SC Gamro Import Export SRL, Târgu Mureş

Adresă:
Bdul 1848, Nr. 16
Localitate:
540429 Târgu Mureş
Judeţ:
Mureş
Mobil:
0744241725
Fax:
0365430679
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Editaţi-vă pagina | Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Firma romano-germana Gamro Import Export comercializeaza absolut toata gama de piese de schimb pentru utilaje de constructii originale sau OEM ca si: (KOMATSU, CATERPILLAR, JCB, BOBCAT, TEREX, FERMEC si altele), inclusiv piese de motor, sisteme de rulare, sisteme de antrenare, echipamente hidraulice, electrice, orice tip de cupa, dinti de cupa, filtre, avand posibilitatea sa va oferim si factura externa (ECONOMISITI TVA), toate la un pret avantajos si la o calitate optimala.

Profil lung
Baumaschinenersatzteile

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre SC Gamro Import Export SRL!

Împărtășește-ți experiența!


Produse

Piese-de-schimb-Deutz
Piese de schimb Deutz
Firma romano-germana Gamro Import Export comercializeaza toata gama de piese de schimb Deutz pentru utilaje de constructii la cele mai avantajoase preturi si la o calitate optimala. Avem posibilitatea sa va oferim si factura externa (nu platiti TVA).
Detalii despre produs
Piese-de-schimb-Hanomag
Piese de schimb Hanomag
Firma romano-germana Gamro Import Export comercializeaza toata gama de piese de schimb Hanomag pentru utilaje de constructii la cele mai avantajoase preturi si la o calitate optimala. Avem posibilitatea sa va oferim si factura externa (nu platiti TVA).
Detalii despre produs
Incarcatoare-frontale
Piese incarcatoare frontale
Firma romano-germana Gamro Import Export comercializeaza toata gama de piese pentru incarcatoare frontale la cele mai avantajoase preturi si la o calitate optimala. Avem posibilitatea sa va oferim si factura externa (nu platiti TVA).
Detalii despre produs
incarcatoare-benfra
Piese incarcatoare frontale Benfra
Firma romano-germana Gamro Import Export comercializeaza toata gama de piese pentru incarcatoare frontale Benfra la cele mai avantajoase preturi si la o calitate optimala. Avem posibilitatea sa va oferim si factura externa (nu platiti TVA).
Detalii despre produs
Incarcatoare-Bobcat
Piese incarcatoare frontale Bobcat
Firma romano-germana Gamro Import Export comercializeaza toata gama de piese pentru incarcatoare frontale Bobcat la cele mai avantajoase preturi si la o calitate optimala. Avem posibilitatea sa va oferim si factura externa (nu platiti TVA).
Detalii despre produs
incarcatoare-case
Piese incarcatoare frontale Case
Firma romano-germana Gamro Import Export comercializeaza toata gama de piese pentru incarcatoare frontale Case la cele mai avantajoase preturi si la o calitate optimala. Avem posibilitatea sa va oferim si factura externa (nu platiti TVA).
Detalii despre produs
incarcatoare-cat
Piese incarcatoare frontale Caterpillar
Firma romano-germana Gamro Import Export comercializeaza toata gama de piese pentru incarcatoare frontale Caterpillar la cele mai avantajoase preturi si la o calitate optimala. Avem posibilitatea sa va oferim si factura externa (nu platiti TVA).
Detalii despre produs
incarcatoare-fai
Piese incarcatoare frontale Fai
Firma romano-germana Gamro Import Export comercializeaza toata gama de piese pentru incarcatoare frontale Fai la cele mai avantajoase preturi si la o calitate optimala. Avem posibilitatea sa va oferim si factura externa (nu platiti TVA).
Detalii despre produs
incarcatoare-fermec
Piese incarcatoare frontale Fermec
Firma romano-germana Gamro Import Export comercializeaza toata gama de piese pentru incarcatoare frontale Fermec la cele mai avantajoase preturi si la o calitate optimala. Avem posibilitatea sa va oferim si factura externa (nu platiti TVA).
Detalii despre produs
Piese incarcatoare frontale Fuchs
Firma romano-germana Gamro Import Export comercializeaza toata gama de piese pentru incarcatoare frontale Fuchs la cele mai avantajoase preturi si la o calitate optimala. Avem posibilitatea sa va oferim si factura externa (nu platiti TVA).
Detalii despre produs