Maremi Comimpex SRL - Produse, oferte, noutăţi

Știri

Serviciile noastre

26.11.2014

Instalam sisteme de degivrare electrica automata,protectie impotriva inghetului si incalzire electrica prin pardoseala . Solutii complete pentru :

Degivrarea zonelor exterioare: rampe auto,terase,cai de acces si trepte scari
Insotirea conductelor exterioare de apa, rezervoare
Protectie inghet pentru acoperisuri ,jgheaburi,burlane
Incalzire electrica in pardoseala

Incalzirea prin pardoseala reprezinta o metoda de incalzire a incaperilor bazata pe amplasarea corpurilor de incalzire imediat sub nivelul podelei. Aceasta asigur? o degajare relativ uniforma a caldurii.

Cablurile electrice pentru incalzirea electrica prin pardoseala sunt montate la 3 ? 5 cm sub suprafa?a pardoselii. In felul acesta, instalarea se face mai rapid si mai usor si costurile de instalare sunt mai mici. Datorita reactiei rapide si încalzirii aproape instantanee, obtinuta prin utilizarea cablurilor electrice, controlul incalzirii se face mult mai usor iar senzatia de confort este atinsa mult mai rapid, conducand automat la diminuarea consumului de energie pentru incalzirea incaperilor. De asemenea, mai ales in cazul inc?perilor situate la mansarda sau la un etaj superior, grosimea podelei poate fi mai mica, ceea ce reduce necesarul de material de constructie.

Sursa unica sau complementara cu cabluri electrice sau covorase electrice incalzitoare pentru orice tip pardoseala :gresie,parchet,marmura,aceste cabluri se folosesc inclusiv in cazul renovarilor si in zone unde nu este posibila inaltarea pardoselii.Control perfect al sistemului de incalzire in pardoseala,realizat prin termostatele cu soft de control .
Elementele sistemului ? cablu incalzitor (folie/plasa incalzitoare); ? banda de fixare; ? termostat reglabil cu senzori de temperatura atat in pardoseala cat si in ambient. Sistemul de incalzire electrica in pardoseala, se alimenteaza la tensiune monofazica (220V) cu ajutorul unor circuite obisnuite (similare cu cele de priza ? 3 conductori de cupru de 2,5 mmp).

Pentru o oferta de pret si alte detalii accesati pagina CONTACT

Se recomanda încalzirea electrica în locul celei pe gaz

26.11.2014

Ca sa nu mai simtiti cresterea preturilor la utilitati, schimba si centrala pe gaz cu încalzirea electrica. Aceasta este recomandarea autoritatii care reglementeaza preturile utilitatilor în România.

?Energia electrica va intra mai adânc în consumul casnic. Ati vazut ca deja aragazele sunt foarte des înlocuite de utilizarea cuptoarelor cu microunde?, spune Nicolae Havrilet, presedintele Autoritatii de Reglementare în Energie.(ANRE)

În acest moment, pentru a încalzi o locuinta cu 2 camere pe timpul iernii se consuma aproximativ 300 de metri cubi de gaze naturale lunar. Persoanele care au cu centrale termice platesc peste 300 de lei pe luna. Pentru acelasi tip de apartament, de aproximativ 60 de metri patrati, încalzirea electrica poate costa mai putin cu 50 de lei lunar.

Articole

Despre degivrarea electrica

24.09.2013

Degivrare rampelor de garaj,a parcarilor,treptelor, previne formarea ghetii, evita depunerea zapezii in aceste zone.Astfel nu veti mai fi nevoiti sa indepartati zapada cu lopata si sa imprastiati sare pe alea din fata casei,pentru ca aceste sisteme degivreaza (dezgheata)automat caile de acces prin ?Sistemul de incalzire cu cabluri electrice??.
Cum procedam ? .Pe placa de beton se introduce un strat de polistiren extrudat de minim 2 cm grosime si 0.038 W/mk la temperatura de 20 grade Celsius..Peste acesta se se va aseza o plasa sudata, de grosime minima 4 mm si cu ochiuri de 10 cm. Pe plasa sudata se va fixa banda metalica speciala care are rolul de a sustine cablul incalzitor
Puterea,raportata la metru-patrat se va regla prin departarea sau apropierea spirelor consecutive ale cablului incalzitor, cu ajutorul cu ajutorul stantelor de pe suprafata benzii de sustinere(fixare). Pentru protectie la inghet a suprafetelor exterioare se va instala o putere de 250 W/mp.
Dupa montarea sistemului, se va turna sapa sau betonul care-l va acoperi si care va avea o grosime de minim 3 cm si maxim 10 cm masurata de la suprafata de polistiren extrudat.
Sisitemul va porni automat doar vor fi indeplinite simultan conditiile de temperatura si umiditate,informatii transmise prin senzori la termostat .
Protectia la inghet a cailor de access pietonal si auto, alei , rampe, garaje, scari si trepte exterioare
- Topirea ghetii si zapezii in parcari exterioare si pe acoperisuri
- Protectia jgheaburilor si burlanelor impotriva acumularii de zapada si gheata
- Protectia la inghet a terenurilor agricole, a terenurilor sportive , a serelor , a pardoselii incaperilor frigorifice
- Protectia conductelor si bazinelor exterioare impotriva inghetului.
-Incalzirea cladirilor inalte (sali, monumente, biserici)
Incalzirea halelor industriale si a fermelor de animale