Ferma Stoian - Stoian Land Cooperativa Agricola - Produse, oferte, noutăţi

Articole

Beneficiile sucului de morcov

17.09.2013

Sucul de morcovi reprezinta una dintre cele mai bune forme de detoxifiere. O cura cu sucuri este foarte sanatoasa si implica aport de apa, sucuri de fructe si legume crude. Aceste sucuri pot fi digerate foarte usor si sunt o sursa foarte buna de vitamine si antioxidanti. Acest tip de cura curata corpul si este considerata una dintre formele extreme de detoxifiere. Motivul primar al acetui fapt este ca nu se consuma alimente solide.
Sucul de morcovi este una dintre cele mai sanatoase bauturi pe care le putem consuma. Sucurile sunt intotdeauna bune pentru sanatate. Si ar trebui sa consumam cat mai mult din ele, mai ales cand suntem intr-o stare nu tocmai buna. Iar beneficiile sucului de morcov sunt recunoscute in lume pentru puterea lor.

Beneficiile sucului de morcov
Este recunoscut pentru beta-caroten, care ofera organismului vitamina A, precum si un continut important de vitamina B si de minerale. Vitamina A ajuta la prevenirea cancerului, avand proprietati antioxidante. Elimina agentii care cauzeaza cancerului, mai precis radicalii liberi. Deficienta de vitamina A poate cauza orbirea pe timpul noptii. De asemenea, poate cauza deshidratare si uscare la nivelul unghiilor si parului. In plus, vitamina A intareste dintii si oasele. Este buna si pentru ficat.
Sucul de morcov este bun pentru mentinerea unei bune sanatati inainte de nastere, in cazul femeilor insarcinate.
Contine o cantitate importanta de potasiu.