Praktiker Targoviste, Târgovişte

Adresă:
Str. Lt. Stancu Ion No. 2D
Localitate:
130105 Târgovişte
Judeţ:
Dâmboviţa
Telefon:
0245.205.120
Fax:
0245.205.158
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare acum 2 luni | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Program: luni - sâmbătă 8.30 - 21.00
duminică 9.00 - 18.00
Atât în ţara de origine, cât şi pe celelalte pieţe unde are magazine, grupul Praktiker ocupă poziţii de top în sectorul do-it-yourself. În România, Praktiker s-a impus ca lider al pieţei, cu cea mai mare reţea de magazine specializate şi cel mai dinamic ritm de expansiune.

Profil lung
Praktiker România este liderul pieţei locale DIY şi furnizorul de soluţii complete pentru proiectele de amenajare pentru casă şi grădină.
Oferta Praktiker România cuprinde peste 40.000 de produse, incluzând materiale de construcţii, decoraţiuni pentru interior şi exterior, produse sanitare, mobilă, electronice şi electrocasnice, produse pentru grădinărit. Acestei varietăţi de produse i se adaugă gama de servicii adaptate, la care clienţii au acces direct în magazin: comenzi speciale, combinare cromatică pentru vopsele, servicii financiare, transport, garanţie retur, debitare lemn, servicii de cusut.
Descriere limbă străină
Praktiker Romania is the leader of the local DIY market and the solution provider for home and garden improvement projects.
Praktiker Romania has been growing year by year, by adding new stores to the existing network and increasing the team.

Păreri

georgiana oprea
5 Stele

magazin

, 30 decembrie 2009

Praktiker România,este furnizorul de amenajare pentru casă şi grădină. Oferta Praktiker România cuprinde materiale de construcţii, decoraţiuni pentru interior şi exterior, produse sanitare, mobilă, electronice şi electrocasnice, produse pentru grădinărit. Acestei varietăţi de produse i se adaugă gama de servicii adaptate, la care clienţii au acces direct în magazin: comenzi speciale, combinare cromatică pentru vopsele, servicii financiare, transport, garanţie retur, debitare lemn, servicii de cusut.Am achizionat si eu diverse produse de la ei si sunt multumita.
Tags: ## praktiker targovisteScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Scrie o părere pentru Praktiker Targoviste!

Cunoşti firma Praktiker Targoviste? Împărtășește-ți experiența!