Arabesque SRL, Timişoara

1 Recenzie
Arabesque SRL
Strada Calea Sagului 205
300517 Timişoara
Timiş
0256-274745
0374012362
Pagină verificată, ultima actualizare a fost acum 25 zile

Orar cu publicul

luni
08:00 – 18:00
marţi
08:00 – 18:00
miercuri
08:00 – 18:00
joi
08:00 – 18:00
vineri
08:00 – 18:00
sâmbătă
08:00 – 13:00
duminicăÎnchis
Este inchis.
Deschide peste  1 zi 9 h 24 min.
1 zi 9 h 24 min

Descriere

Suntem cel mai puternic furnizor de materiale de constructii din Romania, asiguram o acoperire nationala, inclusiv in zonele rurale, dar si peste hotare, in Bulgaria, Ucraina, Serbia si Republica Moldova.

Suntem partener de nadejde pentru mai bine de 15, 000 clienti, asigurandu-le o gama completa de materiale de constructii si finisaje, livrate in cel mai scurt timp posibil, in orice punct geografic, insotite de consultanta tehnica de specialitate.

www.arabesqueonline.ro - Din 2011, poti comanda online materiale pentru constructia ta. Trebuie doar sa adaugi in cosul tau materialele care iti sunt necesare, sa alegi modalitatea de plata cea mai la indemana pentru tine si sa lansezi comanda online. Instantaneu, logistica noastra va procesa comanda si in maximum 48 ore vei primi materialele comandate la adresa specificata de tine.


Profil lung
Colorare Vopsele- Arabesque a plasat in toate centrele sale masini de nuantat cu paletare de sute de culori, pentru vopsele de interior, de exterior sau tencuieli.
Debitare si cantuire PAL- Asiguram taierea palului pe dimensiunile dorite de tine si aplicarea cantului cu ajutorul masinilor specializate.
Consiliere Gratuita- Specialistii Arabesque sunt gata sa iti ofere informatii referitoare la calcularea consumurilor specifice, alegerea celor mai bune alternative constructive, cat si despre metodele de utilizare si aplicare a diverselor materiale.
Fasonare si debitare Otel beton- Pe platformele Arabesque, in baza proiectului tau, se poate realiza orice comanda de otel beton, in multiple forme si dimensiuni, cuprinse intre 6 mm si 32 de mm.
Transport- Transportul il asiguram noi in maxim 48 ore! Avem o logistica puternica, cu un parc impresionant cu camioane obisnuite sau specializate, dotate cu macara de descarcare, pentru produsele paletizate.
Cuvinte cheie:
Mobila, Distributie, Mobilier, Parchet, Armaturi, Profile, Materiale Constructii, Feronerie, Ciment, Bca, Canalizare, Tevi, Beton, Otel, Cuie, Cablu, Magazin Online, Constructii, Metal, Parchet Laminat, Fitinguri, Caramizi, Balamale, Polistiren, Becuri, Fier, Placi, Sarma, Zidarie, Vopsea, Cabluri Electrice, Mortar, Tubulatura, Cupru, Termosistem, Profil, Adeziv, Vata Minerala, Glet, Tencuiala, Plase, Instalator, Vata, Metalurgice, Calorifer, Centrala Termica, Izolatie, Manere, Radiator, Abs, Profile Laminate, Tevi Sudate, Sudate, Fibra Sticla, Cornier, Glisiere, Extrudat, Melaminat, Osb, Vata Bazaltica, Instalatie Electrica, Tinci, Priza, Blat, Tavan, Triplustratificat, Fiting, Intrerupator, Cant, Canal Cablu, Plafon, Blat Bucatarie, Instalatie Sanitara, Bec Economic, Pp-R, Placa Gips, Gard Bordurat, Cm9, Materiale Online, Constructii Online, Distribuitor materiale, Ct126, Cm11, Ct127, Aparataj de Camera, Profil Lbc
Localităţi servite
Timis, Arad, Caras-Severin, Hunedoara
Publicaţi imagini

Păreri

Gal Daniel

arabesque

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Cel mai bun magazin de materiale de constructii..sincer in oradea nu stiu sa fie magazin!..ci doar depozit..am un prieten care lucreaza la ei!..si chiar au de toate!!...
## ciment# materilae de constructii# var# fier
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Scrie o părere pentru Arabesque SRL!

Cunoşti firma Arabesque SRL? Împărtășește-ți experiența!

Persoane de contact

Viki Elena Manea
VÂNZĂRI

Trimitere mesaj

0740.119.142