ShuHaRi Dojo - Produse, oferte, noutăţi

Știri

Dezvoltare personala copii si tineri prin ShuHaRi Dojo Bucuresti.

30.07.2019

Pe acest site https://shuhari.ro/ gasiti informatii interesante despre karate-ul japonez practicat in Bucuresti ce se deosebeste fundamental de cel occidental. Mai mult practicantii stilului Wado Ryu - combinatie dintre karate-ul Okinawan si Shinto Yoshin Ryu Jiu Jitsu straveche arta martiala japoneza - urmeaza principiul de a raspunde cu armonie fortei adversarului.

Ansamblu de tehnici nemaiîntâlníte in nici un alt stil de karate.


Acest stil de karate este potrivit a se preda la cursuri karate copii deoarece le dezvolta inteligenta, caracterul, vointa, corpul intr-un tot unitar.
Pentru tineri si adulti practica duce la Shin Gi Tai armonia dintre Spirit Tehnica Corp atat prin latura de sport cat si cea de Budo traditionala pentru avans spiritual.


Inscriere https://shuhari.ro/karate-do/

Articole

Cursuri Karate Copii si Adulti ShuHaRi Dojo

12.02.2020

De ce este stilul de karate predat la ShuHaRi Dojo este foarte potrivit pentru toate varstele?

Citind textul de mai jos poti afla cum pot beneficia copii de practicarea acestuia.

Antrenamentele constituie o forma excelenta de educare, autoeducare, dezvoltare complexa a mintii - corpului - spiritului.

Pe aceasta baza de dezvoltare personala, micii sportivi pot opta in timp pentru participarea in diverse concursuri nationale si internationale, pentru a deveni viitorii campioni.

Acest gen de formare le va asigura un caracter puternic, maturitate si energie pentru a reusi in toate aspectele vietii de adult.

Departe de a fi doar o succesiune de lovituri si blocaje, karate-ul practicat la ShuHaRi Dojo Bucuresti, inseamna mult mai mult.

  • Lucrul cu gravitatia - pentru variatia prorpriei greutati
  • Crearea si folosirea energiei interne -ki
  • Eschiva din fata unui atac si contra-atacul simultan
  • Preluarea energiei de atac al oponentului
  • Lucrul cu principii de miscare precum axa corpului, jumatati de corp, valul de energie, etc
  • Toate acestea pot fi folosite simultan precum si samuraii japonezi din vechime procedau.

Stilul de karate predat la ShuHaRi Dojo si anume Wado Ryu este mostenitorul direct al artelor martiale practicate de samurai. Ken -Jitsu [lupta cu sabie] si Jiu -Jtsu [lupta cu mainile goale].

Toate acestea fac din Wado Ryu cel mai neinteles stil de karate, cel mai putin mediatizat, dar foarte eficient.

Este potrivit pentru toate varstele, fiecare avand beneficii indiscutabile din practicarea Wado Ryu.

Daca vrei sa stii mai multe despre karate intra aici https://shuhari.ro/.

Inscrieri Cursuri Karate Copii si Adulti Parinti Bucuresti cursuri mixte

17.12.2019

Inscrieri Cursuri Karate Copii si Adulti/Parinti Bucuresti cursuri mixte shuharidojoromania@gmail.com; 0766440398; sau direct pe => https://shuhari.ro/
Pentru adulti exista 2 optiuni de inscriere la arte martiale Bucuresti ShuHaRi Dojo

  • grupa mixta copii si parinti /adulti fara copii incrisi; program Luni si Miercuri 16.30 - 18.00
  • sau doar adulti 9.00 - 10.30 , 2 zile pe saptamana, grupa in formare

In acest fel parintii pot practica alaturi de copii aceasta arta si nu doar sa astepte terminarea antrenamentului.

Locatie sala - Zona restaurantului Budapesta, Piata Bucur, la 7 minute de mers de metrou Unirii. Cursurile de karate se tin in fiecare saptamana Luni si Miercuri 16.30 - 18.00, 200 lei abonament lunar [cu 8 antrenamente pe luna]; varsta minima 5 ani fara deficit de atentie.
Cursuri karate copii si adulti se tin pe toata perioada anului, fara intreruperi pe perioada vacantelor scolare.
Va asteptam cu drag la cursurile noastre de karate.

Înscrie-te shuharidojoromania@gmail.com; 0766440398; sau direct pe => https://shuhari.ro/

 

Cursuri arte martiale adulti prin ShuHaRi Dojo pentru un stil de viata sanatos

22.11.2019

Se vorbeste destul de mult despre schimbarea modului de a trai a celor trecuti de prima tinerete. Un stil de viata sanatos este de cele mai multe ori asociat cu alimentatia sanatoasa, sau cu activitatea fizica generala. Din pacate prea putini stiu despre cum inscrierea la cursuri arte martiale adulti poate insemna marea schimbare dorita.

