SC Gamro Import Export SRL, Târgu Mureş

Denumire:
SC Gamro Import Export SRL
Adresă:
Bdul 1848, Nr. 16
Localitate:
540429 Târgu Mureş
Judeţ:
Mureş
Mobil:
0744241725
Fax:
0365430679
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Editaţi-vă pagina | Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Firma romano-germana Gamro Import Export comercializeaza absolut toata gama de piese de schimb pentru utilaje de constructii originale sau OEM ca si: (KOMATSU, CATERPILLAR, JCB, BOBCAT, TEREX, FERMEC si altele), inclusiv piese de motor, sisteme de rulare, sisteme de antrenare, echipamente hidraulice, electrice, orice tip de cupa, dinti de cupa, filtre, avand posibilitatea sa va oferim si factura externa (ECONOMISITI TVA), toate la un pret avantajos si la o calitate optimala.


Publicaţi imagini
Profil lung
Baumaschinenersatzteile

Cuvinte cheie:

Piese de schimb, Utilaje pentru Constructii, Motoare Electrice, Echipamente Electrice, Echipamente Hidraulice, Pompe Electrice, Pompe Hidraulice, Cilindri Hidraulici, Scule Constructii, Echipamente Lucru, Utilaje Constructii Vanzari, Furtune Hidraulice, Distribuitoare Hidraulice, Motoare Hidraulice, Filtre Motoare, Masini Frezat, Sisteme Comanda, Stivuitoare Electrice, Scule Constructii Reparatii, Filtre Hidraulice, Utilaje Constructii Reparatii, Uleiuri Hidraulice, Alternatoare Electromotoare, Sisteme Ridicare, Echipamente Franare, Role de Ghidare, Piese de schimb Utilaje, Dinti de Cupa, Sisteme de Rotire, Senile de Cauciuc, Piese Motoare Cummins, Dinti de Frezat Asfalt, Role de Rulare, Piese Motoare Caterpillar, Cupa de Excavare, Piese Motoare Hatz, Cupe de Excavare, Piese Motoare Deutz, Piese Motoare Kubota, Piese Motoare Perkins, Piese Motoare Komatsu, Piese Motoare Yanmar, Role Stivuitoare, Role de Antrenare, Piese Motoare Liebherr, Piese Motoare Hanomag, Dinti de Cupa Jcb

Metode de plată disponibile

 • Tranzacţie bancară

Persoane de contact

Dezso Zolti - ACHIZIŢII

E-mail
Trimitere mesaj
Telefon:
0365430678
Mobil:
0744241725
Fax:
0365430679

  Păreri

  Fii primul care scrie o părere despre SC Gamro Import Export SRL!

  Împărtășește-ți experiența!


  Produse

  incarcatoare-case
  Piese incarcatoare frontale CaseFirma romano-germana Gamro Import Export comercializeaza toata gama de piese pentru incarcatoare frontale Case la cele mai avantajoase preturi si la o calitate optimala. Avem posibilitatea sa va oferim si factura externa (nu platiti TVA).

  incarcatoare-cat
  Piese incarcatoare frontale CaterpillarFirma romano-germana Gamro Import Export comercializeaza toata gama de piese pentru incarcatoare frontale Caterpillar la cele mai avantajoase preturi si la o calitate optimala. Avem posibilitatea sa va oferim si factura externa (nu platiti TVA).

  incarcatoare-fai
  Piese incarcatoare frontale FaiFirma romano-germana Gamro Import Export comercializeaza toata gama de piese pentru incarcatoare frontale Fai la cele mai avantajoase preturi si la o calitate optimala. Avem posibilitatea sa va oferim si factura externa (nu platiti TVA).

  incarcatoare-fermec
  Piese incarcatoare frontale FermecFirma romano-germana Gamro Import Export comercializeaza toata gama de piese pentru incarcatoare frontale Fermec la cele mai avantajoase preturi si la o calitate optimala. Avem posibilitatea sa va oferim si factura externa (nu platiti TVA).

  Piese incarcatoare frontale FuchsFirma romano-germana Gamro Import Export comercializeaza toata gama de piese pentru incarcatoare frontale Fuchs la cele mai avantajoase preturi si la o calitate optimala. Avem posibilitatea sa va oferim si factura externa (nu platiti TVA).

  Vezi toate produsele