, astfel incat reteaua numara la momentul actual 25 hipermarketuri.
Descriere limbă străină
The nonfood segment convinces customers with innovative assortment concepts. Costumers will find everything required to cover their daily needs at one single place. real, - is offering its customers a family-friendly assortment of great breadth and depth at very competitive price: quality you can afford. In a real, - hypermarket you will also find a wide selection of electronic appliances, books and sound storage, media, household supplies, articles for sports, games and leisure time as well as very fashionable textile and shoes.
Cuvinte cheie:
Produse Alimentare, Bauturi Racoritoare, Electronice, Legume, Fructe, Televizor, Produse de Cofetarie, Calculatoare, Ceai, Incaltaminte, Electrocasnice, Imprimante, Cafea, Haine, Produse Lactate, Ciocolata, Lenjerie, Detergent, Hartie Igienica, Rechizite, Hypermarket, Produse Audio, Produse Video, Promotii Zilnice, Real Quality, Real Selection, Card Real, Banc Probe, Real Bio
Real Hypermarket - Timisoara Nord apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

corrinna

real

, cu mai mult de 6 luni în urmă

imi place hypermarketul.intotdeauna gasaesc tot ce imi doresc si imi place ca sunt organizati.Gasesc repede produsele care ma intereseaza.

alexxa

real

, cu mai mult de 6 luni în urmă

da.. era bine la inceput cand aveam microbuze spre ei, insa acum e mai complicat. Inghetam in statii cat asteptam autobuzele. Insa, ca si aranjare sunt mai multumita de realul acesta decat de real 1. cel putin pentru mine e mai ok.

Dencsak Tamas

transport gratuit

, cu mai mult de 6 luni în urmă

introducerea microbuselor pentru transport gratuit a fost a afacere buna din partea lor, multa lume umbla cu ei. de cand le-au scos, eu nici nu am mai fost. stau foarte departe de ambele magazine si nu mai merita. nu stiu care a fost motivul dar pe mine m-au pierdut ca client si cred ca nu sunt singurul!

Scrie o părere pentru Real Hypermarket - Timisoara Nord!

Cunoşti firma Real Hypermarket - Timisoara Nord? Împărtășește-ți experiența!


Creează un website pentru afacerea ta
Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
Găzduire de incredere

Facebook

Firme similare în apropiere

 1. Calea Aradului
  300472  Timişoara
 2. Calea Aradului, Nr. 48/A
  300283  Timişoara
 3. Strada Calea Sagului 223
  300516  Timişoara
 4. Calea Torontalului Nr. 90
    Timişoara
 5. Calea Aradului 54-56
  300291  Timişoara
 6. Str. Soroca, Nr. 4, Ap. 5
  300666  Timişoara
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere