Excello - Produse, oferte, noutăţi

Știri

IGIENIZARE HABITACLU AUTO

16.06.2017

Wynn’s Aircomatic III este dispozitivul folosit pentru a îndepărta și preveni apariția mirosurilor neplăcute din instalația de aer condiționat, cu ajutorul solutiei Wynns’s Air Purifier si pentru igienizarea interiorului cu Wynn’s Airco-Clean Ultrasonic.

Principiul pe care funcționează:

O celulă cu ultrasunete cu o frecvență de 1,7 MHz transformă lichidul în picături mai mici de 5 microni diametru. Aerul vaporizat este suflat prin tubul conectat către gurile de ventilație ale autovehiculului. Cu ajutorul soluției Airco-Clean vaporul este tras în sus prin filtre și evaporator eliminând bacteriile din instalație.

Tratamentul durează aproximativ 15 minute la 22 grade Celsius pentru Airco-Clean  și 11 minute la 22 grade Celsius pentru Air Purifier și se oprește automat la atingerea nivelului minim de fluid sau la expirarea timpului pentru tratament. La temperaturi ridicate procedura va dura mai puțin, iar la temperaturi scăzute mai mult. Dispozitivul calculează automat timpul corect de acțiune.

Un generator de ozon produce ozon în timpul programat (15 sau 30 de minute). Generatorul poate fi pornit doar prin folosirea a 60 ml de lichid Air Purifier. Acest produs are ca scop eliminarea mirosurilor urâte și accelerarea descompunerii în mod natural a ozonului din interiorul autovehiculului asigurând folosirea imediată a acestuia după tratament.

PREȚ IGIENIZARE HABITACLU AUTO - 70 RON

INCĂRCARE SISTEM AC AUTO

16.06.2017

Pentru încărcarea sistemului A.C. auto, EXCELLO utilizează un aparat profesional care permite selectarea exactă a tipului de autoturism.

 

  Caracteristici:

– cea mai performantă instalație automată de reîncărcare a aerului condiționat

– această unitate permite o operare complet automată: recuperarea, recondiționarea și reîncărcarea agentului refrigerant R134A, fără activitatea operatorului

– pompa de vid cea mai puternică de pe piață, de 180l/min, în două trepte, garantează dezumidificarea rapidă și completă a sistemului de aer condiționat

– imprimantă încorporată tipărește o descriere amanunțită a operațiunilor de service efectuate

– uleiul de compresor și materialul de contrast sunt injectate automat în sistem

– bază de date incorporată

PREȚ ÎNCĂRCARE SISTEM A.C. AUTO - 100 RON

Pachet încărcare sistem AC auto și igienizare habitaclu

16.06.2017

Pentru încărcarea sistemulul AC, EXCELLO utilizeaza un aparat profesional care permite selectarea exacta a tipului de autoturism.

Caracteristici:

– cea mai performanta instalatie automata de reincarcare a aerului conditionat

– aceasta unitate permite o operare complet automata: recuperarea, reconditionarea si reincarcarea agentului refrigerant R134A, fara activitatea operatorului

– pompa de vid cea mai puternica de pe piata, de 180l/min, in doua trepte, garanteaza dezumidificarea rapida si completa a sistemului de aer conditionat

– imprimanta incorporata tipareste o descriere amanuntita a operatiunilor de service efectuate

– uleiul de compresor si materialul de contrast sunt injectate automat in sistem

– baza de date incorporata

Wynn’s Aircomatic III este dispozitivul folosit pentru a îndepărta și preveni apariția mirosurilor neplăcute din instalația de aer condiționat, cu ajutorul solutiei Wynns’s Air Purifier si pentru igienizarea interiorului cu Wynn’s Airco-Clean Ultrasonic.

PREȚ PACHET - 160 RON

Articole

DESPRE EXCELLO

23.11.2011

Reprezentam un magazin de accesorii si piese auto originale si de producator. Comercializam produse dintr-o gama larga de marci auto din stoc si la comanda. Am intrat pe piata auto in anul 2008 cu scopul de a ne face un nume de referinta in acest domeniu. Din acest motiv colaboram cu cei mai importanti furnizori de pe piata locala si nu numai. Dorim sa oferim cel mai bun raport calitate-pret, venind astfel in intampinarea clientilor nostri cu oferte foarte bune, informandu-i in acelasi timp despre toate variantele de solutionare a necesitatilor masinilor lor. Este important pentru noi sa reusim sa oferim satisfactie clientului prin recomandarea de produse de calitate care sa reduca costurile si sa prelungeasca durata de viata a masinii sale. Asadar, va invitam sa ne contactati telefonic (la 0740569813), sau prin intermediul site-ului nostru de prezentare.

Va asteptam la noi pentru a beneficia de serviciile de vulcanizare auto-moto!