SC Gamro Import Export SRL, Târgu Mureş

SC Gamro Import Export SRL
Bdul 1848 Nr. 16
540429 Târgu Mureş
Mureş
074 424 1725
0365 430 679
Pagină verificată, ultima actualizare a fost acum 2 luni

Orar cu publicul

luni
08:00 – 18:30
marţi
08:00 – 18:30
miercuri
08:00 – 18:30
joi
08:00 – 18:30
vineri
08:00 – 18:30
sâmbătăÎnchis
duminicăÎnchis
Este inchis.
Deschide peste  1 zi 2 min.
1 zi 2 min

Descriere

Firma romano-germana Gamro Import Export comercializeaza absolut toata gama de piese de schimb pentru utilaje de constructii originale sau OEM ca si: (KOMATSU, CATERPILLAR, JCB, BOBCAT, TEREX, FERMEC si altele), inclusiv piese de motor, sisteme de rulare, sisteme de antrenare, echipamente hidraulice, electrice, orice tip de cupa, dinti de cupa, filtre, avand posibilitatea sa va oferim si factura externa (ECONOMISITI TVA), toate la un pret avantajos si la o calitate optimala.

 1. Despre noi
 2. Produse şi servicii
 3. Promoţii

Profil lung
Firma noastra se ocupa cu furnizarea pieselor de motoare pentru utilaje de constructii de un nivel ridicat, importate din Germania la clienti existenti si la cei noi. Oferim piese si alte servicii pentru o gama mare de utilaje de constructii: piese motoare ( Deutz, Hanomag, Lombardini, Hatz, Kubota, Yanmar, Cummins, Liebherr, Isuzu, Mitsubishi, Perkins, Volvo, Iveco, Caterpillar, etc. ), cutie de viteze - reductoare, sisteme de antrenare ( transmisii finale utilaje, piese sisteme de franare, axe si piese de axe ), echipamente hidraulice ( pompe hidraulice cu roti dintate, motoare hidraulice, pompe hidraulice cu pistoane, cilindri hidraulici, piese si seturi de garnituri cilindri hidraulici, distribuitoare hidraulice ), echipamente electrice ( alternatoare si electromotoare: Komatsu, Liebherr, Deutz, Caterpillar ), echipamente de lucru ( dinti si adaptori cupa excavare, lame cupe utilaje, spituri si dalti picoane, cupe buldoexcavatoare si excavatoare ), filtre, echipamente de caroserie, piese stivuitoare, masini comunale. In societatea moderna de azi, fiecare constructie este realizata cu diferite tipuri de utilaje de constructii pentru a asigura, un proces rapid, si sigur.
In timp aceste masini sau o parte din ele pot fi deteriorate, acestea trebuie sa fie schimbati pentru a mentine fluxul de lucru obisnuit si cerut de clienti. Una dintre cele mai importante parti care ar trebui sa fie impecabil este motorul. Daca aveti nevoie de piese motoare, utilaje de constructii, cutie de viteze, reductoare, sisteme de antrenare, echipamente hidraulice, echipamente electrice, echipamente de lucru, filtre, echipamente de caroseri, piese stivuitoare, masini comunale sau daca nu sunteti destul de multumiti cu echipamentul curent, trebuie doar sa ne contactati! Pentru o forta de munca cu efect sporit, in primul rand este necesar folosirea utilajelor de calitate maxima.
Noi la GAMro livram numai produse importate din Germania, de la branduri cunoscute prin calitatea produselor ( Deu
Cuvinte cheie:
Piese de schimb, Afacere Locală, Motoare Electrice, Service, Echipamente Electrice, Industrial, Echipamente Hidraulice, Pompe Electrice, Pompe Hidraulice, Echipament Comercial, Scule Constructii, Echipamente Lucru, Utilaje Constructii Vanzari, Furtune Hidraulice, Distribuitoare Hidraulice, Filtre Motoare, Motoare Hidraulice, Masini Frezat, Sisteme Comanda, Utilaje Constructii Reparatii, Scule Constructii Reparatii, Uleiuri Hidraulice, Filtre Hidraulice, Piese pentru echipamente, Alternatoare Electromotoare, Sisteme Ridicare, Piese de schimb Utilaje, Role de Ghidare, Echipamente Franare, Senile de Cauciuc, Dinti de Cupa, Sisteme de Rotire, Role de Antrenare, Piese Motoare Caterpillar, Piese Motoare Komatsu, Cupa de Excavare, Piese Motoare Hatz, Dinti de Frezat Asfalt, Cupe de Excavare, Piese Motoare Deutz, Piese Motoare Kubota, Piese Motoare Lie, Piese Motoare Yanmar, Role Stivuitoare, Piese Motoare Cummins, Piese Motoare Perkins, Role de Rulare, Dinti de Cupa Jcb, Piese Motoare Hanomag
Metode de plată disponibile
 • Tranzacţie bancară
  Tranzacţie bancară

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre SC Gamro Import Export SRL!

Împărtășește-ți experiența!

Persoane de contact

Dezso Zolti
ACHIZIŢII

Trimitere mesaj

0365430678

0744241725

0365430679


  Produse

  incarcatoare-case
  Piese incarcatoare frontale Case Firma romano-germana Gamro Import Export comercializeaza toata gama de piese pentru incarcatoare frontale Case la cele mai avantajoase preturi si la o calitate optimala. Avem posibilitatea sa va oferim si factura externa (nu platiti TVA).

  incarcatoare-cat
  Piese incarcatoare frontale Caterpillar Firma romano-germana Gamro Import Export comercializeaza toata gama de piese pentru incarcatoare frontale Caterpillar la cele mai avantajoase preturi si la o calitate optimala. Avem posibilitatea sa va oferim si factura externa (nu platiti TVA).

  incarcatoare-fai
  Piese incarcatoare frontale Fai Firma romano-germana Gamro Import Export comercializeaza toata gama de piese pentru incarcatoare frontale Fai la cele mai avantajoase preturi si la o calitate optimala. Avem posibilitatea sa va oferim si factura externa (nu platiti TVA).

  incarcatoare-fermec
  Piese incarcatoare frontale Fermec Firma romano-germana Gamro Import Export comercializeaza toata gama de piese pentru incarcatoare frontale Fermec la cele mai avantajoase preturi si la o calitate optimala. Avem posibilitatea sa va oferim si factura externa (nu platiti TVA).

  Piese incarcatoare frontale Fuchs Firma romano-germana Gamro Import Export comercializeaza toata gama de piese pentru incarcatoare frontale Fuchs la cele mai avantajoase preturi si la o calitate optimala. Avem posibilitatea sa va oferim si factura externa (nu platiti TVA).
  Vezi toate produsele

  Facebook

  Twitter