Romtehnochim - Produse, oferte, noutăţi

Știri

APLICARE COVOR EPOXIDIC DE CUART

15.02.2018

     Printre pardoselile epoxidice cu caracteristici de inalta performanta, se numara si Covorul Epoxidic Decorativ “Emex Quartz”, denumit adesea si Pardoseala Epoxidica STB. Fiind realizat prin elicoperizarea granulelor de cuartz pe o baza epoxidica, acest tip de acoperire se constituie intr-una din cele mai rezistente solutii existente, cu conditia sa fie realizata conform proceselor tehnologice stabilite de producator, si pusa in opera de catre personal specializat.

     Performante covor epoxidic de cuartz

     Pardoseala Epoxidica Decorativa “Emex Quartz” este un sistem de noua generatie, de duritate maxim posibila, cu performante mult superioare altor sisteme epoxidice de pardoseala. De regula, acest covor epoxidic contine granule divers colorate, putand prezenta chiar modele abstracte. Este realizat prin inglobarea de granule de cuart colorat in masa epoxidica si elicopterizarea acestora, pana la obtinerea unei suprafete dure, compacte si uniforme.

     Covorul Decorativ Epoxidic este utilizat la realizarea de pardoseli interioare sau exterioare de mare duritate, in zone cu trafic intens si/sau pentru protectia spatiilor cu trafic intens si/sau de masini grele, ori expuse la factori mecanici extremi.

     Are rezistenta mare fata de expunerea la agresiuni chimice, asigura o protectie superioara, cu intretinere usoara, cu cerinte minime de reconditionare, foarte rare, si cu termene foarte indelungate de viata.

Romtehnochim a lansat brandul EMEX in comunicarea online

04.02.2012

Luna februarie a inceput pentru brandul EMEX al Romtehnochim cu demararea unui amplu proiect de comunicare online, marcat prin lansarea paginii de Facebook. In  mediul de comunicare pus la dispozitie de catre populara retea sociala, EMEX doreste o interactiune directa atat cu cei care au acordat incredere produselor brand-ului, dar si cu cei care sunt in cautarea unor solutii si produse fiabile prin care sa dea culoare spatiilor in care locuiesc sau lucreaza.

Emex isi propune sa vina cu sfaturi practice si specializate in ceea ce priveste utilizarea produselor sale astfel incat lucrarile realizate cu ajutorul acestora sa se incadreze in cele mai inalte standarde calitative. De asemenea, prin intermediul paginii se ofera posibilitatea celor intersati sa puna intrebari specialistilor Emex, oferind astfel suportul necesar pentru cei care doresc sa-si realizeze singuri lucrarile de amenajari interioare ale locuintei. Astfel, pagina de Facebook a brandului, insotita de site-ul www.emex.ro, va fi un suport practic si pertinent pentru demersurile dumneavostra de amenajari ale spatiilor personale si profesionale.

Canalul de interactiune online proaspat inaugurat tine brandul Emex in tendintele comunicarii “business to customer”, dorindu-si o identificare cat mai exacta si mai rapida a nevoilor de consum ale clientilor. Aceasta identificare va facilita procesul de adaptare al produselor si serviciilor oferite conform nevoilor specifice exprimate de consumatori, fapt care asigura brandului o flexibilitate sporita si un raspuns promt la schimbarile aparute la nivelul pietei.

Retele sociale pun la dispozitia brandurilor si clientilor posibilitatea de a interactiona direct, dar si de a reactiona prompt la eventualele schimbari. Intr-o piata dinamica, dominata de un mediu concurential foarte activ timpul de raspuns la nevoile clientilor devine vital pentru dezvoltarea unei companii. Produsele si serviciile de calitate trebuie sustinute de un demers activ si constant de comunicare pentru a le imbunatati pozitia pe piata.
Prin dezvoltarea imaginii Emex in mediul online, Romtehnochim doreste sa se apropie de clienti pentru a le intelege nevoile si pentru a reusi sa dezvolte ofertele care sa raspunda acestor nevoi atat din punct de vedere calitativ, cat si din punctul de vedere al costurilor implicate. Se urmareste o optimizare a ofertei astfel incat aceasta sa se cupleze cat mai bine cererii. 

