ShuHaRi Dojo - Produse, oferte, noutăţi

Știri

Dezvoltare personala copii si tineri prin ShuHaRi Dojo Bucuresti.

acum 2 luni

Pe acest site https://shuhari.ro/ gasiti informatii interesante despre karate-ul japonez practicat in Bucuresti ce se deosebeste fundamental de cel occidental. Mai mult practicantii stilului Wado Ryu - combinatie dintre karate-ul Okinawan si Shinto Yoshin Ryu Jiu Jitsu straveche arta martiala japoneza - urmeaza principiul de a raspunde cu armonie fortei adversarului.

Ansamblu de tehnici nemaiîntâlníte in nici un alt stil de karate.


Acest stil de karate este potrivit a se preda la cursuri karate copii deoarece le dezvolta inteligenta, caracterul, vointa, corpul intr-un tot unitar.
Pentru tineri si adulti practica duce la Shin Gi Tai armonia dintre Spirit Tehnica Corp atat prin latura de sport cat si cea de Budo traditionala pentru avans spiritual.


Inscriere https://shuhari.ro/karate-do/

Articole

Cursuri karate copii Bucuresti prin SHUHARI DOJO

acum 2 zile

Inscriere cursuri karate copii prin club de karate Bucuresti ShuHaRi Dojo https://shuhari.ro/

Cursuri Karate Copii prin club de karate Bucuresti ShuHaRi

acum o lună

Club de Karate Japonez Bucuresti ShuHaRi cu inscriere din timp https://shuhari.ro/curs-karate-copii-shuhari-inscriere/ sau la (simionescualexandru@ymail.com, 0766440398) pentru copii peste 7 ani si tineri. 


Se preda karate sportiv si traditional doar cu specific japonez ce difera fundamental de cel european. De ce asa


1. Stilul Wado Ryu mosteneste principiile scolii stravechi de arte martiale din Japonia centrala Shinto Yoshin Ryu Jiu Jitsu ce necesita utilizarea unor tehnici specifice ce utilizeaza Armonia si nu doar duritatea blocajelor si loviturilor.
2. Datorita liniei de transmitere a cunostintelor exclusiv japoneza a intructorului de curs.

Beneficiul copiilor si tinerilor ce participa la cursuri karate copii ShuHaRi


Caracterul antrenamentelor va fi acela de formarea unitara Shin Gi Tai (a mintii spiritului si a corpului) prin Shu (Observa atent) Ha (Intelege) Ri (Evolueaza) concept filozofic de baza in arte martiale.
Se vor dezvolta dexteritatea neurologica, inteligenta caracterul, mintea corpul si spiritul ca un tot unitar.
Antrenamente sportive si traditionale Japoneze cu centuri (grade) acordate dupa criteriile Japan Karate Federation cu sensei japonez, iar centurile negre de comisii formate din sensei japonezi si europeni.
Conditie de inscriere min 7 ani fara deficit de atentie.


Program Luni Si Miercuri de la 16:30 la 18:00 incepand cu luna Septembrie pe toata perioada anului. 2 antrenamente saptamanal, 200 lei pe luna abonament.
Locatia salii de antrenament este foarte accesibila pe jos sau cu masina, din orice directie, la 8 min de mers de metrou Unirii si Tineretului pe bulevarsul Unirii, vezi harta accesand linkul catre site.
Prezenta la sala doar prin inscriere din timp pentru rezervarea locurilor si preselectie https://shuhari.ro/curs-karate-copii-shuhari-inscriere/

Club de karate Bucuresti ShuHaRi

acum o lună

Un filmulet interesant despre un stil de karate la fel de interesant si anume Wado Ryu.

Este singurul stil curat Japonez fara influente puternice chinezesti - doar lovituri si blocaje - precum celelalte 3 Shotokan, Shito Ryu, Goju Ryu.

Asta inseamna ca acest stil este construit in jurul principiilor de miscare si gandire ale artelor martiale stravechi Japoneze Shinto Yoshin Ryu Jiu Jitsu.

