Tractari Auto Slatina Olt - Produse, oferte, noutăţi

Știri

7 PLATAFORME DISPONIBILE - TRACTARI AUTO SLATINA

28.01.2018

7 PLATAFORME DISPONIBILE - TRACTARI AUTO SLATINA

Oferim servicii profesionale cu platforma hidraulica, siguranta 100%. NON-STOP. Cele mai bune servicii de tractari. Va oferim SIGURANTA avand peste 20 de ani de experienta. ASIGURARE CMR in valoare de 80.000 euro pentru fiecare autovehicol. 
Tractari autoturisme cu roti blocate, rupte, lipsa cheie cu ajutorul unor carucioare speciale. Transportam simultan 2 autovehicole. Recuperari din afara carosabilului.

TRACTARI AUTO SLATINA

Va oferim servicii de Tractari Auto NON-STOP, oferim sfaturi cu privire la incidentele minore, intervenim prompt in cazul unor accidente nedorite, menajandu-va si oferindu-va serviciile nostre de cea mai buna calitate. Intervenim in orice anotimp, pe timp nefavorabil ploi, ninsori.

TRACTARI AUTO PLATAFORMA HIDRAULICA

Oferim servicii profesionale de tractari auto pe platforma hidraulica intern si international pentru autoturisme cu garda joasa, spoilere, suspensii sport. 
NU ZGARIEM BARI.

SERVICII TRACTARI SLATINA NON-STOP7 PLATFORME DISPONIBILE - TRACTARI AUTO SLATINA OLT

Articole

TRACTARI AUTO SLATINA OLT

28.01.2018

TRACTARI AUTO SLATINA OLT

Tractari Auto Slatina Olt 0742282486 – Oferim servicii de tractari auto non stop autoturisme, autoutilitare, utilaje, buldoescavatoare.

Tractari Auto Non Stop  – Platforme Hidraulice

Ai luat parte la un eveniment nefericit in trafic? Indiferent de destinatie sau distanta, apeleaza cu incredere serviciile de tractari auto si asistenta rutiera oferite non-stop in Slatina si in judetul Olt.

Oferim servicii profesionale cu platforma hidraulica, siguranta 100%. NON-STOP. Cele mai bune servicii de tractari. Va oferim SIGURANTA avand peste 20 de ani de experienta. ASIGURARE CMR in valoare de 80.000 euro pentru fiecare autovehicol.

Tractari Autoturisme Avariate :
Oferim servicii de tractari autoturisme cu roti blocate, rupte, lipsa cheie cu ajutorul unor carucioare speciale. Transportam simultan 2 autovehicole. Recuperari din afara carosabilului.

Venim in ajutorul dumneavoastra Rapid, Prompt si Eficient.

Oferim servicii de tractari auto pe platforma oriunde in Romania.

Tarife fara concurenta pentru servicii de tractari auto.

Ne puteti contacta atat prin email dar si la unul din numerele de telefon ce va sunt prezentate pe site.

Toate tarifele pentru serviciul de tractari auto prezente pe site sunt estimative, tariful final stabilindu-se doar dupa o convorbire cu unul din angajatii nostri de la dispecerat.

Asistenta Rutiera

Oricare ar fi problema dumneavoastra, va garantam ca avem o solutie. Oferim Servicii de asistenta rutiera non stop in Slatina, judetul Olt. Prin calitatea, seriozitate si promtitudinea de care dam dovada am reusit sa ne impunem in domeniu serviciilor de asistenta rutiera.

Tractari Auto Platfoma Hidraulica

Oferim servicii profesionale de tractari auto pe platforma hidraulica intern si international pentru autoturisme cu garda joasa, spoilere, suspensii sport.  NU ZGARIEM BARI –  PLATFORMA HIDRAULICA!