Home Care Agency, Timişoara

Home Care Agency
Str. I. Budai Deleanu, Nr.12, Et.2, Cam.5
Timişoara
Timiş
0356 458 106
074 797 8472
073 738 6584
0356 458 097
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Orar cu publicul

luni
12:00 – 18:00
marţi
12:00 – 18:00
miercuri
12:00 – 18:00
joi
12:00 – 18:00
vineri
12:00 – 18:00
sâmbătăÎnchis
duminicăÎnchis
Este inchis.
Deschide peste  8 h 40 min.
8 h 40 min

Descriere

Home Care Agency va ofera servicii specializare de selectie si plasare personal casnic: bone (babysitter), menajere, ingrijire si asistenta varstnici.
Suntem prima agentie din Timisoara care imbina serviciile clasice de recrutare si plasare personal casnic cu cele online.
Ceea ce diferentiaza Home Care Agency de alte companii similare este calitatea serviciilor, orientarea catre client si tarifele accesibile.
Pentru ca stim ca timpul dvs. este pretios va punem la dispozitie online baza noastra de date. Pe site-ul nostru www.homecareagency.ro gasiti profilul complet al fiecarei candidate. Deoarece noi ne gandim la siguranta familiei dvs., toate persoanele selectionate sunt testate psihologic si au cazierul verificat.

 1. Despre noi
 2. Preţuri
 3. Produse şi servicii

Profil lung
Home Care Agency este partenerul care vă ajută să găsiţi persoanele de care aveţi nevoie pentru casa si familia dumneavoastră în cele mai bune condiţii financiare. Serviciile noastre includ: Asistenţă în selecţia şi recrutarea de personal casnic: Ingrijire si supraveghere copii (permanent sau ocazional) - Bone - Babysitting Supraveghere scolari - Afterschool la domiciliu - Meditatii la domiciliu Ingrijire si companie varstnici, bolnavi, persoane cu handicap (permanent sau ocazional) Menaj in apartamente/vile (permanent sau ocazional) sau sedii birouri. Scoala parintilor ? seminarii cu teme diverse legate de cresterea, educarea si relationarea cu copii 5 motive sa apelezi la Home Care Agency! 1. Va scutim de pierderea timpului, de disconfortul cautarii si verificarii persoanei pe care o cautati. 2. Dispunem de o baza de date proprie, astfel gasirea bonei se poate realiza intr-un timp relativ scurt, in functie si de cerintele si conditiile impuse de dvs.
3. Aveti garantia unei selectii riguroase. Candidatele din baza de date au fost atent selectionate si testate psihologic de catre un psihlog cu experienta. 4. Va recomandam numai persoane de calitate, responsabile, calde, de incredere si cu experienta.
5. Vi se ofera garantie. Prin conditiile contractuale, aveti posibilitatea de a inlocui persoana aleasa, daca se dovedeste a fi necorespunzatoare in raport cu cerintele dvs. De ce Home Care Agency? Pentru? SIGURANTA PROFESIONALISM EXPERIENTA TIMPUL REDUS DE RECRUTARE BAZA DE DATE ONLINE
Cuvinte cheie:
Menaj, Ingrijire Batrani, Ingrijire Copii, Babysitting, Bona, Menajera, Bone, Babysitter, Meditatii, Asistenta Varstnici, Ingrijire Bolnavi, Caut Bona, Meditator, Agentie de Plasare Forta de Munca, Caut Ingrijire Catrani, Afterschool la Domiciliu, Agentie de Recrutare Si Plasare Personal Casnic, Caut Ingrijitoare Batrani, Meditatii la Domiciliu, Caut Manajera, Ingrijire Varstinici, Agentie de Mediere Forta de Munca, Agentie de Recrutare Si Plasare Forta de Munca, Companie Varstinici, Companie Batrani
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Home Care Agency!

Împărtășește-ți experiența!

Persoane de contact

PANOIU LAVINIA
MANAGEMENT

Trimitere mesaj

0356 458 106

0747 978 472

0356 458 097


  GHERASIM ADELINA
  RELAŢII CU PUBLICUL

  Trimitere mesaj

  0356 458 106

  0737386584

  0356 458 097


   Produse

   Bona-babysitter
   Bone, babysitter Aveti un copil si doriti pe cineva care sa va completeze sau sa va inlocuiasca in activitatea de ingrijire a copilului dumneavoastra? Ca orice parinte doriti sa aveti copilul in siguranta, in grija unei persoane competente.

   Menajera
   Menajera Solutia este sa va angajati o menajera. Fie ca aveti nevoie de o menajera cu program zilnic, saptamanal sau ocazional, Home Care Agency va ajuta sa gasiti o persoana seriosa si de incredere care sa se ocupe de problemele casnice (menaj, calcat, plata facturilor, cumparaturi etc.)

   Ingrijire-varstnici
   Ingrijire/asistenta varstnici Persoanele in varsta au nevoie de o atentie speciala, de cineva care sa fie langa ei cand au nevoie, care sa-i ingrijeasca, sa se asigure ca si-au luat medicamentele corect si la timp, sa se asigure ca au mancat, ca nu se plictisesc, ca au locuinta ingrijita si curata.

   Servicii