Scoala de Sofer Auto Macovei, Suceava

Denumire:
Scoala de Sofer Auto Macovei
Adresă:
Strada Ana Ipatescu 4
Localitate:
720026 Suceava
Mobil:
0745 - 821.791
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Scoala de soferi Auto Macovei a luat fiinta in septembrie 2005 si are o experienta de 5 ani in domeniul instruirii cursantilor in vederea obtineri permisului de conducere pentru toate categoriile. Noi va venim in intampinare exact cu ceea ce dumneavoastra cautati prin personalul de instruire bine selectat care nu au uitat ca si ei au fost începatori, bine instruiti testati in permanenta si autorizati de catre Autoritatea Rutiera, astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de serviciile unor adevarati profesionisti.

Publicaţi imagini

Profil lung
Legislatie rutiera dotate cu planse, tabla magnetica, motoare MAS si MAC, semafor, calculatoare pentru simularea examenului sustinut la politie, conduse de un professor de legislatie cu experienta, care va ajuta sa deprindeti cunostintele teoretice necesare oricarui conducator auto. Programul orelor de practica se stabileste de comun acord cu posibilitatile de timp liber ale cursantilor. Al doilea punct de lucru este unul de informatie, situat in zona centrala a municipiului Suceava, strada Ana Ipatescu Nr 4, Bl.
F, Ap. 4.
statia Banca, langa farmacia Sensiblu.

Cuvinte cheie:

Auto, Scoala de Soferi, Categoria B, Legislatie Rutiera, Categoria A, Categoria C, Categoria D, Categoria Ce, Scoala Moderna de Soferi, Atestate Auto

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Scoala de Sofer Auto Macovei!

Împărtășește-ți experiența!