Indiferent ca este vorba de consumatori casnici sau profesionali, gama de produse sub marca Emex este variata si vine in intampinarea celor mai exigente cerinte. Printre cele mai populare produse ale brandului se numara atat produsele de uz general ca: lac alchidic pentru lemn, email, vopsea si grund alchidic, vopsea lavabila si superlavabila acrilica, silicatica sau siliconica, tencuiala decorativa structurata, cat si  vopsele profesionale, cum ar fi:  vopsea clorcauciuc de trafic sau de piscina, vopsea si pardoseala epoxidica, vopsele si pardoseli poliuretanice, lacuri epoxidice sau poliuretanice, vopsea pentru tigla si azbociment, vopsea metalizata bronz-aluminiu, vopsea antifonica, insonorizanta sau ingnifuga, vopsea hidroizolanta, vopsea aurie.

Incepand din 1 Februarie 2012, va asteptam pe pagina noastra de Facebook http://www.facebook.com/EmexByRomtehnochim cu pareri, comentarii si sugestii.

Despre Romtehnochim

Romtehnochim, fondata in 1993 si producatoare a marcilor Emex si Neomat, a reusit prin experienta, profesionalism si calitate sa devina unul dintre cei mai activi jucatori de pe piata Romaneasca de vopsele, tencuieli si pardoseli industriale. Intotdeauna, produsele dezvoltate de companie nu au facut rabat de la calitate, fapt confirmat si prin Certificarea Sistemului Integrat de Management al Calitatii, Mediului si Securitatii Ocupationale implementate conform ISO 9001, ISO14001 si respectiv ISO18001.

