Rent a car Otopeni ieftin - Produse, oferte, noutăţi

Articole

Rent A Car Bucuresti - inchirieri auto de buna calitate

04.02.2017

Daca sunteti locuitor al capitalei, cunoasteti foarte bine faptul ca o masina este mai mult decat necesara pentru a va deplasa rapid catre destinatie. Fie ca aveti nevoie de un autoturism pentru a ajunge la serviciu sau doriti sa calatoriti in weekend in afara orasului, o masina este foarte utila. Ce ne facem insa daca masina personala este in service pentru reparatii? Solutia este foarte simpla, putem sa optam pentru agentiile de rent a car Bucuresti. Acestea sunt intotdeauna o foarte buna varianta pentru a ne deplasa unde avem nevoie. Preturile sunt si ele extrem de accesibile, fie ca aveti nevoie de masini din gama compact, low cost, masini de lux sau autoturisme de teren, la rent a car Bucuresti gasiti intotdeauna solutia. De asemenea aceste firme de inchirieri auto, isi desfasoara activitatea si in aeroportul international Henri Coanda din Otopeni, aici masina poate fi livrata indiferent de ora turistilor. Cu o masina inchiriata te vei putea deplasa intotdeauna cu usurinta catre destinatie. Conditiile pentru inchirieri auto sunt si ele extrem de accesibile. In cele ce urmeaza o sa va spunem ce trebuie sa faceti pentru a putea inchiria un autoturism.

Limita de varsta si conditiile de inchiriere pentru rent a car Bucuresti.

Pentru a putea sa inchiriati masini de la firmele de rent a car Bucuresti, trebuie sa aveti varsta de minim 21 de ani. Carnetul de conducere pe care il detineti trebuie sa aiba si acesta o vechime de minim doi ani de zile. 

Plata serviciilor de inchirieri auto se poate face atat in numerar cat si cu un card de credit, in functie de tipul ales de compania de rent a car Bucuresti. De asemenea pentru a fi siguri ca masina o sa va fie rezervata, puteti sa trimiteti un avans de cativa euro companiei cu care urmeaza sa incepeti colaborarea. De cele mai multe ori persoanele familiarizate cu serviciile de rent a car Bucuresti, fac rezervarea masinii in mediul online, sau mai exista varianta sa va deplasati personal catre sediul firmei de inchirieri auto. Cel mai bine ar fi daca va hotarati sa optati pentru rent a car sa faceti cu ceva timp inainte rezervarea, cerintele pe piata fiind destul de mari, veti evita sa ramaneti fara masina de care aveti nevoie.

De ce este rentabil un serviciu de rent a car Bucuresti?

Avantajele unui serviciu de rent a car Bucuresti sunt nenumarate:

1.Masinile de inchiriat nu sunt inscriptionate, astfel aveti avantajul ca va puteti deplasa in voie fara sa aveti insemnele unei anumite firme pe masina.

2.Daca ajungeti in aeroport si doriti un mijloc de transport rapid, un reprezentant de la inchirieri auto va poate astepta cu masina.

3. Poti alege dintr-o multime de marci auto, intotdeauna vei gasi un autoturism care sa se incadreze in nevoile tale.

4.Circuli cu o masina foarte buna din punct de vedere tehnic, care are toate taxele platite de agentia de rent a car Bucuresti astfel nu esti nevoit sa mai achiti ceva.

5.Primesti masina cu rezervorul plin.

Cand inchiriezi o masina vei putea sa ai parte de o experienta extrem de placuta, de aceea este indicat sa alegi cu grija compania cu care urmeaza sa colaborezi.Daca doriti sa inchiriati in capitala si cautati o firma de rent a car Bucuresti va recomanda rent-a-car-otopeni.ro Cei de aici sunt extrem de seriosi, adaptabili si foarte profesionisti. De asemenea dispun de o flota extrem de variata de masini pentru inchiriat. Pe site veti gasi toate detaliile care va intereseaza, dar pentru mai multe informatii puteti apela 0760193060

Daca doresti sa faci alegerea potrivita nu uita ca pe piata exista o firma extrem de profesionista de rent a car Bucuresti www.rent-a-car-otopeni.ro