Stingatoare de incendiu - Produse, oferte, noutăţi

Articole

Ce tip de stingătoare de incendiu am nevoie

11.03.2017

În calitate de proprietar de clădire sau manager este necesar să cunoașteți ce tip de stingătoare de incendiu aveți nevoie. Dar, este posibil să aveți mai multe întrebări cu privire la acele stingătoare plasate pe toată instalația dumneavoastră. Indiferent dacă dețineți un depozit sau o clădire de birouri, este important să înțelegem cum și de ce sunt necesare stingătoarele de incendiu, astfel încât să puteți proteja cât mai bine angajații și clienții.

Site-ul Stingătoare de incendiu, oferă cele mai bune prețuri pentru stingătoarele de incendiu. Activăm de peste 10 ani în acest domeniu, iar mai jos, am răspuns la trei întrebări frecvente despre extinctoare.

Ce înseamnă verificarea, încărcărea stingătoarelor după utilizare?

Stingătoarele de incendiu sting rapid un incendiu prin utilizarea unui propulsor presurizat (similar cu un aerosol). Atunci când operați un extinctor, probabil că știți să utilizați (Trageți inelul, Îndreptați duza, Strângeți mânerul, mişcaţi la baza focului). Atunci când strângeți mânerul, o supapă este deschisă care eliberează gazul sub presiune din colectorul de oțel. Pentru că este presurizat, gazul începe imediat să se extindă pentru a umple și împinge agentul (apă, substanțe chimice uscate sau dioxid de carbon), în afara duzei. Chiar și o descărcare mică a unui stingător poate scădea presiunea gazului propulsor suficient pentru a preveni o altă descărcare. Puteți determina cu ușurință dacă stingătorul de foc are suficientă presiune prin verificarea ceasului. Săgeata îndreptată spre secțiunea verde determină că este încărcat și gata să funcționeze în mod corespunzător la stingerea unui incendiu.

Chiar dacă ați descărcat stingător de incendiu foarte puțin, acesta trebuie să fie verificat, reîncărcat sau înlocuit imediat.

2. Ce valabilitate au stingătoarele de incendiu?

Articolul complet pe site: Ce tip de stingătoare de incendiu am nevoie?

Comandați stingătoare online sau telefonic la: Stingătoare de incendiu