Romtehnochim pregateste culorile EMEX pentru comunicarea online

30.01.2012

Retelele sociale raman si in 2012 un mediu perfect de interactiune intre brand-uri si consumatori. Beneficiile comunicarii in aceste medii sunt deja binecunoscute atat pentru consumatori, cat si pentru companii. Ambele parti implicate in comunicarea prin retelele de socializare, brand-ul si consumatorii, vor putea interactiona direct si in timp real, ceea ce le va da posibilitatea consumatorilor sa-si exprime direct nevoile, iar companiile pot raspunde rapid pentru a satisface aceste nevoi.
Romtehnochim intelege importanta comunicarii directe pentru consolidarea realatiei cu cei care au utilizat deja gama de produse Emex si s-au convins de calitatea acestora, cat si cu cei care cauta solutiile potrivite pentru amenajarea spatiilor personale, dar si profesionale. De asemenea, prin pagina sa de Facebook, brand-ul Emex va oferi o serie de sfaturi practice despre alegerea culorilor, moduri de utilizare ale produselor sale, cat si o informare permanenta asupra tendintelor din amenajarile interioare, astfel incat orice vizitator interesat de domeniul constructiilor si al arhitecturii sa gaseasca aici lucruri interesante pe care sa le poata pune in practica.
Emex urmareste o utilitate practica a paginii din reteaua sociala, de aceea, pe langa familiarizarea cu produsele pe care le ofera, anuntul promotiilor si al reducerilor de pret, va introduce periodic si informatii interesante si utile pentru oricine doreste sa se apuce de o lucrare in constructii, fie ca este vorba de zugravitul apartamentului sau amenajarea unui spatiu industrial. De asemenea, interactiunea, discutiile  vor fi incurajate si vom accepta pareri, critici, laude sau sugestii. Vom raspunde promt intrebarilor tuturor si vom oferi suportul de care este nevoie in orice proiect de constructii.
Gama de produse Emex este foarte variata, de la produse de uz general ca: lac alchidic pentru lemn, email, vopsea si grund alchidic, vopsea lavabila si superlavabila acrilica, silicatica sau siliconica, tencuiala decorativa structurata, pana la vopsele speciale, cum ar fi vopsea clorcauciuc de trafic sau de piscina, vopsea si pardoseala epoxidica, vopsele si pardoseli poliuretanice, lacuri epoxidice sau poliuretanice, vopsea pentru tigla si azbociment, vopsea metalizata bronz-aluminiu, vopsea antifonica, insonorizanta sau ingnifuga, vopsea hidroizolanta. Aceasta gama ne da posibilitatea sa raspundem atat nevoilor consumatorilor profesionali cat si a celor casnici.
Daca veti dori sfatul unui specialist intr-o problema care intra in aria noastra de expertiza, specialistul Emex va avea raspunsul potrivit pentru dumneavoastra. Dorim sa incurajam comunicarea rapida cu toti consumatorii si sa oferim consultanta de calitate, precum si familiarizarea consumatorilor casnici cu produsele noastre. Acestea vor fi principalele obiective ale strategiei de comunicare pe care dorim sa o implementam prin viitoarea noastra pagina de Facebook.
Intotdeauna, Romtehnochim a incercat sa se apropie de clienti, sa le inteleaga cat mai bine nevoile pentru a le oferi produsele care li se potrivesc. Pagina de Facebook va veni in completarea eforturilor constante de a ne apropia de clienti, atat existenti, cat si potentiali, dar si pentru a ramane conectati la tendintele unei piete foarte dinamice.
Incepand cu data de 1 Februarie 2012 va asteptam pe pagina noastra de Facebook http://www.facebook.com/EmexByRomtehnochim cu pareri sau comentarii.
Despre Romtehnochim
Romtehnochim, fondata in 1993 si producatoare a marcilor Emex si Neomat, a reusit prin experienta, profesionalism si calitate sa devina unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata Romaneasca de vopsele, tencuieli si pardoseli industriale. Intotdeauna, produsele dezvoltate de companie nu au facut rabat de la calitate, fapt confirmat si prin Certificarea Sistemului Integrat de Management al Calitatii, Mediului si Securitatii Ocupationale implementate conform ISO 9001, ISO14001 si respectiv ISO18001.

Articole

Marcaj rutier realizat cu vopsea profesionala Emex

02.06.2016

Marcajele rutiere au rolul de a organiza circulatia, de a indruma si avertiza participantii la trafic si se aplica pe carosabil, pe borduri, dar si alte elemente de constructie ale drumurilor precum parapeti, poduri, pasaje denivelate, parcari etc. Traficul intens si factorii de mediu contribuie la degradarea acestor marcaje rutiere, motiv pentru care este necesara reconditionarea acestora in permanenta. Desigur, pentru rezultate excelente si o rezistenta mai indelungata, se recomanda folosirea unei vopsele de marcaj de calitate superioara.

Chiar daca lucrarile de marcaj rutier au fost efectuate recent, ploile abundente, topirea zapezii si traficul din zona reprezinta cauza principala pentru care elementele de marcaj se degradeaza atat de rapid. Romtehnochim a dezvoltat vopseaua pentru marcaj rutier ?Emex Route?, un produs profesional care creste rezistenta lucrarilor de marcaj si asigura o circulatie fara incidente neplacute.

Acest produs are la baza rasini acrilice speciale, aditivi , extenderi si solventi. Specialistii Romtehnochim au conceput aceasta vopsea astfel incat sa reziste la abraziune, apa si trafic intens. Pentru un efect reflectorizant se pot adauga micro-perle din sticla, rezultatul fiind un amestec rezistent si intens din punct de vedere cromatic. Pentru realizarea tuturor tipurilor de marcaje rutiere, vopseaua este disponibila in culorile alb, galben, rosu si negru, dar si altele la comanda. Proprietatile acesteia, cum ar fi aderenta la suport si elasticitatea, o fac usor de aplicat si intretinut.

