Fraser East SRL, Timişoara

Denumire:
Fraser East SRL
Adresă:
Take Ionescu Nr. 42, Sc.B, Ap.1
Localitate:
300042 Timişoara
Judeţ:
Timiş
Telefon:
0256210463
Fax:
0256210469
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Editaţi-vă pagina | Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Fraser East Srl se ocupa cu distributia echipamentelor mentionate, su cu reconditionarea la client sau la sediul nostru a carucioarelor, carucioarelor de cumparaturi, roll containerelor, izo containerelor.

Publicaţi imagini
Profil lung
Este neindicat si neeconomic sa lasati echipamentele din dotare sa se deterioreze! Acestea vor fi aruncate si apoi inlocuite de alte echipamente noi, investind foarte mult. O intretinere periodica si programata prelungeste durata de viata a echipamentelor dumneavoastra.
Compania noastra, cu experienţa acumulată în peste 15 ani de experienta, are soluţia potrivită. Personalul nostru se deplaseaza direct în CE.DI. dumneavoastra sau in punctele de vânzare şi, într-un timp foarte scurt si eficient, repara echipamentele din dotare.
Noi cumparam echipamentul dumneavoastra folosit! Dacă doriţi să vindeti roll containerele, carucioarele sau contenitoarele izotermice pe care nu le mai folositi, noi suntem dispuşi să le cumparam, plătindu-le pe loc, pentru a le reintroduce pe piata. Unul dintre angajaţii noştri efectueaza o evaluare şi va propune o oferă pentru echipamentul dumneavoastră.
Noi sfatuim clientii nostri sa gestioneze echipamentele (carucioarele de cumparaturi, roll containerele, containerele izotermice), cu o mentenanta profesionala pentru a putea economisi, evitand astfel cumpararea de echipamente noi.
Carucioarele de cumparaturi, pe langa inlocuirea rotilor, pot fi indreptate si sudate (reparate) si eventual zincate sau rezincate. De aceea, cu anumite exceptii, toate carucioarele pot fi recuperate.
Aceasta este o politica déj? adoptata de clientii nostri.
Echipele noastre care se deplaseaza pe teren pot efectua mentenanta direct la punctele de vanzare pentru a economisi costurile de transport.

Cuvinte cheie:

Piese de schimb, Containere, Frigidere, Curatare, Carucioare, Europaleti, Gratare, Roti Carucioare, Frigo, Roll Containere, Scaun Copii Carucioare de Cumparaturi, Curatare sisteme de Ventilatie, Vopsirea Carucioarelor, Sudarea Carucioarelor, Gratare Barbeque, Izo Containere, Carucioare de Cumparaturi, Reparatii Carucioare de Cumparaturi, Curatarea-Spalarea Carucioarelor, Indreptarea Carucioarelor, Reparatii Carucioare, Reparatii Roll Containere, Containere Izotermice, Piese Carucioare

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Fraser East SRL!

Împărtășește-ți experiența!