Lavobad Electric S.R.L. - Produse, oferte, noutăţi

Parteneriat

Extindere Companie Lavobad Electric SRL.

24.01.2017

Strategia de extindere a companiei noastre, Lavobad Asistenta, se axeaza pe doua planuri: extern si intern, avand ca obiective imbogatirea portofoliului de clienti, recrutarea de experti tehnici in instalatii electrice, sanitare, si constructii.

Clientii din tara pe care ii vizam au nevoie de un partener puternic si profesionist care sa poata imbina partea de tehnica (constructii, instalatii electrice, instalatii sanitare, finisaje interioare si exterioare, constructii din rigips, mentenanta la reteaua electrica civila sau a firmelor si multe altele)”, cu partea de profesionalism, pregatire si respect fata de client. Proiectele companiei Lavobad Asistenta sunt focusate in principal pe cerintele si nevoile clientului, pe remedierea si mentenanta retelei electrice, pe amenajarea magazinelor.

Cererile adresate noua din tara, venite intr-un numar din ce in ce mai mare, ne-au determinat sa extindem compania Lavobad, incercand astfel sa ajutam si sa prestam servicii si pentru dumneavoastra, cei din afara Bucurestiului, cu acelasi profesionalism si cu aceeasi determinare, cu aceeasi dorinta de a lucra in domeniile electric, constructii si amenajari magazine.

Pana la sfarsitul anului, ne dorim ca sediile noastre din tara sa fie din ce in ce mai numeroase si sa reuseasca sa satisfaca cererea mare care vine din partea dumneavoastra, a clientilor.

Pentru informatii si detalii, va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0727 921 576 / 0724 129 926

www.interventiirapide.ro www.lavobade.ro

Va multumim,

Echipa Lavobad Asisstence Non Stop 24/24h 7. .