Real Cleaning |Servicii de curatenie - Produse, oferte, noutăţi

Articole

Curatare canapele Bucuresti

24.11.2017

Firma cu servicii profesionale si complete de curatare canapele Bucuresti, atat la domiciliu, cat si la birou.

Poti apela la o firma de curatenie cu angajati seriosi si responsabili care presteaza servicii complete de curatenie la domiciliu, iar beneficiile sunt exceptionale.

Curatarea canapelelor din stofa sau orice alt material textil se face prin metoda injectie-extractie folosind echipamente si solutii profesionale. Pentru curatarea saltelei de pat folosim aceeasi metoda de igienizare, fiind eliminate majoritatea petelor si microorganismelor. Aceste produse folosite la spalat canapele si fotolii sunt destinate indepartarii petelor de origine alimentara cum ar fi grasimea sau colorantii.Curatare canapele

Beneficiile pe care le obtii daca alegi sa-ti cureti canapeaua acasa sau la birou cu noi sunt exceptionale. Este bine sa sti ca pentru spalare canapea acasa, dar si pentru spalare scaune la birou folosim solutii si aspiratoare profesionale cu foarte mare putere de extractie, adaptate materialor textile. Rezultatele sunt intotdeauna exceptionale, intrucat aceste solutii ataca doar murdaria si impuritatile, lasand in urma canapele ca noi. Mirosurile urate vor fi indepartare cu succes, dar in acelasi timp canapelele si fotoliile isi vor redobandi culorile naturale si proaspete.

Angajatii Real Cleaning sunt profesionisti, sunt atenti cum folosesc substantele de curatare tapiterie  si aspiratorul pentru canapelele si fotoliile tale din material textil, cat si din stofa. Curata fara graba si fara a degrada in niciun fel materialul, fara a-l face sa-si piarda din culoare si stralucire. Curatarea canapelelor din stofa sau orice alt material textil se face prin metoda injectie-extractie folosind echipamente si solutii profesionale.

Oferta curatenie birouri spatii comerciale

15.05.2017

Va oferim servicii de curatenie birouri firme la preturi foarte accesibile.Va asiguram mentinerea mediului de lucru curat si placut astfel incat angajatii dumneavoastra sa fie cat mai productivi.

Serviciile noastre de curatenie birouri firme se impart in doua categorii: curatenie de intretinere si curatenie generala. Firma de curatenie Real Cleaning recomanda o curatenie generala birouri sa fie executata o data pe luna. Servicii de curatenie de intretinere recomandam sa fie efectuate cel putin o data pe saptamana.

Serviciile noastre de curatenie se doresc a fi cat mai flexibile, astfel incat curatenia de intretinere sau serviciul de curatenie generala  birouri sa nu afecteze programul angajatilor dumneavoastra .

Firma de curatenie Real Cleaning dispune de  personal pentru curatenie birouri si spatii comerciale instruit, serios si responsabil. Real Cleaning ofera tarife curatenie birouri sau spatii comerciale la preturi promotionale in functie de locatie

Va propunem abonamente lunare de curatenie birouri care cuprind servicii de curatenie generala cat si servicii de curatenie de intretinere.