Cursuri arte martiale adulti prin Shuhari Dojo pentru un stil de viata sanatos 

Cursuri arte martiale adulti pentru un stil de viata sanatos

In primul rand a ''trai sanatos'' inseamna mult mai mult decat o simpla dieta sau miscare la intamplare, facuta cand ai chef.

Este nevoie de o schimbare profunda la nivel mental, emotional, fizic pentru a sustine un sit de viata sanatos.

In cazul acestor cursuri de arte martiale adulti, intri pur si simplu intr-un program ce te va ajuta sa parcurgi acest drum al schimbarii.

De la schimbarea felului in care te raportezi la tine, la modul in care iti castigi treptat increderea in tine si sa te cunosti mai bine.

Intre perceptia generala ca este greu, ca nu se poate, ca mai bine iei repede ''ajutatoare'' si situatia reala dar mai putin confortabila sta MENTALITATEA multimii.

Te invit sa faci primul pas catre un stil de viata sanatos prin inscrierea la cursuri arte martiale adulti prin club de karate ShuHaRi Dojo la shuharidojoromania@gmail.com, 0766440398.

Sau poti afla mult mai multe detalii despre ce beneficii ai practicand cursuri arte martiale adulti aici https://shuhari.ro/inscriere-cursuri-karate-adulti-bucuresti/

Ce criterii folosesti in alegerea unui stil de lupta si al instructorului de curs de karate

17.11.2019

Majoritatea a aflat despre arte martiale si karate din filme, mass media. Cu toate acestea prea putini stiu ce presupune a practica o arta martiala reala si de ce este ea deosebita fata de un stil de lupta.

A practica arte martiale inseamna mult mai mult decat lovituri de maini si picioare.

A antrena pe cineva in karate presupune mult mai mult decat a-l invata tehnici diverse.

Poti citi un articol interesant despre cum deosebesti o arta martiala si un stil de lupta, apasand pe link-ul de mai jos.

De asemenea vei invata sa folosesti criterii obiective in analiza antrenorilor si stilurilor de lupta practicate de acestia.

Click aici pentru articol.

Inscriere Cursuri Karate Adulti Bucuresti

27.10.2019

Poti si tu sa te inscrii la Cursuri Karate Adulti Bucuresti si astfel sa intri in universul dezvoltarii personale reale.

Prin cursuri karate adulti Bucuresti iti poti mari durata de viata activa, elimina sau tine sub control stresul, mari increderea in tine.

Poti afla toate avantajele practicarii Wado Ryu aici https://shuhari.ro/inscriere-cursuri-karate-adulti-bucuresti/

 

 

Cursuri karate copii Bucuresti prin SHUHARI DOJO

17.10.2019

Inscriere cursuri karate copii prin club de karate Bucuresti ShuHaRi Dojo https://shuhari.ro/

Cursuri Karate Copii prin club de karate Bucuresti ShuHaRi

31.08.2019

Club de Karate Japonez Bucuresti ShuHaRi cu inscriere din timp https://shuhari.ro/curs-karate-copii-shuhari-inscriere/ sau la (simionescualexandru@ymail.com, 0766440398) pentru copii peste 7 ani si tineri. 


Se preda karate sportiv si traditional doar cu specific japonez ce difera fundamental de cel european. De ce asa


1. Stilul Wado Ryu mosteneste principiile scolii stravechi de arte martiale din Japonia centrala Shinto Yoshin Ryu Jiu Jitsu ce necesita utilizarea unor tehnici specifice ce utilizeaza Armonia si nu doar duritatea blocajelor si loviturilor.
2. Datorita liniei de transmitere a cunostintelor exclusiv japoneza a intructorului de curs.

Beneficiul copiilor si tinerilor ce participa la cursuri karate copii ShuHaRi


Caracterul antrenamentelor va fi acela de formarea unitara Shin Gi Tai (a mintii spiritului si a corpului) prin Shu (Observa atent) Ha (Intelege) Ri (Evolueaza) concept filozofic de baza in arte martiale.
Se vor dezvolta dexteritatea neurologica, inteligenta caracterul, mintea corpul si spiritul ca un tot unitar.
Antrenamente sportive si traditionale Japoneze cu centuri (grade) acordate dupa criteriile Japan Karate Federation cu sensei japonez, iar centurile negre de comisii formate din sensei japonezi si europeni.
Conditie de inscriere min 7 ani fara deficit de atentie.


