SC Gamro Import Export SRL, Târgu Mureş

Adresă:
Bdul 1848, Nr. 16
Localitate:
540429 Târgu Mureş
Judeţ:
Mureş
Mobil:
0744241725
Fax:
0365430679
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Editaţi-vă pagina | Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Firma romano-germana Gamro Import Export comercializeaza absolut toata gama de piese de schimb pentru utilaje de constructii originale sau OEM ca si: (KOMATSU, CATERPILLAR, JCB, BOBCAT, TEREX, FERMEC si altele), inclusiv piese de motor, sisteme de rulare, sisteme de antrenare, echipamente hidraulice, electrice, orice tip de cupa, dinti de cupa, filtre, avand posibilitatea sa va oferim si factura externa (ECONOMISITI TVA), toate la un pret avantajos si la o calitate optimala.


Adăugaţi imagini
Profil lung
Baumaschinenersatzteile

Cuvinte cheie:

Piese de schimb, Utilaje pentru Constructii, Motoare Electrice, Echipamente Electrice, Echipamente Hidraulice, Pompe Electrice, Pompe Hidraulice, Cilindri Hidraulici, Scule Constructii, Echipamente Lucru, Utilaje Constructii Vanzari, Furtune Hidraulice, Filtre Motoare, Motoare Hidraulice, Distribuitoare Hidraulice, Masini Frezat, Sisteme Comanda, Scule Constructii Reparatii, Stivuitoare Electrice, Utilaje Constructii Reparatii, Filtre Hidraulice, Uleiuri Hidraulice, Alternatoare Electromotoare, Sisteme Ridicare, Echipamente Franare, Piese de schimb Utilaje, Role de Ghidare, Sisteme de Rotire, Senile de Cauciuc, Dinti de Cupa, Piese Motoare Cummins, Dinti de Cupa Jcb, Piese Motoare Perkins, Role de Antrenare, Piese Motoare Caterpillar, Piese Motoare Liebherr, Dinti de Frezat Asfalt, Piese Motoare Hatz, Cupe de Excavare, Piese Motoare Deutz, Piese Motoare Komatsu, Cupa de Excavare, Piese Motoare Yanmar, Role Stivuitoare, Piese Motoare Hanomag, Role de Rulare, Piese Motoare Kubota

Metode de plată disponibile

 • Tranzacţie bancară

Persoane de contact

Dezso Zolti - ACHIZIŢII

E-mail
Trimitere mesaj
Telefon:
0365430678
Mobil:
0744241725
Fax:
0365430679

  Păreri

  Fii primul care scrie o părere despre SC Gamro Import Export SRL!

  Împărtășește-ți experiența!


  Produse

  incarcatoare-case
  Piese incarcatoare frontale CaseFirma romano-germana Gamro Import Export comercializeaza toata gama de piese pentru incarcatoare frontale Case la cele mai avantajoase preturi si la o calitate optimala. Avem posibilitatea sa va oferim si factura externa (nu platiti TVA).

  incarcatoare-cat
  Piese incarcatoare frontale CaterpillarFirma romano-germana Gamro Import Export comercializeaza toata gama de piese pentru incarcatoare frontale Caterpillar la cele mai avantajoase preturi si la o calitate optimala. Avem posibilitatea sa va oferim si factura externa (nu platiti TVA).

  incarcatoare-fai
  Piese incarcatoare frontale FaiFirma romano-germana Gamro Import Export comercializeaza toata gama de piese pentru incarcatoare frontale Fai la cele mai avantajoase preturi si la o calitate optimala. Avem posibilitatea sa va oferim si factura externa (nu platiti TVA).

  incarcatoare-fermec
  Piese incarcatoare frontale FermecFirma romano-germana Gamro Import Export comercializeaza toata gama de piese pentru incarcatoare frontale Fermec la cele mai avantajoase preturi si la o calitate optimala. Avem posibilitatea sa va oferim si factura externa (nu platiti TVA).

  Piese incarcatoare frontale FuchsFirma romano-germana Gamro Import Export comercializeaza toata gama de piese pentru incarcatoare frontale Fuchs la cele mai avantajoase preturi si la o calitate optimala. Avem posibilitatea sa va oferim si factura externa (nu platiti TVA).

  Vezi toate produsele