Universitatea Stefan Cel Mare - Facultatea de Stiinte Economice Si Administratie Publica, Suceava

Denumire:
Universitatea Stefan Cel Mare - Facultatea de Stiinte Economice Si Administratie Publica
Adresă:
Str. Universitatii Nr.13
Localitate:
720229 Suceava
Telefon:
0330-101130
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica s-a infiintat in anul 1990, cu o singura specializare, Conducerea firmelor de comert si turism. In cei 20 de ani de la infiintare Facultatea a devenit de sine statatoare, dezvoltandu-se si intarindu-se. In prezent peste 4000 de studenti urmeaza cele 10 programe de licenta si de master pe care Facultatea le ofera. Incepand cu anul universitar 2010/2011 sunt disponibile si programe de studii doctorale, pe 3 domenii: Economie, Administrarea afacerilor si Contabilitate. Anual circa 1000 de studenti urmeaza programele de studiu de licenta in forma de invatamant "La distanta" folosind eficient platforma informatica a Universitatii.

Publicaţi imagini
Profil lung
Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică răspunde nevoilor de formare pe plan regional, fiind o modalitate de satisfacere a necesităţilor existente pe piaţa locală a muncii dar şi a intereselor tinerilor din această zonă (judeţele Suceava, Neamţ, Botoşani, Bistriţa ş.a.) de a continua pregătirea profesională prin studii superioare. De asemenea, considerăm că Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică duce la consolidarea perspectivelor invăţămantului superior economic şi de administraţie publică la nivel regional şi contribuie la diversificarea invăţămantului superior de specialitate pe plan naţional.

Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică işi propune să continue tradiţiile invăţămantului superior bucovinean, demarate in 1875 de Universitatea din Cernăuţi, instituţie de inaltă prestanţă academică, care acoperea zona de nord a Romaniei, continuate şi completate de Institutul de invăţămant Superior Suceava (1963). Cerinţele extinderii şi dezvoltării invăţămantului economic şi de administraţie publică, impuse de implementarea economiei de piaţă, sunt puse in practică şi in cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică, prin introducerea de noi specializări, care se adaugă celor existente.
Descriere limbă străină
The Faculty of Economics and Public Administration was founded in 1990, with a single specialization, The Management of Commerce & Turism Firms, at that time. In the 20 years since its foundation the Faculty became more independent, constantly increased and strengthened. Currently over 4000 students are studying in the 10 undergraduate programs and 10 master programs. Approximately 1000 students benefit by the distance learning form, using the informatics platform of the University.
With superior study resources, with a well trained teaching staff and an outstanding IT infrastructure, our faculty has received national accreditation for most of the study programs it develops.

Cuvinte cheie:

Contabilitate, Finante, Informatica, Invatamant Superior, Facultate, Bursa, Examen, Domenii, Student, Absolventi, Catedra, Stiinte Economice, Id, Departament Id, Management Si Administrarea Afacerilor, Administratie Publica Si Drept, Economie Si Turism

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Universitatea Stefan Cel Mare - Facultatea de Stiinte Economice Si Administratie Publica!

Împărtășește-ți experiența!