ETA-2U SRL, Timişoara

3 Păreri
ETA-2U SRL
Piatra Craiului 3
Timişoara
Timiş
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Eta2U este lider de piata in furnizarea produselor si serviciilor IT si cel mai important integrator de sisteme si solutii complexe de infrastructura IT din zona centrala si de vest a tarii, cu o cifra de afaceri de 14.2 milioane euro in 2006. Eta2U este membra a Grupului Eta2U. Diversitatea si calitatea serviciilor si produselor noastre au fost factorii principali in impunerea ca lider pe piata tehnologiei informatiei. Noi consideram ca, pe termen mediu si lung, o gama completa de servicii si produse de calitate poate aduce beneficii majore clientilor, depasind cu mult orice alt avantaj pe termen scurt, evident la momentul cumpararii.Alaturi de angajati, una dintre cele mai pretuite valori ale noastre sunt clientii.


Profil lung
De-a lungul timpului am reusit sa atragem si sa mentinem un portofoliu impresionant de clienti. Potentialul financiar si fidelitatea acestora fata de produsele si serviciile furnizate de noi, ne dau certitudinea ca afacerea nostra va avea in continuare un ritm sustinut de dezvoltare. Eta2U ofera: personal tehnic si de vanzari specializat, portofoliu complet de clienti din toate sectoarele, orientare catre furnizarea de solutii IT&C complete, experienta considerabila in furnizarea de servicii IT, acoperire optima a pietei din zona de vest a Romaniei.
Descriere limbă străină
Nowadays ETA2U is the market lider in suppling IT products and services, being the main system integrator of complex IT solutions of center and west of Romania. Through ETA2U Business Units any IT or connected challenge can be adressed by professionals. Present of the Romanian market ever since 1992, ETA2U started it's activity with the main goal to become the best supplier of advanced technology and equipment for the business environment of Timişoara.
Cuvinte cheie:
Imprimante, Monitoare, Laptop, Placi de Baza, Procesoare, Pda, Desktop Pc, Lcd Tv, Licente Software, Hard-Disk, Intenso Dvd, Sisteme de Supraveghere Ssv, Echipamente de Retele, Lenovo Mouse Optical, Camere Digitale Foto, Erver, Omega Camera web, Omega Mouse, Omega Tastatura, Camere Digitale Video
ETA-2U SRL apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Kristiannn

ETA-2U

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Eu cred ca-i cea mai OK firma de calculatoare din Timisoara. Este foarte bine organizata, au un sediu in care lucreaza multi oameni, si tot atatia depun o munca foarte buna. Sunt seriosi, nu trag de banii oamenilor asa cum fac multi altii (mergi cu o problema iar ei iti "diagnostica" alte 20, care nici nu exista. Propria experienta). Am fost o data la cei de la ETA-2U, nu mi se mai aprindea calculatorul, dupa o mica investigatie, mi s-a spus ca trebuie scoasa bateria pentru cateva minute. O nimica toata si nu m-a costat 0 lei. In alte locuri 100% auzeam: placa video arsa, procesoru parlit, hardu prajit, etc.

Chereches Bolog Camelia

Parere proprie

, cu mai mult de 6 luni în urmă

acesta firma este din pacate o firma cu preturi foarte ridicate,pretul fiind nejustificat dar tot timpul are o multitudine de produse pe stoc ceea ce reprezinta un plus dar nu se merita

Bogdan

eta

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Pe Timisoara ocupa pe departe primul loc de pe piata. Produse ieftine , oferta bogata de produse, promptitudinea de care dau dovata in a-si satisface clientii. De curand am avut nevoie de o tastatura pe usb, iar baietii de-acolo m-au rugat sa ma uit la modelele de care dispuneau, dupa care au inceput sa-mi arate si din oferta ce n-o aveau in magazin dar se putea comanda, au avut rabdare , m-au sfatuit si intr-un final alegerea facuta s-a dovedit a fi una satisfacatoare. Datorita LOR !

Scrie o părere pentru ETA-2U SRL!

Cunoşti firma ETA-2U SRL? Împărtășește-ți experiența!


Creează un website pentru afacerea ta
Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
Găzduire de incredere

Firme similare în apropiere

 1. Piatra Craiului 3
    Timişoara
 2. Piatra Craiului 3
    Timişoara
 3. Str. Paris, Nr. 2A
  300010  Timişoara
 4. Strada Paris 2A
  300003  Timişoara
 5. B-Dul. Marasesti 14
  300086  Timişoara
 6. Str. Lucian Blaga, Nr. 1
  .  Timişoara
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere