Err Tech SRL - Produse, oferte, noutăţi

Știri

Noutati Josefine Design

01.02.2018

Suntem o echipa tanara si dinamica. Ne ocupam de grafica, design, cod, SEO, optimizare si testare. Asta facem cu pasiune si ambitie, cu placere. Consideram ca lucrurile facute cu pasiune dureaza cel mai mult. Credo-ul companiei noastre:

Eleganta

Functionalitate

Pasiune.

Conceptie si design

De la stabilirea cerintelor generale pana la designul final, culori, asezare in pagina impactul asupra potentialilor clienti…

Realizare

De la concept la realizare, testare si modificari. Websiteul prinde viata printre linii de cod, teste, teste, teste…

Strategie si optimizare

De acum siteul este viu. Urmeaza stabilita strategia de publicitate si optimizarea pentru motoarele de cautare…

Parteneriat

Externalizare si mentenanta IT

01.02.2018

ERR TECH este o companie cu peste zece ani de experienta in domeniul IT, care ofera servicii in domeniul Tehnologiei Informatiei, tuturor firmelor din Zona de Vest, judetele Timis, Arad, Satu-Mare, Bihor, Hunedoara, Caras-Severin si Mehedinti.
Va oferim servicii de:

Externalizare IT:
Adica o baza larga de cunostinte, personal specializat, bine pregatit profesional si competent. Transferul functiilor departamentului IT propriu catre o firma specializata.

Subcontractare servicii IT:
Daca aveti de acoperit o zona larga sau distante mari cu personal insuficient, va punem la dispozitie personal calificat, mobil si bine pregatit in domeniul tehnic.

Consultanta IT:
Consultanta IT consta in identificarea solutiilor optime de utilizare si valorificare a noilor tehnologii. Este indicata ori de cate ori informatiile solicitate stau la baza unor decizii importante pentru compania dumneavoastra , care vor influenta semnificativ personalul, bugetul sau activitatea companiei.

Mentenanta IT:
Prevenirea si solutionarea tuturor problemelor tehnice care tind sa afecteze activitatea normala a companiei dumneavoastre. Firma noastra dispune de un personal calificat pentru astfel de situatii. In plus, preturile abonamentelor noastre, sunt mai mici decat in cazul in care ati angaja o persoana in cadrul companiei, care sa se ocupe de aceste operatiuni.

Helpdesk IT:
Semnalarea unei probleme aparute in functionarea infrastructurii IT, identificarea situatiei sesizate si o prima incercare de solutionare a problemei. Urmatoarele contacte vor fi telefonic, remote sau on-site.

Interventii IT – Oferim Interventii IT in maxim 24 de ore pentru clientii fara contract, prin deplasarea unui specialist ERR TECH la sediul clientului. Serviciile se adreseaza atat companiilor cat si persoanelor fizice. Efectuam deplasari pentru remedierea problemelor IT in Zona de Vest, judeteleTimis, Arad, Satu-Mare, Bihor, Hunedoara, Caras-Severin, Mehedinti. La cerere, asiguram pe baza de contract Servicii de Externalizare IT