Fan Curier Express SRL, Târgu Jiu

Adresă:
Str. 14 Octombrie 158
Localitate:
210187 Târgu Jiu
Judeţ:
Gorj
Telefon:
+40 (253) 237050
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Descriere

Adăugaţi imagini

Cuvinte cheie:

Posta, Oficii Postale, Unitati Specializate

Păreri

serghei13
5 Stele

rapid

, 30 decembrie 2009

Am un mare respect pentru ei.Niciodata nu mau dezamagit.Tot timpul punctuali si seriosi.O firma pa care te poti baza si cu care faci treaba .Bafta in continuare.

alexxa
5 Stele

curier

, 29 decembrie 2009

eu sunt extrem de multumita de serviciile lor. nu am avut niciodata probleme cu ei. Imi place ca, spre deosebire de alte firme de curierat, ei suna inainte de a veni, pt a vedea daca este cineva acasa.

Mihaela N
5 Stele

fan curier

, 24 decembrie 2009

Cred ca si-au castigat aprecierea multora, calitatea firmei se reflecta in special in angajati. Sunt foarte multumita de serviciile lor, intotdeauna promti, amabili, ma contacteaza inainte de a-mi aduce un colet pentru a stabili exact ce si cum.

pluteanu alin
5 Stele

cei mai seriosi

, 23 decembrie 2009

din toate firmele cu care am lucrat pana acum , cei de la fan curies sunt cei mai seriosi , respecta intotdeauna termenul de livrare si se deplaseaza pana in locul unde esti pentru a-ti preda coletul

Procopiescu Mihaela
5 Stele

curier

, 22 decembrie 2009

eu sunt reprezentant avon , si primesc coletele de la fan curier. eu sunt foarte multumita , si nu am avut niciodata probleme , sa mi se piarda coletul sau sa ajunga cu intarziere. le primesc mereu al scara si coboara sotul meu sa le ia. domnul care le livreaza este mereu amabil cand il sun daca am vreo intrebare.

mai multe păreri

Scrie o părere pentru Fan Curier Express SRL!

Cunoşti firma Fan Curier Express SRL? Împărtășește-ți experiența!