Damfis Computer SRL, Timişoara

Denumire:
Damfis Computer SRL
Adresă:
Strada Ciprian Porumbescu 125
Localitate:
300489 Timişoara
Judeţ:
Timiş
Telefon:
0256-249.735
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Pentru companiile care detin retele de calculatoare Damfis Computer asigura service in baza unui contract personalizat conform cu caracteristicile retelei fiecarui client in parte. Practic oferim posibilitatea incheierii unui contract de service prin care noi vom asigura toate interventiile necesare pentru remediere oricaror probleme neprevazute in cadrul retelei de calculatoare.

Publicaţi imagini
Profil lung
Echipa Damfis Computer este specializata in remedierea oricaror probleme pe care le poate avea un calculator. De multe ori se intampla sa nu mai gasisti CD-ul pe care l-ati primit la cumpararea calculatorului si astfel instalarea de drivere sa creeze reale probleme. De accea aveti nevoie de unul dintre consultantii nostri care sa va faca o Instalare Windows completa si fara compromisuri.

Cuvinte cheie:

Consultanta It, Asistenta tehnica, Service Calculatoare, Ventilatoare, Placi de Baza, Procesoare, Carcase, Placi de Sunet, Unitati Optice, Coolere, Instalare Windows, Tv Tuner, Devirusare Pc, Accesorii Surse, Recuperare Date Hdd

Păreri

SabinSferle
5 Stele

super IT

, cu mai mult de 6 luni în urmă

tot ce am cumparat de la ei au fost de calitate si cu garantie, inclusiv siteul lor e unul foarte profesionist. Sa nu uitam ca putem comanda si online, produsele fiinduti livrate in max 48 de ore in functie de destinatie! Bravo baieti, faceti o treaba faina!
Tags: ## it# super# calitate# calculatoare# preturi mici# game# promtitudine
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Chereches Bolog Camelia
5 Stele

Parere proprie

, cu mai mult de 6 luni în urmă

salut acesta este un magazin it foarte bun si preturi mici de curand mai exact 1 sapt miam achizitionat un hard intern de 1 tb la pretul de 300 ron dar problema a fost ca mi sa stricat placa de baza,dar service-ul magazinului mia diagnosticat calculatorul iar apoi miau aratat ofertele eu comandandu-mi aceeasi placa de baza la un pret bun si comanda fiin onorata in dor 1 zi deci este un magazin super recomand

Scrie o părere pentru Damfis Computer SRL!

Cunoşti firma Damfis Computer SRL? Împărtășește-ți experiența!