Real Cleaning |Servicii de curatenie - Produse, oferte, noutăţi

Articole

Oferta curatenie birouri spatii comerciale

acum 6 luni

Va oferim servicii de curatenie birouri firme la preturi foarte accesibile.Va asiguram mentinerea mediului de lucru curat si placut astfel incat angajatii dumneavoastra sa fie cat mai productivi.

Serviciile noastre de curatenie birouri firme se impart in doua categorii: curatenie de intretinere si curatenie generala. Firma de curatenie Real Cleaning recomanda o curatenie generala birouri sa fie executata o data pe luna. Servicii de curatenie de intretinere recomandam sa fie efectuate cel putin o data pe saptamana.

Serviciile noastre de curatenie se doresc a fi cat mai flexibile, astfel incat curatenia de intretinere sau serviciul de curatenie generala  birouri sa nu afecteze programul angajatilor dumneavoastra .

Firma de curatenie Real Cleaning dispune de  personal pentru curatenie birouri si spatii comerciale instruit, serios si responsabil. Real Cleaning ofera tarife curatenie birouri sau spatii comerciale la preturi promotionale in functie de locatie

Va propunem abonamente lunare de curatenie birouri care cuprind servicii de curatenie generala cat si servicii de curatenie de intretinere.