Administratia Pietelor Targu Mures, Târgu Mureş

Denumire:
Administratia Pietelor Targu Mures
Adresă:
Str. Cuza Voda 89
Localitate:
540306 Târgu Mureş
Judeţ:
Mureş
Telefon:
40-265-250221
Fax:
40-265-250225
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Activitatea gestionara desfasurata in pietele si targurile municipiului Tg.Mures, se realizeaza de catre Administratia Pietelor, serviciu public de specialitate, aflat in subordinea directa a Consiliului Local Municipal Tg.Mures, cu personalitate juridica si cu capital integral de stat.

Administratia Pietelor functioneaza pe baza gestiunii economice avand autonomie financiara. Administratia Pietelor isi desfasoara activitatea pe baza regulamentului de organizare si functionare propus de conducerea pietei si aprobat de Consiliul Local in scopul organizarii, conducerii, functionarii si dezvoltarii comertului in piete si targuri, cat si in alte locuri organizate cu aceeasi destinatie pe raza teritorial-administrativa a municipiului Tg.Mures, creand producatorilor si agentilor economici conditii corespunzatoare.

Publicaţi imagini
Profil lung
Regulament, se stabilesc modalitati de organizare a comertului in pietele publice, stabilite prin hotarari ale Consiliului Local, conditiile de dotare si regulile generale de functionare, a formelor specifice de comert si prestari servicii in centrele publice de desfacere.
Structura organizatorica si numarul de personal este stabilit in concordanta cu specificul serviciului public Administratia Pietelor, in limita mijloacelor financiare de care dispune si cu respectarea dispozitiilor legale.
Prin Hotararea nr. 37/2006 se aproba Organigrama si Statul de functii ale Serviciului public Administratiei Pietelor Tg. Mures.

Cuvinte cheie:

Targuri, Agenti Economici, Piete, Gestiune Economica, Autonomie Financiara, Dezvoltarii Comertului

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Administratia Pietelor Targu Mures!

Împărtășește-ți experiența!