Radio Vocea Evangheliei Suceava

Denumire:
Radio Vocea Evangheliei Suceava
Adresă:
Str. Marasesti Nr. 34
Localitate:
720179 Suceava
Telefon:
+40230.520.573
Fax:
+40230.520.573
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare acum o lună | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Staţia RVE Suceava are drept scop proclamarea Evangheliei într-o manieră relevantă pentru audienţa postmodernistă, sintetizând în programele realizate ceea ce este esenţial în creştinism, neavând intenţia de a promova ceea ce este specific unei anumite denominaţii creştine.

Grupul ţintă este constituit din cei cu o moştenire pseudo-creştină, nefiind omişi credincioşii autentici pentru care este asigurată informaţia aducătoare de consolidare în credinţă. Astfel, producţia de emisiuni urmăreşte să răspundă unei game variate de nevoi specifice diferitelor grupe de vârste cât şi anumitor nivele de spiritualitate creştină.

Emiţând într-un perimetru geografic bucovinean, caracterizat de propria tradiţie şi subcultură, ne străduim să respectăm valorile locale, dar neştirbind cu nimic autoritatea Cuvântului.

Publicaţi imagini

Cuvinte cheie:

Radio, Credinta, Biblie, Post de Radio, Predici, Audienta, Cantece, Redactia, Emisiu

Informaţii detaliate despre firmă

Număr de înmatriculare
J33/935/1996
S.I.C
6010 - Activitati de difuzare a programelor de radio

Păreri

KARMEN
5 Stele

SUNTE-TI O BINECUVANTARE

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Slavit sa fie DOMNUL meu, pentru radioul dumneavoastra care vocea-i suna pana in spania unde DOMNUL meu ma adus, n-as vrea sa va intretin prea mult dar asa de bun este radiolu ,n-am cuvinte sa-i multumesc LUI si DUMNEAVOASTRA pentru binecuvantra care mi-a dato gasindu-va, sunt jumatate bucovineanca si sunt mandra de asta(dar nu mandrie diabolica ca acea mandrie stiu ca merge inaintea pierzari. Bun, nu va mai retin citind dar am tinut sa va comnunic ca ascul radioul zilnic in spania chiar si la servici cand sunt de noapte. DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE IN COMNTINUARE

Scrie o părere pentru Radio Vocea Evangheliei Suceava!

Cunoşti firma Radio Vocea Evangheliei Suceava? Împărtășește-ți experiența!