EUROPEAN MED PROD SRL - Produse, oferte, noutăţi

Știri

Fotolii si canapele tapitate color

03.11.2017

Fotolii si canapele tapitate color

 

Rafinamentul şi eleganta sunt caracteristicile colecţiei noastre de fotolii si canapele tapitate care fac spaţiul dumneavoastră deosebit.

Utilizarea lor este recomandată pentru spaţii publice, săli de aşteptare, săli pentru şedinţe, săli de recepţie, spaţii de relaxare, saloane SPA, biblioteci publice, living, dining, respectiv săli de conferinţă.

Modele deosebite de fotolii şi canapele tapitate la preţuri surprinzătoare cu livrare direct din depozit.

Pentru a realiza un ambient confortabil şi primitor, puteţi alege din gama canapele şi fotolii tapitate, ideale pentru hol, living, office, săli de aşteptare, recepţii, etc.

Comenzi Scaune ţi-a pregătit o gama extrem de variată ce conţine canapele şi fotolii tapitate din care poţi să le alegi pe cele care se potrivesc cu design-ul tău.

Să stai lungit şi să te relaxezi sunt plăceri simple ale vieţii. De aceea, noi fabricăm canapele şi fotolii moi şi confortabile.

Canapele şi fotolii tapitate fabricate în România. Îţi oferim diversitate: canapele din piele naturală sau piele ecologică, canapele din stofă, coltare şi fotolii.

Seturile de canapele şi fotolii tapitate sunt foarte practice, la preţuri accesibile, ideale pentru a savura o cafea gustoasă cu prietenii. De asemenea vor creea o ambientă aparte!

Această gama de canapele şi fotolii fabricate în România sunt ideale si pentru bar, club şi cafenea.

În categoria canapele şi fotolii, sunt incluse o serie întreagă de modele de corpuri de mobilier cu forme şi dimensiuni diverse care să asigure un confort optim.

Canapele şi fotolii tapitate cu un design revoluţionar şi cu un grad sporit de confort, realizate din materiale de cea mai bună calitate.

Pentrumai multe stofe şi culori vizitaţi secţiunea Materiale - Culori pentru scaune.

Canapele şi fotolii tapitate fabricate în România. Aceste fotolii si canapele se fabrică pe comandă în funcţie de alegerea Dvs. piele ecologică, stofă, textil, etc.

https://www.comenzi-scaune.ro/blog/Fotolii-si-canapele-tapitate-color.html

Parteneriat

Oferta de colaborare

03.11.2017

Cautam producatori si importatori de mobila pentru colaborare in vanzare si desfacere.

Noi avem zilnic comenzi foarte multe de scaune si mobilier divers si dorim sa mai adugam si alte scaune si obiecte de mobilier clientilor si partenerilor nostri.

Vindem scaune in tota tara atat in magazine cat si online, avem foarte multi colaboratori persoane juridice (pensiuni, hoteluri, institutii bugetare, resturante, etc) care comanda scaune si mobilier de la noi.

In paralel va intreb daca sunteti deschisi la o colaborare mai ampla, am inceput discutiile cu mai multi vanzatori online si offline de mobila pentru constituirea unei asociatii a Vanzatorilor de mobila.

In speranta unei colaborari de lunga durata noi va multumim pentru amabilitate si va dorim o zi frumoasa si profitabila.

Cu deosebita consideratie,

Manager,
S.C. European Med Prod S.R.L.
Ec.Elena Popescu
Tel: - 0720.865.728

https://www.comenzi-scaune.ro