Vopseaua de marcaj rutier "Emex Route" este solutia ideala pentru realizarea benzilor de circulatie, a trecerilor de pietoni, parcarilor sau delimitarea anumitor zone pe beton, asfalt, in hale etc. Pentru a beneficia de toate proprietatile acestei vopsele, aplicarea se va face numai dupa ce suprafata-suport este curatata de praf si alti contaminanti si apoi degresata,. Totodata, suprafata trebuie sa fie stabila si rezistenta, uscata si cat mai neteda. In cazul in care acest produs se aplica pe betoane ce contin aditivi precum silicati sau ceruri, aderenta vopselei poate fi afectata.

Pentru o vizibilitate cat mai intensa a vopselei "Emex Route", se vor folosi micro perle de sticla, ce contribuie la obtinerea efectului reflectorizant. Acesta este de ajutor celor aflati in trafic in conditii meteo nefavorabile si pe timpul noptii. Marcajul va rezista in timp, fara sa-si modifice culoarea si gradul de vizibilitate. Cum este posibil? Acest produs a trecut printr-o multime de teste, iar formula finala a fost obtinuta in urma unui proces indelungat de optimizare.

Vopseaua de marcaj rutier "Emex Route" nu este o vopsea care rezista doar la uzura, abraziune si actiunea apei, ci si la efectele corozive ale uleiului mineral si benzinei. Aceste substante provin de la autoturisme si in mod normal, contribuie la degradarea carosabilului. Marcajul realizat cu vopsea "Emex Route" rezista fara probleme, iar lucrarile de intretinere nu vor fi atat de frecvente, spre deosebire de alte produse similare prezente pe piata. Puteti folosi cu succes aceasta vopsea si pentru a marca spatii precum terenuri de sport sau parcari, dar si alte zone ce necesita delimitare.

Pentru detalii suplimentare, vizitati pagina produsului, sau contactati echipa Romtehnochim folosind datele de contact de mai jos:

Pagina de contact

Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638

Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau

Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina EmexByRomtehnochim.

Tencuiala decorativa Emex cu durata de 10 ani garantat.

02.06.2016

Tencuiala decorativa este ultimul strat de finisaj aplicat pe fatada unei case, iar rolul acesteia este atat estetic, cat si de protectie impotriva factorilor de mediu. Tencuielile decorative pentru exterior pot fi aplicate peste sistemele termoizolante, sau peste tencuiala obisnuita, acestea fiind perfect adaptate pentru orice suprafata-suport. Asadar, in cazul in care doriti sa aduceti o schimbare locuintei dumneavoastra, reconditionarea fatadei poate fi un prim pas excelent.

Romtehnochim va intampina cu o gama completa de Tencuieli Decorative "Emex", a caror durata de viata este de minim 10 ani, aceasta gama fiind destinata atat aplicatiilor casnice, cat si celor industriale, in functie de proprietatile fiecarui tip de tencuiala. Tencuielile decorative ?Emex? sunt produse de calitate superioara, testate si agrementate in cadrul unor laboratoare specializate, acreditate. Pentru obtinerea acestor produse profesionale se utilizeaza materii prime importate din Comunitatea Europeana, cu respectarea tuturor standardelor de calitate si protectie a mediului.

Romtehnochim va propune 8 tipuri de tencuiala decorativa si trei variante de grund pentru tencuieli, dintre care puteti alege in functie de necesitatile si preferintele dumenavoastra. Pentru a intelege ce inseamna calitatea produselor "Emex", iata prezentarea pe scurt a patru dintre tipurile de tencuiala decorativa.

Tencuiala Decorativa ?Emex Quartz Dekor? este un produs profesional realizat pe baza de copolimeri acrilo-stirenici, aditivi si fileri, cuart si garnule de marmura de diverse marimi. Aceasta tencuiala are o aderenta excelenta la suport, aspectul final al acesteia fiind cel de scoarta de copac. Permite tencuielii peretilor sa respire, intrucat este permeabila la aer, dar impermeabila la apa si inhiba dezvoltarea mucegaiului si a fungilor, datorita biocizilor ecologi din compozitie. Este disponibila in orice nunata conform cartelei NCS, dar poate fi colorata si cu ajutorul pastelor de nuantare.

