Betty Ice SRL, Suceava

Adresă:
Str. Cernauti, Nr. 121
Localitate:
720089 Suceava
Telefon:
0230/520.454
Fax:
0(230)533073
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Descriere

A fost nevoie de luni si ani de cautari, de incercari, de reusite si uneori de nereusite, pentru ca Betty Ice sa devina ceea ce este azi - o companie care are un cuvant de spus pe piata romaneasca de inghetata. Dezvoltarea companiei a condus in timp la mai multe achizitii de utilaje de ultima generatie, pentru ca in 2006 toata munca si eforturile noastre sa fie rasplatite cu una din cele mai moderne fabrici de inghetata din Europa.Misiunea noastra este caracterizata de dorinta de a creste in continuare, de a pastra si de a imbunatati calitatea produselor. Toate incercarile, munca, cercetarea ne-au facut sa intelegem ca interventia noastra in creatia naturii trebuie sa fie cat mai redusa, iar acest lucru ne-a determinat sa ne alegem ingriedientele cu mare atentie. La Betty Ice putem spune ca fiecare sortiment reprezinta o adevarata opera de arta: delicata, fina, cremoasa, in combinatii deosebite cu fructe, alune, toppinguri si alte bunatat.

Păreri

dariana
5 Stele

cea mai tare

26 mai 2012

cea mai tare inghetata!love betty ice cream
Tags: #ingetata#ice#cremScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Alex G
5 Stele

cea mai buna inghetata

, 10 februarie 2010

Cu siguranta in ultimii ani inghetata de la betty ice a devenit ce mai buna inghetata produsa pe meleagurile noastre. Mai exact este facuta in Suceava, si din cate stiu este cea mai mare fabrica de inghetata din sud-estul Europei. Au o multudine de sortimente : cirese, frisca cu capsuni, pepene galben, vanilie , cioclata, fructe de padure, struguri, menta cu ciocolata, fistic, etc. si preferata mea tiramisu pe care v-o recomand sa o incercati. Pretul in raport cu calitatea este chiar foarte bun, vara trecuta era 2,5 lei sau 3 lei(in functie de locatie) o cupa de inghetata.

Truica Alexandru
5 Stele

parere

, 31 decembrie 2009

mananc deseori inghetata la cornete de la Betty Ice, are un gust foarte bun . Astept cu nerabdare sa vina vara pentru inca o portie zdravana de inghetata de la Betty Ice
Tags: ## inghetata# betty iceScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

danila raluca
5 Stele

betty-ice

, 31 decembrie 2009

betty-ice este firma de inghetata de la care ma aprovizionez eu . este foarte delicioasa si gustoasa iar pretul este bun. are multe arome in diverse sortimente

misterio
5 Stele

inghetata

, 31 decembrie 2009

Inghetata Betty Ice este una deosebita si foarte gustoasa, are un gust aparte, incomaprabil cu alte inghetate de pe piata. Gama de sortimete este foarte variata, fiind perfecta pentru toate gusturile. Mie imi place cel mai mult cea cu vanilie, fistic sau ciocolata.

bizadea camelia
5 Stele

inghetata buna

, 30 decembrie 2009

este inghetata pe care o ador atat eu cat si copiii mei-intotdeauna vara cumparam si punem la congelator sa avem de cate ori vrem sa mancam o inghetata una,mai ales cea de vanilie-preferata mea

sima claudiu
5 Stele

BETTY ICE

, 30 decembrie 2009

o firma exceptionala,Inghetata pe care o fabrica este una deosebita si foarte gustoasa pe care o vei tine minte in catalogul gusturilor tale preferata.Angajatii pun maiestrie si un pic de dragoste in aceste inghetate.Cele mai bune!!!

bibi mucu
4 Stele

betty

, 29 decembrie 2009

Betty Ice are o inghetata absolut delicioasa. Gama de sortimente este foarte variata, fiind perfecta pentru toate gusturile. Preturile nu sunt deloc mari, tinand cont de calitatea ridicata a produselor.

Danaila Radu
5 Stele

betty

, 23 decembrie 2009

Fie ca este vara sau iarna mereu ma infrupt din delicioasele produse de la beety ice, care au un gust aparte, fata de celelalte produse existente pe piata. Dintre toate inghetzatele recomand aceasta de la betty ice care este cea mai buna si delicioasa. Niciodata nu am fost dezamagit
Tags: ## betty ice inghetataScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Lung Marius
5 Stele

Betty-Ice

, 22 decembrie 2009

Ador tortul de inghetata tiramisu de la Betty_Ice. Mananc si vara, si iarna, oricand, nu conteaza. Tot timpul aceasta firma are produse proaspete si preturile sunt excelente, iar gustul inghetatelor este incomparabil cu alte inghetate de la alte firmeScrie o părere pentru Betty Ice SRL!

Cunoşti firma Betty Ice SRL? Împărtășește-ți experiența!