Poteca Studio - Arhitect Peisagist Alexandru Gheorghe - Produse, oferte, noutăţi

Știri

Un proiect de peisagistica in premiera in Romania

13.10.2017

Gradinita din padure - un proiect realizat pentru Karin Kids Academy - Baneasa

Un concept de gradinita, realizat in premiera in Romania ce speram sa devina un precedent pentru sistemul de dezvoltare a spatiilor dedicate educatiei copiilor si tinerilor adolescenti.

gradinita din padure, poteca studio, arhitectura peisagera, design gradina, gradinta, peisagistica, copii, educare, arhitect peisagist, natural playground, forest kindergarden, landscape design, romania, bucuresti, bucharest

Proiectul se desfasoara pe o suprafata de 10.000 mp in Padurea Baneasa. Gazduieste cladirea gardinitei, un conac din anii '20 reconditionat si extins pentru a include functiuni specifice unei gradinite ce pune accent pe educarea si dezvoltarea personala a copiilor prin diferite sisteme educationale (de ex. Montessori) totul intr-un cadru natural gestionat si adaptat de noi.

Gradina proiectata si construita de noi inconjoara cladirea gradinitei si potenteaza mediul natural al padurii de stejar de peste 80 de ani.

Proiectul de peisagistica (Garde + Landscape Design - Hardscaping + Softscaping) include o varietate mare de functiuni in stransa legatura cu microhabitatul existent, totul avand la baza studii legate atat de bunastarea mediului natural si potentarea acestuia cat si peste doi ani de studii si consultari de specialisti in legatura cu educarea copiilor de grainita, tehnici si metode ce pun accent pe Natura, Joaca si Dezvoltarea personala /  sociala.

Mai multe despre acest proiect pe : www.poteca-studio.ro

 

Parteneriat

Colaborare Parteneriat

05.11.2012

Caut colaboratori in domeniul arhitecturii si constructiilor cat si designeri de obiect cu portofoliu de produse si/sau proiecte.