Toyota Material Handling Romania SRL - Produse, oferte, noutăţi

Știri

Transpaleta hidraulica manuala ca premiu la Print & Sign 2014

17.09.2014

Print & Sign este singura expozitie din Romania dedicata industriei de tipar si signalistica, organizata de Euroexpo Trade Fairs si se va desfasura in perioada 24 ? 27 septembrie 2014, in cadrul ROMEXPO, in Pavilionul Central.

Editia de anul acesta a Print & Sign va oferi si un nou concurs. Toate firmele expozante la Megashop-ul de Aplicatii Print & Pack, sectiunea dedicata tipografiilor, atelierelor de productie publicitara si producatorilor de etichete si ambalaje, pot intra in cursa pentru cel mai creativ stand, astfel avand sansa de a castiga o transpaleta manuala oferita de Toyota Material Handling Romania.

In data de 24 septembrie, intre orele 10.00-16.00, toti vizitatorii prezenti la Romexpo vor putea vota cu ajutorul unei tablete expozantul cu cel mai creativ stand. Dupa centralizarea voturilor primite, castigatorul va fi anuntat la petrecerea ce va avea loc in aceeasi zi, incepand cu orele 20.00.  Tot atunci, castigatorul va intra in posesia premiului oferit de Toyota Material Handling Romania: o transpaleta hidraulica manuala din gama BT Lifter, model LHM230SN.

Aceasta transpaleta are capacitatea nominala de 2300 kg pentru un centru de greutate de 600 mm. Poate ridica pana la maxim 200 mm si poate transporta sarcinile la orizontala. Lungimea furcilor transpaletei este de 1150 mm si poate manipula euro-paleti. Echipamentul este dotat cu roti din nylon simple pe furci si duble la grupul hidraulic. Materialul rotilor este de culoare alba si este foarte rezistent la utilizarea zilnica. Puteti descarca fisa tehnica a transpaletei manuale aici.

Toate transpaletele din gama BT Lifter beneficiaza de o garantie de 5 ani pentru grupul hidraulic si de 100 de ani pentru partea metalica (in garantie nu sunt incluse consumabilele).

Mecanismul concursului dar si mai multe detalii despre editia Print & Pack 2014, le puteti afla apasand aici.

Pe toata durata evenimentului, transpaleta manuala va asteapta cu informatii la intrarea in pavilionul central.