Frontalia SRL - Produse, oferte, noutăţi

Articole

FRONTALIA Creează identitate prin autenticitate

acum 9 luni

Frontalia susţine o activitate complexă ocupându-se atât de realizarea proiectelor de design interior, cât şi de implementarea acestora pentru diverşi beneficiari, de la locuinţe familiale, la sedii de firmă şi spaţii de birouri sau locaţii HORECA. La început, Frontalia a dezvoltat o gamă de mese şi scaune din lemn, iar în timp extinderea gamei a ajuns şi în zona pieselor de mobilier cu greutate – canapele (fixe, extensibile), colţare, fotolii, paturi tapiţate, taburete, comode etc.

În schimb, activitatea de proiectare pentru realizarea designului interior îşi are începutul în anul 2013. Oferind soluţii complete clienţilor, produsele şi serviciile Frontalia intră în categoria premium. Povestea din spatele produsului/serviciului premium, punerea accentului pe procesul de creaţie şi importanţa design-ului, s-au dovedit a fi coordonate importante în desfăşurarea activităţii companiei la nivel naţional.

Domenii de specializare

Design interior şi proiectare: proiectare mobilier, proiecte de amenajare, modelare şi vizualizare 3D, consultanţă. Proiectele de design interior sunt realizate de o echipă de profesionişti, obiectivele acestora urmărind o combinaţie perfectă între: design, artă, funcţional şi tehnic. Principalele produse comercializate de compania Frontalia: mobilier special, mobilier de bucătărie, mobilier de birou / horeca, săli de baie, podele. Finisaje pentru interioare: tapiţerii, decor ferestre (perdele, draperii, rulouri romane, storuri, panouri japoneze), instalaţii luminoase, panouri decorative, profi le decorative, vopsele decorative. Serviciile oferite de Frontalia: realizare şi implementare concept de amenajări interioare, precum şi a proiectului de design.

Amenajări interioare HORECA

Frontalia are în portofoliu amenajari de succes rezidenţiale, hoteluri, restaurante, baruri, dar şi amenajări sedii de firmă. Experienţa de aproape un deceniu, alături de strategiile ambiţioase ce îmbină pasiunea pentru bun gust, dar şi alinierea cu cele mai actuale ten­dinţe în domeniul amenajărilor Hore­ca, recomandă specialiştii şi consul­tanţii companiei Frontalia. Plecând de la ideea avută de proprietarul unităţii Horeca, aceştia se deplasează la lo­caţie pentru vizionare şi măsurători, realizează proiecte tridimensionale pentru un plus de exactitate, ulterior urmând realizarea efectivă a proiec­tului, de la conceperea elementelor de­corative până la transport şi montaj.

Fie că vorbim de o recepţie primitoare, un hotel nobil, un restaurant cochet, un bar relaxant sau o terasă revigorantă, pentru o amenajare tip horeca, echipa de consultanţi, designeri şi proiectanţi Frontalia, ajută la crearea ambianţei perfecte, pe măsura aşteptărilor clienţilor săi. Începând de la realizarea conceptului, a designului interior pentru locaţie, de la modul în care vor fi executate piesele de mobilier alese (mese, scaune de bar/horeca, banchete, fotolii, mobilier lounge/lobby, mobilier terasă, paturi tapiţate, tăblii de pat etc.) şi agreate şi până la alegerea materialelor pentru tapiţerie, a culorilor, aceştia sunt pregătiţi să-i susţină pe deţinătorii de business-uri Horeca într-o afacere de succes.

Texturi, jocuri de finisaje

De­signerii Frontalia mizează astfel pe o implicare mai profundă a tuturor sim­ţurilor, pe tactilitatea produselor, pe o conectare deplină a utilizatorilor cu textura acestora. Tipul de tapiţerie ales este cel care asigură longevitatea exploa­tării unei canapele, de exemplu, precum şi starea de confort atunci când pielea noastră intră în contact cu ea.

De la texturi variate, la pattern-uri şi modele actuale, linia de tapiţerie Frontalia se concentrează atât pe materiale clasice, cât şi pe cele inovatoare, dintre care multe sunt fabricate în ţări cu tradiţie din Europa. Procesul de proiectare a mobilierului astfel tapiţat este configurat în paşi şi foarte uşor de parcurs, acesta poate fi personalizat cu ţesătura sau pielea aleasă, clientul obţinând astfel liniştea că produsul final este cel mai bun dintre cele mai bune.

Frontalia îndrumă către descoperirea confortului şi eleganţei. Îndeplineşte cerinţele stilului de viaţă tradiţional, dar şi pe cel modern. Echipa Frontalia este una experimentată, certificată cu prestigiu, ce reuşeşte să schimbe perspectiva clienţilor săi asupra lucrurilor, folosindu-şi cunoştinţele avansate într-un mod creativ.

 

PORTOFOLIU LOCAŢII HORECA AMENAJATE DE FRONTALIA

RESTAURANT PRATO (SPECIFIC ITALIAN)

RINA VISTA HOTEL

HOTEL ESPRIT ****

HOTEL TURNUL ***

VILA “CASA CĂPITANULUI”

MADO – CAFÉ, RESTAURANT

RESTAURANT “LA BUCĂTARUL VESEL”

PENSIUNEA SARA ***

TESS BALLROOM (LOBBY)

Vânzare

Scaun Margherita

04.07.2011

Scaun din lemn masiv la reducere de la 377 lei, la numai 199 lei.

Scaunului i se pot face huse la comanda.

Profita de ocazie!

 

Parteneriat

Partener de incredere! FRONTALIA (Furniture & Home Design), Brasov

30.09.2014

Ne aratam doritori sa ne cunoastem curand si sa demaram un parteneriat solid, in care sa ne aducem aportul cu produse din gama noastra de mobilier tapitat si personalizat pentru diverse segmente de piata, dintre care reamintim: locatiile HoReCa, sedii de firma si spatiile de birouri si locuinte familiale.

Lucrarile din portofoliul nostru sunt ilustrative in acest sens si le puteti vizualiza aici . Cu acest link va aducem in atentie cateva proiecte recent realizate, ele avand menirea sa va aduca si mai aproape de prezentul nostru. Trebuie sa va asiguram, in acelasi timp, de intreaga noastra disponibilitate de a realiza produse in functie de nevoile punctuale ale proiectelor in care sunteti implicati.

Ne regasim si pe facebook - https://www.facebook.com/frontaliahomedesign/, unde suntem interactivi cu publicul si partenerii nostri.
Feedback-ul dumneavoastra va fi important pentru echipa noastra si mizam pe un reply un acest sens, cat mai curand!