Mentor Beton, Târgu Jiu

Denumire:
Mentor Beton
Adresă:
Str. Barajelor
Localitate:
Târgu Jiu
Judeţ:
Gorj
Telefon:
0253 221 212
Mobil:
075 530 8000
Mobil:
074 622 1022
Mobil:
075 530 4000
Fax:
0253 221 212
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare acum o lună | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Despre cum s-a ajuns de la un simplu nume la un renume, recunoscut de toti cei care au beneficiat de calitatea serviciilor oferite de noi.Ce suntem deja, stim. Suntem cea mai performanta statie de betoane din judetul Gorj.Ce vom ajunge, la fel stim. Vom fi cea mai solicitata statie de betoane din judetul nostru.
La ce foloseste sa iti faci planuri de case, sa cumperi un teren si sa investesti in materiale, atata timp cat faci rabat la calitate?
Suntem convinsi ca pui pret pe resursele investite si nu iti poti permite sa construiesti anul acesta o casa, iar anul urmator sa o demolezi si sa faci alta, cu materiale mai bune, doar pentru ca ti-ai dat seama ca ai gresit alegand economia in detrimentul calitatii.

Sau cum am luat nastere in 2009 ca fiind cea mai performanta statie de betoane din judetul Gorj.Cum, intr-un an al schimbarilor, am inceput sa ne impunem pe piata cu o statie de betoane care devanseaza orice alta concurenta prezenta, in materie de productie de beton.

Publicaţi imagini

Cuvinte cheie:

Materiale de Constructii, Beton, Mortare, Statie de Betoane, Liebherr, Putzmeister, Pompa de Beton, Pompe de Betoane, Fabrica de Mortare, Productie de Beton, Statie de Mortare, Cele Mai Tari Betoane, Cea Mai Performanata Statie de Betoane, Consultanta In materiale de Constructii, Specialisti In Betoane, Cel Mai Bun Beton

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Mentor Beton!

Împărtășește-ți experiența!