Tencuiala Decorativa Siliconica ?Emex? este destinata finisarii decorative cu aspect striat, mat. In compozitia acesteia s-au folosit rasini acrilice si siliconice, aditivi specifici si fileri, cu adaos de cuart si granule de marmura. Datorita formulei imbunatatite, aceasta tencuiala are o rezistenta crescuta si ofera atat protectie impotriva murdariei, cat si capacitate de autocuratare. De asemenea, produsul rezista la radiatiile UV, zgariere, umiditate ridicata si alti factori de mediu, cat si la mucegaiuri si fungi.

Tencuiala Decorativa Marmorata pentru Soclu ?Emex? are o compozitie similara produselor prezentate anterior, diferenta fiind la rasina, ce are o mare capacitate de rezistenta la infiltratiile de apa din sol, iar granulele de marmura sunt divers colorate, permitand combinatii infinite de culori. Astfel, acest produs poate fi utilizat la o gama variata de aplicatii, atat in interior, cat si la exterior. Este recomandata pentru decorarea soclurilor, insa reprezinta solutia profesionala ideala si pentru finisarea arcadelor, coloanelor sau altor elemente similare de interior.  Rezista foarte bine la contactul cu apa, la radiatiile UV, uzura, socuri si factori de mediu.

Tencuiala Decorativa Impermeabila ?Emex Aqua Protect? face parte din noua generatie de tencuieli si se distinge de celelalte produse prin calitatea de a respinge apa si murdaria. Finisajul realizat cu aceasta tencuiala are un aspect final structurat, zgariat si poate fi realizat in orice nuanta disponibila in cartela de culori. La fel ca si celelalte tipuri de tencuiala decorativa, prezinta o rezistenta mare la zgariere, intemperii, mucegaiuri, permitand in acelasi timp peretelui sa respire.

Prin urmare, toate tencuielile decorative "Emex" sunt realizate pentru a rezista actiunilor externe si umezelii ridicate, fara sa blocheze respiratia peretelui, inhiband in acesi timp aparitia mucegaiurilor.  Romtehnochim va garanteaza o durata de viata a acestor tencuieli decorative de 10 ani, timp in care locuinta dumneavoastra va fi protejata si va avea un aspect estetic placut.

Pentru a descoperi si restul produselor, vizitati site-ul oficial al companiei, sau contactati echipa Romtehnochim folosind datele de contact de mai jos:

Pagina de contact

Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638

Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau

Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina EmexByRomtehnochim.

Vopsea termorezistenta Emex TRS 700 ? rezistenta si protectie

02.06.2016

Cuptoarele industriale si sistemele de evacuare a fumului sunt supuse unor temperaturi ridicate (uneori chiar flacara deschisa in interiorul canalului de fum), sau socuri termice, dar si multe alte conditii severe de exploatare. Aceste actiuni de natura fizica si chimica afecteaza rezistenta si durabilitatea acestor ansambluri din otel sau fonta, motiv pentru care elaborarea unor solutii constructive fiabile si produse termorezistente performante sunt absolut necesare. In plus, siguranta personalului in timpul exploatarii acestor instalatii este prioritara.

Pentru a creste rezistenta cuptoarelor si cosurilor de fum, durata lor de viata si exploatare, dar si nivelul de siguranta al angajatilor, Romtehnochim va pune la dispozitie Vopseaua Termorezistenta ?Emex TRS 700?. Acest produs profesional este destinat tuturor sectoarelor a caror activitate se bazeaza pe operarea unor instalatii ce functioneaza la temperaturi foarte ridicate. Vopseaua rezista la temperaturi de peste 700°C, fiind un produs monocomponent, realizat pe baza de rasini siliconice, aditivi si pigmenti rezistenti la astfel de temperaturi inalte.