Program Luni Si Miercuri de la 16:30 la 18:00 incepand cu luna Septembrie pe toata perioada anului. 2 antrenamente saptamanal, 200 lei pe luna abonament.
Locatia salii de antrenament este foarte accesibila pe jos sau cu masina, din orice directie, la 8 min de mers de metrou Unirii si Tineretului pe bulevarsul Unirii, vezi harta accesand linkul catre site.
Prezenta la sala doar prin inscriere din timp pentru rezervarea locurilor si preselectie https://shuhari.ro/curs-karate-copii-shuhari-inscriere/

Club de karate Bucuresti ShuHaRi

31.08.2019

Un filmulet interesant despre un stil de karate la fel de interesant si anume Wado Ryu.

Este singurul stil curat Japonez fara influente puternice chinezesti - doar lovituri si blocaje - precum celelalte 3 Shotokan, Shito Ryu, Goju Ryu.

Asta inseamna ca acest stil este construit in jurul principiilor de miscare si gandire ale artelor martiale stravechi Japoneze Shinto Yoshin Ryu Jiu Jitsu.

Samuraii din vechime practicau Jiu Jitsu - lupta fara sabie si Ken Jitsu lupta cu sabie. Datorita greutatii echipamentului de lupta - armura, sabie - ei nu puteau lupta folosind muschii, ci armonia, energia interna, gravitatia, absoarberea, eschiva, etc.

Stapanirea acestor tehnici duce la o cunoastere aprofundata de sine, evolutie personala reala, intarirea sanatatii, prelungirea vietii, cresterea inteligentei si curajului, slefuirea caracterului.

Filmuletul si cateva cuvinte aici https://lnkd.in/gBUUsr8

 

#armonia #karate #jiujitsu #bucuresti #dezvoltare #coaching #coach#combatsports

Inscriere cursuri karate copii si tineri Bucuresti

30.07.2019

Formam acum o grupa noua pentru cursuri karate copii si tineri la club de karate ShuHaRi https://shuhari.ro/. Scopul acestor cursuri de karate este acela de a antrena copii si tinerii sa devina performeri in competitii sportive interne si externe. 

Aceste competitii se desfasoara sub regulament strict, WKF, cu arbitrii si judecatori, unde respectul practicantului de karate fata de sine si ceilalti, joaca un rol esential.

Atentie!!! nu antrenam pentru autoaparare, bataie de strada, etc. 
Formam mintea, corpul si spiritul unitar in traditia artelor martiale japoneze, datorita liniei de invatare a acestora de catre instructor, exclusiv pe cale japoneza.

Stilul practicat la cursuri karate copii este Wado Ryu ce imbina karate traditional okinawan cu arta martiala japoneza straveche Shinto Yoshin Ryu Jiu Jitsu. 

Sunt tehnici traditionale ce nu se intalnesc in nici un alt stil de karate, ce ajuta practicantii sa-si dezvolte energia interna ki si sa foloseasca energia externa, gravitatia. Stil potrivit dezvoltarii spirituale datorita laturii de budo si mod de viata.

Practicantii au multe posibilitati de afirmare si verificare a cunostintelor prin integrarea clubului in circuitul campionatelor interne si internationale de stil si interstil. De asemenea organizam campionatul propriu anual, atat intern cat si extern, unde participa tari precum Japonia, Austria, Anglia, Ungaria, etc.

Posibilitati multiple de crestere in latura sportiva si traditionala, prin seminarii si stagii de pregatire cu sensei japonezi si europeni, atat in tara cat si in strainatate.

Examenul de grad, de centura, va fi dat anual cu comisie de examinare cu Sensei Japonez.
Varsta minima de inscriere pentru selectie este de 7 ani. 

PREZENTA LA SALA DOAR PRIN INSCRIERE PE SITE SAU LA CONTACTELE AFISATE.

Program Luni Si Miercuri de la 16:30 la 18:00 incepand cu luna Septembrie pe toata perioada anului.

Locatia salii de antrenament este foarte accesibila pe jos sau cu masina, din orice directie, la 8 min de mers de metrou Unirii si Tineretului, zona Budapesta, blvd Unirii.

Inscriere din timp pentru selectie https://shuhari.ro/inscriere-club-karate-bucuresti-shuhari/.

Instructor de curs karate copii ShuHaRi Dojo Bucuresti - Simionescu Alexandru 
Sensei 2 DAN acreditat Japan Karate Federation 
Antrenor absolvent al Scolii Nationale de Antrenori pentru Sportul de Inalta Performanta 
Component al Lotului National de Wado Ryu 
Antrenor asistent la scoala japoneza de karate 
Arbitru World Karate Federation

 

Parteneriat

Cursuri karate copii Bucuresti

08.10.2019

Putem organiza cursuri karate copii prin club de karate Bucuresti ShuHaRi la sediul after-school, gradinite, pentru activitati sportive din programa acestora.

Pentru colaborare va rugam scrieti la shuharidojoromania@gmail.com sau sunati la 0766440398. Pentru detalii puteti accesa https://shuhari.ro/.