Nyos - Produse, oferte, noutăţi

Articole

Cum sa dormi linistit cand ti-ai montat un Grilaj Nyos

11.11.2016

Avantajele oferite de grilajele metalice www.nyos.ro 

Instalarea unui grilaj metalic ofera o dubla bariera impotriva posibilelor spargeri, in cazul spatiilor comerciale. Este vorba in primul rand despre bariera vizuala – eventualii rauvoitori vor putea observa ca respectivul spatiu este bine asigurat din acest punct de vedere, dar si de bariera fizica. Grilajul metalic instalat va impiedica accesul neautorizat, protejand foarte bine elementele pentru care se doreste un plus de siguranta.

La Nyos producem grilaje metalice destinate protejarii bunurilor din spatii comerciale, rezidentiale sau institutionale. Avantajele pe care le ofera acest tip de protectie sunt constituite de preventia vandalismului, a accesului neautorizat sau a patrunderilor prin efractie. In plus, un grilaj metalic constituie modalitatea ideala de a delimita spatii din hale industriale, depozite sau diverse spatii comerciale. Ventilatia si vizibilitatea nu sunt deloc impiedicate, grilajele asigurand un climat perfect pentru spatiile anterior amintite, cu un plus de protectie.
 

Tipuri de grilaje disponibile la Nyos.ro

Pentru a completa necesarul de protectie in orice situatie, tipologia grilajelor metalice pe care o punem la dispozitia doritorilor este foarte diversificata.

Grilajele realizate la Nyos pot fi adaptate oricarui spatiu, existand variante diverse in care pot fi realizate. Poate fi vorba astfel despre grilaje metalice mobile sau fixe, ori grilaje automatizate sau actionate manual. Oricare dintre aceste variante respecta standardele de siguranta si ofera in acelasi timp si un aspect estetic deosebit.

Din cadrul grilajelor disponibile la Nyos mai fac parte si cele lamelare, tubulare, profilight, extensibile sau pliabile. Numai in cazul in care este vorba despre un grilaj lamelar plin, vizibilitatea interiorului protejat este impiedicata – in toate celelalte variante, protectia este asigurata concomitent cu posibilitatea de a vizualiza si ce se intampla in spatiul inchis prin grilaj.

Usile de tip rulou reprezinta de asemenea o alternativa fiabila de protejare a diverselor spatii. In special in acele situatii in care nu este posibila montarea usilor sectionale, usile de tip rulou isi dovedesc pe deplin utilitatea. In cazul in care unele persoane ar putea avea dubii in legatura cu capacitatea de izolare a usilor de tip rulou, le oferim si o lamurire: acestea izoleaza atat termic, cat si fonic, multumita lamelelor din aluminiu care sunt umplute cu spuma poliuretanica.
 

La Nyos ai parte de servicii complete

Instalarea si montajul grilajelor, usilor tip rulou sau chiar a usilor de garaj nu este singura operatiune de care poti beneficia in calitate de client Nyos. Gama de servicii conexe pe care o asiguram iti va garanta fiabilitate si durabilitate pentru oricare dintre produsele noastre.

Montaj, service si mentenanta sunt cele 3 operatiuni pe care le indeplinim cu succes, indiferent de situatie. Specialistii nostri sunt tot timpul disponibili, avand dotarile si experienta necesara pentru a garanta functionalitatea grilajelor si usilor de orice tip.

Apeleaza cu incredere la datele de contact de pe nyos.ro, daca ceea ce iti doresti este un plus de siguranta pentru spatiul in care iti desfasori activitatea.

Parteneriat

Nyos vrea sa fie partenerul tau

11.11.2016

Nyos - Grilaje Mobile metalice, Lamelare si Tubulare, Pliabile, Extensibile

Noi cei de la Nyos consideram ca prin calitatea serviciilor si produselor iti faci cea mai buna reclama, dar bineinteles ca un marketing consistent si relevant iti face viata mai usoara. Prin aceasta vrem sa spunem ca suntem dispusi sa incheiem parteneriate cu Echipe de Montaj, Constructori, Antreprenori, Arhitecti prin care sa asiguram Grilaje Rulou / Metalice nevoilor si proiectelor in care sunt agrenati. Statusul de producator ne ofera sansa sa livram calitate Premium la grilaje cat si un timp record in functie de nevoia colaboratorilor nostri.

De-aceea, daca esti la inceput de drum in constructii, amenajari interioare/exterioare sau deja ai o experienta cu care nu se pot lauda multi, te invitam la o discutie despre cum te putem aproviziona cu Grilaje Rulou Premium.

Scrie-mi pe adrian.bumbas@nyos.ro sau la tel. 0733931220 si cere-mi detalii, cotatie de pret si nu te sfii sa intrebi de ce discount poti beneficia pentru proiectul tau.  

 

Adrian Bumbas
Dep.Grilaje Mobile Nyos
0733 931 220
adrian.bumbas@nyos.ro
www.nyos.ro