Aceasta tip de vopsea termorezistenta se aplica usor pe suprafetele metalice, are o aderenta mare la suport cu un timp de uscare relativ scurt. Astfel, reusiti sa economisiti timp, mai ales atunci cand productia nu poate fi oprita pentru o perioada lunga de timp. Vopseaua siliconica termorezistenta este foarte avantajoasa din punctul de vedere al consumului, datorita puterii mari de acoperire. Astfel, cantitatea de vopsea necesara este automat redusa, iar costurile dumneavoastra mult mai mici.

Din punct de vedere cromatic, nu puteti opta decat pentru argintiu sau negru, dat fiind faptul ca doar acesti pigmenti au o rezistenta excelenta la temperaturi foarte ridicate. Acest produs nu se adreseaza doar  instalatiilor industriale, Vopseaua Termorezistenta "Emex" putand fi utilizata si pentru protectia tobelor de esapament a autoturismelor. Specialistii Romtehnochim va garanteaza un potential superior al acestei vopsele in comparatie cu alte produse similare, datorita procesului tehnologic si materiilor prime de cea mai buna calitate.

Fiecare produs vine insotit de instructiunile de utilizare si datele tehnice prezentate in detaliu. De aceea, recomandarea noastra este sa cititi cu atentie toate aceste informatii inainte de a efectua acoperirea suprafetei  cu vopsea termorezistenta. Este important sa nu amestecati produsul cu alte vopsele dintr-o gama similara, intrucat pot aparea probleme de compatibilitate. Inainte de aplicare, suprafata-suport va fi curatata de preferat prin sablare, dar aceasta operatiune poate fi facuta si prin razuire, ardere cu lampa de benzina, urmate de periere mecanica si degresare. Suprafata trebuie sa fie complet curata, fara praf, pete de grasime sau alte  impuritati.

In unele situatii, este posibil sa fie nevoie si de aplicarea unui strat de grund siliconic termorezistent, acesta fiind unicul produs compatibil cu acest tip de vopsea. Prin respectarea acestor reguli de aplicare si pregatire a vopselei termorezistente ?Emex TRS 700? veti obtine rezultate excelente, suprafete durabile si siguranta crescuta.

Pentru mai multe detalii accesati pagina dedicata Vopsea Siliconica Termorezistenta "Emex TRS 700" sau folositi datele de contact de mai jos:

Pagina de contact

Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638

Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau

Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina EmexByRomtehnochim sau pe Google+

Vopsea pentru tigla si azbociment Emex ? protectie pentru acoperisuri la superlativ

02.06.2016

 

Inidiferent ca este vara sau iarna, actiunea factorilor de mediu asupra acoperisului nu trece neobservata. Vantul, precipitatiile abundente, variatiile de temperatura, radiatiile UV, precum si alti factori asemanatori, contribuie la degradarea materialelor precum tigla si azbocimentul. De aceea, trebuiesc luate toate masurile de prevenire necesare, inainte ca acoperisul casei sa aiba de suferit. Pentru aceasta, Romtehnochim va ofera Vopsea pentru Tigla si Azbociment "Emex", o solutie profesionala conceputa special pentru protectia, acoperirea  si finisarea tiglei din beton, dar si a suprafetelor din azbociment, beton sau alte suprafete de baza minerala.

Acest produs se caracterizeaza printr-o serie de caracteristici profesionale cum ar fi: putere mare de acoperire, timp redus de uscare, grad ridicat de aderenta, proprietati eco-friendly, rezistenta la factorii de mediu si la diverse socuri mecanice, precum si protectie impotriva mucegaiurilor si bacteriilor daunatoare, etc. In plus, trebuie mentionat faptul ca aceasta vopsea pentru tigla si azbociment poate fi aplicata pe suprafete cu temperaturi de aproximativ 55 °C, necesitand un timp de uscare de maxim 5 minute. Cu alte cuvinte,  aceast produs   pe baza de copolimeri acrilo-stirenici, fileri,  aditivi si pigmenti are avantajul de a facilita procesul de productie, prin aplicarea sa direct pe placile de tigla abia iesite din cuptor.

