Centrul Confidence Timisoara, Timişoara

Denumire:
Centrul Confidence Timisoara
Adresă:
P-Ta Istria 5
Localitate:
Timişoara
Judeţ:
Timiş
Fax:
0372 / 751015
Telefon:
0372 / 713889
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Descriere

Este un centru de estetica non chirurgicala si remodelare corporala care se vrea a fi locul in care sa te relaxezi dincolo de scopul principal al vizitei tale .

Publicaţi imagini

Profil lung
Pe langa tratamentele de ultima generatie din domeniul remodelarii corporale, centrul Confidence dispune si de un cabinet de psihoterapie si consiliere psihologica, venind astfel in intampinarea celor care se confrunta cu anumite dificultati. Echipa Confidence are formare medicala si va fi tot timpul la dispozitia ta pentru orice sugestie sau informatie referitoare la tratamentele oferite.Vom incuraja comunicarea libera dintre noi, angajatii centrului si d-voastra, clientii nostril. Numai astfel vom putea sa stim exact ce asteptati de la noi sau cum ati dori sa fiti tratati. Va rugam sa ne criticati atunci cand considerati ca v-am inselat asteptarile si promitem ca ne vom insusi criticile.

Cuvinte cheie:

Intretinere Corporala, Estetica Corporala, Tratament Corporal, Terapii Corporale, Tratamente pentru Corp, Centru Remodelare Corporala, Terapii pentru Corp

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Centrul Confidence Timisoara!

Împărtășește-ți experiența!