Clinica Medicala Medici's, Timişoara

Clinica Medicala Medici's
Str. Sibiu, Nr. 8
300014 Timişoara
Timiş
0356/433.733
0256/247.272
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

La peste zece ani de la fondare, Medici's se poate mandri cu mai multe reu?ite cu totul deosebite: Este cel mai mare centru de medicina ocupationala din afara capitalei; Opereaza sub patru branduri, prin patru clinici proprii si o retea de clinici partenere; Gestioneaza problemele de sanatate a peste 500 de companii şi institutii; Are peste 40.000 de abonati permanenti proprii (în 2009 a gestionat un total de peste 70.000 de abonati); Face servicii medicale pentru aproape toate firmele de asigurari din Romania, precum si pentru unele firme de asigurari din U.E. care inca nu si-au deschis sediu propriu în Romania; A creat conceptul de centru de medicina muncii.


Profil lung
Medici's a fost primul centru de medicina ocupationala din tara care a implementat un sistem ISO 9001:2000 si un sistem de management integrat de calitate; Este primul centru care a obtinut certificarea pe cursuri de First Aid in conformitate cu procedurile European Red Cross; Are autorizarea de a face servicii de siguranta circulatiei si de medicina aeronautica; Este primul centru medical care a initiat realizarea primei francize medicale din Romania. Si, mai ales, se poate mandri cu realizarea unei clinici cu totul inedite: CLINICS. MISIUNE: Dorim sa ajutam oamenii prin servicii medicale de calitate si printr-o atitudine corecta si prietenoasa. VIZIUNE: Vom fi deschizatori de drumuri si creatori de standarde, pentru a fi apreciati si recunoscuti de pacientii si partenerii nostri si pentru a aduce medicina foarte, foarte aproape de om.
Cuvinte cheie:
Servicii medicale, Medicina Muncii, Endocrinologie, Radiologie, Imagistica Medicala, Psihologie Clinica, Oftalmologie, Pediatrie, Orl, Dermatologie, Alergologie, Clinica Privata, Laborator Clinic, Medicina Familiei, Psihologie Clinică, Cursuri de Sanatate, Medicina Ocupationala, Medicina Aeronautica, Laborator Anatomopatologic, Psihologie Ocupationala, Baby Clinics
Clinica Medicala Medici's apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Clinica Medicala Medici's!

Împărtășește-ți experiența!


Creează un website pentru afacerea ta
Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
Găzduire de incredere

Facebook

Firme similare în apropiere

 1. Strada C.Brediceanu 21
  300012  Timişoara
 2. Str Gheorghe Lazar nr 17
    Timişoara
 3. Strada Gh.Lazar 29, Sc.A, Ap.3
  300343  Timişoara
 4. Splaiul Tudor Vladimirescu Nr.14
  300173  Timişoara
 5. Str. Bogdanesti, Nr. 4
    Timişoara
 6. Harta firmelor asemănătoare din apropiere