Home Care Agency, Timişoara

Adresă:
Str. I. Budai Deleanu, Nr.12, Et.2, Cam.5
Localitate:
Timişoara
Judeţ:
Timiş
Telefon:
0356 458 106
Mobil:
074 797 8472
Mobil:
073 738 6584
Fax:
0356 458 097
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Editaţi-vă pagina | Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Home Care Agency va ofera servicii specializare de selectie si plasare personal casnic: bone (babysitter), menajere, ingrijire si asistenta varstnici.
Suntem prima agentie din Timisoara care imbina serviciile clasice de recrutare si plasare personal casnic cu cele online.
Ceea ce diferentiaza Home Care Agency de alte companii similare este calitatea serviciilor, orientarea catre client si tarifele accesibile.
Pentru ca stim ca timpul dvs. este pretios va punem la dispozitie online baza noastra de date. Pe site-ul nostru www.homecareagency.ro gasiti profilul complet al fiecarei candidate. Deoarece noi ne gandim la siguranta familiei dvs., toate persoanele selectionate sunt testate psihologic si au cazierul verificat.

Profil lung
Home Care Agency este partenerul care vă ajută să găsiţi persoanele de care aveţi nevoie pentru casa si familia dumneavoastră în cele mai bune condiţii financiare. Serviciile noastre includ: Asistenţă în selecţia şi recrutarea de personal casnic: Ingrijire si supraveghere copii (permanent sau ocazional) - Bone - Babysitting Supraveghere scolari - Afterschool la domiciliu - Meditatii la domiciliu Ingrijire si companie varstnici, bolnavi, persoane cu handicap (permanent sau ocazional) Menaj in apartamente/vile (permanent sau ocazional) sau sedii birouri. Scoala parintilor ? seminarii cu teme diverse legate de cresterea, educarea si relationarea cu copii 5 motive sa apelezi la Home Care Agency! 1. Va scutim de pierderea timpului, de disconfortul cautarii si verificarii persoanei pe care o cautati. 2. Dispunem de o baza de date proprie, astfel gasirea bonei se poate realiza intr-un timp relativ scurt, in functie si de cerintele si conditiile impuse de dvs.
3. Aveti garantia unei selectii riguroase. Candidatele din baza de date au fost atent selectionate si testate psihologic de catre un psihlog cu experienta. 4. Va recomandam numai persoane de calitate, responsabile, calde, de incredere si cu experienta.
5. Vi se ofera garantie. Prin conditiile contractuale, aveti posibilitatea de a inlocui persoana aleasa, daca se dovedeste a fi necorespunzatoare in raport cu cerintele dvs. De ce Home Care Agency? Pentru? SIGURANTA PROFESIONALISM EXPERIENTA TIMPUL REDUS DE RECRUTARE BAZA DE DATE ONLINE

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Home Care Agency!

Împărtășește-ți experiența!


Produse

Bona-babysitter
Bone, babysitter
Aveti un copil si doriti pe cineva care sa va completeze sau sa va inlocuiasca in activitatea de ingrijire a copilului dumneavoastra? Ca orice parinte doriti sa aveti copilul in siguranta, in grija unei persoane competente.
Detalii despre produs
Menajera
Menajera
Solutia este sa va angajati o menajera. Fie ca aveti nevoie de o menajera cu program zilnic, saptamanal sau ocazional, Home Care Agency va ajuta sa gasiti o persoana seriosa si de incredere care sa se ocupe de problemele casnice (menaj, calcat, plata facturilor, cumparaturi etc.)
Detalii despre produs
Ingrijire-varstnici
Ingrijire/asistenta varstnici
Persoanele in varsta au nevoie de o atentie speciala, de cineva care sa fie langa ei cand au nevoie, care sa-i ingrijeasca, sa se asigure ca si-au luat medicamentele corect si la timp, sa se asigure ca au mancat, ca nu se plictisesc, ca au locuinta ingrijita si curata.
Detalii despre produs