Kinderzukunft - Fundatia Rudolf Walther - Filiala Timisoara, Timişoara

Kinderzukunft - Fundatia Rudolf Walther - Filiala Timisoara
Strada Rudolf Walther Nr. 1
Timişoara
Timiş
0256 - 292542
0256 - 493937
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Istoricul Fundaţiei se leagă de primele transporturi umanitare pe care omul de afaceri german Rudolf Walther le-a adus în România imediat după Revoluţia din Decembrie 1989. Situaţia în care se aflau căminele de copii la aceea dată, precum şi recunoştinţa faţă de ţăranul român care i-a salvat viaţa în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, l-au determinat pe domnul Rudolf Walther să pună bazele fundaţiei şi a satului de copii, ce îi poartă numele.
În 13 septembrie 1994 a fost inaugurată Fundaţia Rudolf Walther Timişoara, primul sat de copii din România, construit pe un teren cu o suprafaţă de 80.000 mp ce a necesitat o investiţie de cca 5 milioane de mărci germane.

  1. Despre noi
  2. Produse şi servicii

Descriere limbă străină
Principii:
respectarea şi promovarea cu prioritate a interesului superior al copilului; deschiderea către comunitate; egalitate de şanse şi nediscriminare; respectarea demnităţii copilului; ascultarea opiniei copilului şi luarea în considerare a acesteia, ţinând cont de vârsta şi gradul de maturitate ale fiecăruia; asigurarea unei îngrijiri individualizate şi personalizate a copilului; menţinerea împreună a fraţilor; menţinerea relaţiilor personale ale copilului şi contactele directe cu părinţii, rudele sau alte persoane faţă de care copilul a dezvoltat relaţii de ataşament.
Cuvinte cheie:
Voluntariat, Asistentă Socială, Consiliere, Comunitate, Prioritate, Nediscriminare, Egalitate de Şanse, Interesului Superior al Copilului, Respectarea Demnităţii Copilului, Ascultarea Opiniei Copilului, Menţinerea Relaţiilor Personale
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Kinderzukunft - Fundatia Rudolf Walther - Filiala Timisoara!

Împărtășește-ți experiența!


Creează un website pentru afacerea ta
Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
Găzduire de incredere