Intrucat nuanta acoperisurilor poate varia, Romtehnochim va ofera o paleta de 12 culori standard, nuantarea acestei vopsele nefiind posibilaprin folosirea de paste de colorare. In urma aplicarii aceasta se va prezenta sub forma unei pelicule continue si lucioase, fara defecte. Insa, pentru obtinerea unor rezultate profesionale, se recomanda respectarea instructiunilor de folosire precizate de catre producator. Astfel, se va evita amestecarea produsului cu alte substante similare, inlusiv pastele de colorare.

 De asemenea, vopseaua nu va putea fi aplicata decat dupa ce suprafata a fost pregatita in prealabil. Prin urmare, suprafata- suport trebuie verificata pentru a nu exista fisuri sau alte imperfectiuni care ar putea duce la afectarea durabilitatii si calitatii procesului de acoperire. Vopseaua pentru tigla si azbociment nu va avea o aderenta maxima daca vor exista urme de vopsea sau alte lacuri de protectie. In vederea curatarii complete a suprafetelor-suport, va recomandam sa folositi produsele Emex special create pentru aceasta etapa. Daunatori precum mucegaiul pot reprezenta o alta sursa de obtinere a unor rezultate necorespunzatoare. Prin urmare, suprafata trebuie sa fie perfect curata, uscata si cat mai neteda. Toate aceste conditii fiind indeplinite, procesul de aplicare poate incepe, acesta fiind posibil prin pulverizare air-less sau cu aer, rolurire sau pensulare.

Vopseaua pentru tigla si azbociment "Emex" are conditii stricte de utilizare, iar nerespectarea acestora poate duce la ineficienta produsului. De aceea, trebuie sa acordati importanta deosebita fiecarui detaliu din procesul de aplicare. Pe langa suprafata ? suport, nu trebuie neglijata nici temperatura de aplicare, diluarea vopselei pana la obtinerea vascozitatii dorite, gradul de umiditate, expunerea la razele solare, ploaie, vant puternic sau inghet.

Prin urmare, Romtehnochim va ofera garantia unei lucrari realizate cu profesionalism, datorita produselor "Emex" de calitate superioara. Folosind aceasta vopsea pentru tigla si azbociment veti beneficia de toate avantajele oferite de un produs creat in conformitate cu toate normele de mediu si siguranta. Experienta vasta, cercetarea continua si dorinta de perfectionare contribuie la realizarea unor solutii complexe, pe care numai specialistii "Emex" vi le pot oferi.

Pentru mai multe informatii despre acest produs, va rugam sa vizitati pagina dedicata: Vopsea acrilica pentru tigla si azbociment "Emex" sau sa ne contatati la datele de mai jos:

Pagina de contact

Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638

Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro

Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina EmexByRomtehnochim.