Samuraii din vechime practicau Jiu Jitsu - lupta fara sabie si Ken Jitsu lupta cu sabie. Datorita greutatii echipamentului de lupta - armura, sabie - ei nu puteau lupta folosind muschii, ci armonia, energia interna, gravitatia, absoarberea, eschiva, etc.

Stapanirea acestor tehnici duce la o cunoastere aprofundata de sine, evolutie personala reala, intarirea sanatatii, prelungirea vietii, cresterea inteligentei si curajului, slefuirea caracterului.

Filmuletul si cateva cuvinte aici https://lnkd.in/gBUUsr8

 

#armonia #karate #jiujitsu #bucuresti #dezvoltare #coaching #coach#combatsports

Inscriere cursuri karate copii si tineri Bucuresti

acum 2 luni

Formam acum o grupa noua pentru cursuri karate copii si tineri la club de karate ShuHaRi https://shuhari.ro/. Scopul acestor cursuri de karate este acela de a antrena copii si tinerii sa devina performeri in competitii sportive interne si externe. 

Aceste competitii se desfasoara sub regulament strict, WKF, cu arbitrii si judecatori, unde respectul practicantului de karate fata de sine si ceilalti, joaca un rol esential.

Atentie!!! nu antrenam pentru autoaparare, bataie de strada, etc. 
Formam mintea, corpul si spiritul unitar in traditia artelor martiale japoneze, datorita liniei de invatare a acestora de catre instructor, exclusiv pe cale japoneza.

Stilul practicat la cursuri karate copii este Wado Ryu ce imbina karate traditional okinawan cu arta martiala japoneza straveche Shinto Yoshin Ryu Jiu Jitsu. 

Sunt tehnici traditionale ce nu se intalnesc in nici un alt stil de karate, ce ajuta practicantii sa-si dezvolte energia interna ki si sa foloseasca energia externa, gravitatia. Stil potrivit dezvoltarii spirituale datorita laturii de budo si mod de viata.

Practicantii au multe posibilitati de afirmare si verificare a cunostintelor prin integrarea clubului in circuitul campionatelor interne si internationale de stil si interstil. De asemenea organizam campionatul propriu anual, atat intern cat si extern, unde participa tari precum Japonia, Austria, Anglia, Ungaria, etc.

Posibilitati multiple de crestere in latura sportiva si traditionala, prin seminarii si stagii de pregatire cu sensei japonezi si europeni, atat in tara cat si in strainatate.

Examenul de grad, de centura, va fi dat anual cu comisie de examinare cu Sensei Japonez.
Varsta minima de inscriere pentru selectie este de 7 ani. 

PREZENTA LA SALA DOAR PRIN INSCRIERE PE SITE SAU LA CONTACTELE AFISATE.

Program Luni Si Miercuri de la 16:30 la 18:00 incepand cu luna Septembrie pe toata perioada anului.

Locatia salii de antrenament este foarte accesibila pe jos sau cu masina, din orice directie, la 8 min de mers de metrou Unirii si Tineretului, zona Budapesta, blvd Unirii.

Inscriere din timp pentru selectie https://shuhari.ro/inscriere-club-karate-bucuresti-shuhari/.

Instructor de curs karate copii ShuHaRi Dojo Bucuresti - Simionescu Alexandru 
Sensei 2 DAN acreditat Japan Karate Federation 
Antrenor absolvent al Scolii Nationale de Antrenori pentru Sportul de Inalta Performanta 
Component al Lotului National de Wado Ryu 
Antrenor asistent la scoala japoneza de karate 
Arbitru World Karate Federation

 

Parteneriat

Cursuri karate copii Bucuresti

acum 11 zile

Putem organiza cursuri karate copii prin club de karate Bucuresti ShuHaRi la sediul after-school, gradinite, pentru activitati sportive din programa acestora.

Pentru colaborare va rugam scrieti la shuharidojoromania@gmail.com sau sunati la 0766440398. Pentru detalii puteti accesa https://shuhari.ro/.