S.C. Global Refill SRL - Produse, oferte, noutăţi

Articole

Reumplerea cartuselor

09.05.2017

Reumplerea cartuselor este solutia cea mai buna de economisire a costurilor pentru cartuse si tonere.

- Cartusul se face la sediul nostru si in cazuri particulare la sediul (domiciuliul) clientilor.
- Reincarcarea cartuselor se face cu toner de cea mai inalta calitate dupa ce cartusele au fost dezansamblate, curatate, lubrifiate, apoi ele sunt testate si ambalate.
- In procedura de reumplere cartuse intra si schimbarea cipului electronic acolo unde este cazul, dar ea poate fi si optionala pt anumite tipuri de imprimanta.
- Componentele uzate (cilindru optic, lamele de curatare, rola magnetica, rola PCR) se schimba numai la cerere si se tarifeaza separat de reumplere toner.
- Garantam calitate profesionala la fiecare reincarcare si acelasi nr de copii/listari ca si un cartus nou.
- In cazul in care din diverse motive tehnice cartusul nu mai poate fi reumplut, oferim varianta cumpararii unui cartus nou
- Incarcam cartuse pentru majoritatea modelelor de imprimante, copiatoare si multifunctionale: HP, Canon, Lexmark, Samsung, Xerox, Minolta, Epson, Brother, etc.

Reincarcari cartuse laserjet

15.09.2015

Din 2014 ne dezvoltam pe baza reputatiei create de clientii nostri. Suntem preferati pentru profesionalism, onestitate si flexibilitate. Si pentru ca nici unul dintre aceste trei cuvinte nu e o vorba aruncata la intamplare, fiecare merita o explicatie.

?Profesionalism? inseamna ca ne pricepem foarte bine la tot ceea ce facem. Avem o echipa bine sudata, care lucreaza impreuna de multi ani si care poate raspunde solicitarilor oricarui client. Personalul din magazinele noastre cunoaste toate detaliile produselor vandute si poate oferi informatii detaliate si consiliere in privinta utilizarii unui produs.

?Onestitatea? se reflecta cel mai bine in relatile cu clientii si cu angajatii. In ceea ce-i priveste pe primii, le oferim preturi corecte si nu orice fel de marfa. Doar cea in care avem incredere si pentru care putem garanta, pentru ca ne punem numele gaj pentru fiecare produs pe care il vindem. Cat despre salariati, ii tratam cu respectul si atentia cuvenite fiecarui om in parte. Si ne straduim in mod constant sa imbunatatim conditiile de munca, oferindu-le salarii peste media industriei, bonusuri, recompense si echipamente adecvate de lucru.

?Flexibilitatea? e dovedita si atunci cand vindem, si atunci cand ii rasplatim pe cei mai fideli clienti. Daca un produs nu e disponibil in magazin in momentul in care clientul il cere, il aducem din alt magazin din reteaua GLOBAL REFILL, si il livram acolo unde este nevoie de el.

 

Servicii

Primul lucru la care ne pricepem este fara indoiala reincarcarea cartuselor.

Parteneriat

Reincarcari cartuse Service Imprimante

15.09.2015

Avem experienta in activitatea de reparati imprimante HP, Canon, Lexmark, Epson, Xerox, Samsung, Dell, Brother, Minolta. Asiguram reparati pentru imprimantele INKJET (cerneala) si LASER (toner).

Incheiem la cerere contracte de service si mentenanta pentru imprimante cu firmele care au in dotare minim 3(trei) imprimante din marcile enumerate mai sus. Asiguram consumabile precum si piese de schimb.

                                         Procedura de service pentru imprimante si multifunctionale:

Va prezentam mai jos procedura de service pentru imprimantele defecte aduse de clienti.

1. Imprimanta este inspectata vizual, dupa care se incearca punerea in functiune. In cazul in care imprimanta nu porneste deloc, se verifica pe loc alimentatorul si prezenta unui scurtcircuit.
2. Daca problema este de la alimentatorul imprimantei, acesta se poate schimba pe loc sau comanda si imprimanta nu mai necesita intrare in service.
*                 Daca defectul provine de la cartuse, atunci cartusele se pot schimba pe loc in limita stocului disponibil.
3. Daca problema este de natura mecanica sau electronica, se face un proces verbal de intrare in service care se inmaneaza clientului.
4. Dupa identificarea problemelor pentru care a fost adusa la service imprimanta, sunam clientul si il informam despre defect si despre costurile reparatiei. De asemenea il informam asupra starii cartuselor.
5. Daca clientul este de acord cu reparatia imprimantei, o executam si oferim garantie 30 zile pentru reparatie.
6. Clientul este anuntat cand poate veni sa ridice imprimanta reparata.
7. Daca clientul NU ESTE DE ACORD cu costurile reparatiei trebui sa plateasca TAXA DE CONSTATARE.

 TAXA CONSTATARE IMPRIMANTE LASERJET (toner) ? 50.00 RON

TAXA CONSTATARE IMPRIMANTE INKJET (cerneala) ? 30.00 RON

 

NOU : Contracte avantajoase pentru reparati imprimante si livrari cartuse si consumabile.
Pentru clientii persoane juridice oferim contracte combinate cu livrarea cartuselor, consumabilelor, servicii de incarcare cartuse si reparati imprimanta. Astfel, prin incheierea unui contract combinat, clientul va beneficia de tarife reduse cu 20% la serviciile de mentenanta, reparatii si service ale imprimantelor sale.