Pardoseli epoxidice - aplicare specializata

19.03.2015

Solutiile profesionale dezvoltate de Romtehnochim, sub brandul Emex, au un randament foarte bun in mediul industrial, atat timp cat sunt respectate indicatiile producatorului in materie de aplicare. Unele solutii, cum ar fi pardoselile turnate, presupun un grad mai mare de complexitate a operatiunilor de aplicare. Romtehnochim asigura nu numai solutia tehnica, dar si echipe specializate de aplicatori, care cunosc foarte bine proprietatile solutiilor Emex, dar si instructiunile de aplicare, astfel incat rezultatul final sa fie unul calitativ si sa beneficieze de o durabilitate superioara.
        Romtehnochim, ca producator de sisteme de vopsele profesionale si pardoseli turnate s-a orientat pe dezvoltarea de solutii de calitate care sa faca fata exploatarii intense din mediul industrial. Pardoselile turnate, aplicate intr-un astfel de spatiu sunt supuse unei actiuni intense atat din punctul de vedere al traficului, dar si al substantelor chimice corozive cu care intra in contact. De aceea este foarte importanta alegerea unei solutii tehnice pentru pardoseala, care sa beneficiaze de caracteristici superioare de calitate,  si care sa fie aplicata de personal cu experienta in astfel de lucrari.
       Avantajul major al colaborarii cu o echipa de profesionisti in momentul aplicarii unei pardoseli turnate epoxidice sau poliuretanice se regaseste si in consilierea pe care beneficiarul o primeste, astfel incat solutia pentru care opteaza sa fie optimizata pentru proprietatile spatiului pe care vrea sa il amenajeze. Pardoselile din gama Emex fac parte din categoria produselor profesionale si se preteaza  unei exploatari intense in mediul industrial dar, fiecare tip de pardoseala asigura un set de caracteristici care sunt avantajoase pentru exploatari personalizate ale spatiului. Discutia cu un specialist este foarte importanta in momentul alegerii unei astfel de solutii.
       Odata ce solutia a fost aleasa, in concordanta cu particularitatile spatiului, Romtehnochim propune asistenta completa si in faza de aplicare. Echipa de montaj se va deplasa la beneficiar unde va demara toate operatiunile necesare in vederea aplicarii finale a solutiei de pardoseala turnata. Suprafata ideala de aplicare trebuie sa fie plana, uscata si curata astfel incat solutia finala sa beneficieze de cele mai bune conditii de aderenta si acoperire. Echipa va actiona in primul rand la identificarea si repararea eventualelor crapaturi sau defecte de turnare, la curatarea urmelor unor straturi anterioare de pardoseala sau de vopsea, precum si la inlaturarea petelor provocate de solutii chimice sau de grasimi sau uleiuri.
       O echipa specializata beneficiaza de experienta, de expertiza in aplicarea pardoselilor turnate, fiind in acelasi timp dotata cu echipamente care sa faciliteze parcurgerea mai rapida a etapelor aplicarii, ceea ce inseamna un timp de executie mai redus si maximizarea rezultatelor pe termen scurt, mediu si lung, care se vor manifesta odata cu intrarea suprafetei acoperite cu pardoseala epoxidica intr-un ritm intens de exploatare.
       Solutiile de pardoseala din gama Emex sunt dedicate mediului industrial, dar pot fi folosite si in constructiile civile. Se poate opta pentru pardoseli epoxidice decorative, care pot deveni o alternativa potrivita la pardoselile ceramice, din lemn sau din pal, obisnuite in spatiile rezidentiale.
       Va asteptam sa vizitati si paginile dedicate pentru pardoseli turnate si vopsele de pardoseala.

Despre Romtehnochim
       Romtehnochim, fondata in 1993 si producatoare a marcilor Emex si Neomat, a reusit prin experienta, profesionalism si orientarea riguroasa catre calitate sa devina una dintre cele mai active firme de pe piata romaneasca de vopsele, tencuieli si pardoseli industriale. Intotdeauna, produsele dezvoltate de companie nu au facut rabat de la calitate, fapt confirmat si prin Certificarea Sistemului Integrat de Management al Calitatii, Mediului si Securitatii Ocupationale implementate conform ISO 9001, ISO14001 si respectiv ISO18001.

Parteneriat

Colaborare si ASISTENTA PROFESIONALA

19.03.2015

   Romtehnochim urmareste indeaproape asigurarea unei maxime eficiente a executiei comenzilor, a axistentei in aplicarea vopselelor Emex,  constantei calitatii, dar si a utilitatii fiselor tehnice pentru punerea in opera a produselor sale. De asemenea, compania noastra se bucura de reputatia unui personal competent si deschis catre colaborare si catre nou, dispus sa asigure colaboratorilor nostri tot suportul necesar pentru obtinerea unor rezultate maxime in folosirea produselor noastre.      Avand in vedere ca producem si o gama de vopsele profesionale, care poate prezenta diverse particularitati in aplicare, suntem alaturi de partenerii nostri cu tot suportul informational necesar pentru realizarea unor lucrari de inalt profesionalism.