Fan Curier Express SRL, Târgu Jiu

Adresă:
Str. 14 Octombrie 158
Localitate:
210187 Târgu Jiu
Judeţ:
Gorj
Telefon:
+40 (253) 237050
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Păreri

serghei13
5 Stele

rapid

, 30 decembrie 2009

Am un mare respect pentru ei.Niciodata nu mau dezamagit.Tot timpul punctuali si seriosi.O firma pa care te poti baza si cu care faci treaba .Bafta in continuare.

alexxa
5 Stele

curier

, 29 decembrie 2009

eu sunt extrem de multumita de serviciile lor. nu am avut niciodata probleme cu ei. Imi place ca, spre deosebire de alte firme de curierat, ei suna inainte de a veni, pt a vedea daca este cineva acasa.

Mihaela N
5 Stele

fan curier

, 24 decembrie 2009

Cred ca si-au castigat aprecierea multora, calitatea firmei se reflecta in special in angajati. Sunt foarte multumita de serviciile lor, intotdeauna promti, amabili, ma contacteaza inainte de a-mi aduce un colet pentru a stabili exact ce si cum.

pluteanu alin
5 Stele

cei mai seriosi

, 23 decembrie 2009

din toate firmele cu care am lucrat pana acum , cei de la fan curies sunt cei mai seriosi , respecta intotdeauna termenul de livrare si se deplaseaza pana in locul unde esti pentru a-ti preda coletul

Procopiescu Mihaela
5 Stele

curier

, 22 decembrie 2009

eu sunt reprezentant avon , si primesc coletele de la fan curier. eu sunt foarte multumita , si nu am avut niciodata probleme , sa mi se piarda coletul sau sa ajunga cu intarziere. le primesc mereu al scara si coboara sotul meu sa le ia. domnul care le livreaza este mereu amabil cand il sun daca am vreo intrebare.

popescu adriana
3 Stele

fan curier

, 22 decembrie 2009

si mie mi-au adus colete dar ceea ce nu mi sa parut normal e ca a trebui sa vin din timpul programului sa ridic coletul! chestia asta i-a facut sa scada in ochii mei

Oborocea Jana
5 Stele

curier

, 22 decembrie 2009

stelute maxime pentru Fan Curier,sunt foarte promti in a respecta comenzile ... am primit si eu cateva colete prin intermediul lor

Truica Alexandru
5 Stele

fan curier

, 22 decembrie 2009

sunt cei mai buni in materie de curierat rapid, apelez numai la ei cand am de trimis colete , sunt mereu punctuali si siguri pe ei in ceea ce fac, eu sunt foarte multumit.
Tags: ## punctuali# fan curierScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

blonda25
3 Stele

fan curier

, 22 decembrie 2009

Mi-au adus si mie de cateva ori niste colete cei de la Fan Curier, si mi s-au parut de treaba. M-au sunat la telefon si m-au anuntat ca am un colet, dar eram la servici. Si au facut efortul si mi l-au adus la serviciu coletul.

Cenuse Loredana
5 Stele

fann currier

, 20 decembrie 2009

eu cred ca sunt cei mai buni!de cate ori am avut cate un colet la ei,m-au sunta de fiecare data si am stabilit cum ne intalnim,chiar daca nu se potrivea programul meu cu al lor,au fost amabili si binevoitori si am gasit o cale mijloc!!odata nici nu mergea liftul,si totusi au urcat pe scari pentru a-mi aduce coletul!!!toata stima pentru afann currier!!!Scrie o părere pentru Fan Curier Express SRL!

Cunoşti firma Fan Curier Express SRL? Împărtășește-ți experiența!