ShuHaRi Dojo - Produse, oferte, noutăţi

Știri

Dezvoltare personala copii si tineri prin ShuHaRi Dojo Bucuresti.

acum 23 zile

Pe acest site https://shuhari.ro/ gasiti informatii interesante despre karate-ul japonez practicat in Bucuresti ce se deosebeste fundamental de cel occidental. Mai mult practicantii stilului Wado Ryu - combinatie dintre karate-ul Okinawan si Shinto Yoshin Ryu Jiu Jitsu straveche arta martiala japoneza - urmeaza principiul de a raspunde cu armonie fortei adversarului.

Ansamblu de tehnici nemaiîntâlníte in nici un alt stil de karate.


Acest stil de karate este potrivit a se preda la cursuri karate copii deoarece le dezvolta inteligenta, caracterul, vointa, corpul intr-un tot unitar.
Pentru tineri si adulti practica duce la Shin Gi Tai armonia dintre Spirit Tehnica Corp atat prin latura de sport cat si cea de Budo traditionala pentru avans spiritual.


Inscriere https://shuhari.ro/karate-do/

Articole

Inscriere cursuri karate copii si tineri Bucuresti

acum 23 zile

Formam acum o grupa noua pentru cursuri karate copii si tineri la club de karate ShuHaRi https://shuhari.ro/. Scopul acestor cursuri de karate este acela de a antrena copii si tinerii sa devina performeri in competitii sportive interne si externe. 

Aceste competitii se desfasoara sub regulament strict, WKF, cu arbitrii si judecatori, unde respectul practicantului de karate fata de sine si ceilalti, joaca un rol esential.

Atentie!!! nu antrenam pentru autoaparare, bataie de strada, etc. 
Formam mintea, corpul si spiritul unitar in traditia artelor martiale japoneze, datorita liniei de invatare a acestora de catre instructor, exclusiv pe cale japoneza.

Stilul practicat la cursuri karate copii este Wado Ryu ce imbina karate traditional okinawan cu arta martiala japoneza straveche Shinto Yoshin Ryu Jiu Jitsu. 

Sunt tehnici traditionale ce nu se intalnesc in nici un alt stil de karate, ce ajuta practicantii sa-si dezvolte energia interna ki si sa foloseasca energia externa, gravitatia. Stil potrivit dezvoltarii spirituale datorita laturii de budo si mod de viata.

Practicantii au multe posibilitati de afirmare si verificare a cunostintelor prin integrarea clubului in circuitul campionatelor interne si internationale de stil si interstil. De asemenea organizam campionatul propriu anual, atat intern cat si extern, unde participa tari precum Japonia, Austria, Anglia, Ungaria, etc.

Posibilitati multiple de crestere in latura sportiva si traditionala, prin seminarii si stagii de pregatire cu sensei japonezi si europeni, atat in tara cat si in strainatate.

Examenul de grad, de centura, va fi dat anual cu comisie de examinare cu Sensei Japonez.
Varsta minima de inscriere pentru selectie este de 7 ani. 

PREZENTA LA SALA DOAR PRIN INSCRIERE PE SITE SAU LA CONTACTELE AFISATE.

Program Luni Si Miercuri de la 16:30 la 18:00 incepand cu luna Septembrie pe toata perioada anului.

Locatia salii de antrenament este foarte accesibila pe jos sau cu masina, din orice directie, la 8 min de mers de metrou Unirii si Tineretului, zona Budapesta, blvd Unirii.

Inscriere din timp pentru selectie https://shuhari.ro/inscriere-club-karate-bucuresti-shuhari/.

Instructor de curs karate copii ShuHaRi Dojo Bucuresti - Simionescu Alexandru 
Sensei 2 DAN acreditat Japan Karate Federation 
Antrenor absolvent al Scolii Nationale de Antrenori pentru Sportul de Inalta Performanta 
Component al Lotului National de Wado Ryu 
Antrenor asistent la scoala japoneza de karate 
Arbitru World Karate Federation