Drapelul Personalizat Srl - Produse, oferte, noutăţi

Știri

Oferta 1 Decembrie 2015

11.11.2015

Va lansam propunerea de a ne include printre colaboratorii dumneavoastra cu oferta de ziua indragostitilor, atat pentru Sf. Vlentin cat si pentru Dragobete, care aduce reduceri si promotii de nerefuzat!

Drapelul Personalizat ofera si posibilitatea de a castiga 6 premii
6 perechi de tricouri personalizate de Ziua indragostitilor pentru tine si jumatatea ta!

Articole

Steaguri nationale personalizate pentru evenimente deosebite de la Ecusonul.ro!

05.02.2016

evenimentele deosebite si de ce nu, din casele romanilor patrioti. Acesta este un bun al tarii, iar importanta sa este stabilita in Constitutie. Steagurile variaza de la stat la stat, caracteristicile lor fiind stabilite in functie de istoria si cultura fiecarui popor. Insa, exista si situatii in care steagul national trebuie personalizat, acestea fiind de obicei marile evenimente nationale, vizite ale oficialitatilor din alte tari etc.

In cazul in care doriti sa comandati steaguri nationale personalizate, compania Drapelul Personalizat va asteapta cu o gama diversificata de materiale publicitare, dar si multe altele. Acestea pot fi realizate in diverse dimensiuni si cu materiale de foarte buna calitate, care sa asigure rezistenta acestora. De asemenea, pot fi adaptate la mediul in care vor fi expuse, pentru a satisface dorintele clientilor pe deplin.

Citeste mai departe aici: https://cuvintulscris.wordpress.com/2016/01/20/steaguri-nationale-personalizate-pentru-evenimente-deosebite-de-la-ecusonul-ro/

Prezentare Drapelul Personalizat

11.11.2015

Firma noastra fost infiintata in anul 1984 drept cooperativa, schimbandu-si titulatura in 2003 in Ecusonul Company SRL si mai apoi in 2012 in DRAPELUL PERSONALIZAT SRL. 

Va oferim, prin specialistii nostri in domeniu, urmatoarele servicii:

  • inscriptionare pe suport textil
  • confectionare steaguri, fanioane, ecusoane, etc
  • steaguri de protocol pentru hoteluri si sali de sedinta
  • gravura
  • pavilioane nava
  • pavilioane semnalizare
  • impimari pe echipamente de protectie
  • imprimari pe echipamente sportive

La cererea clientului se ofera si suporti metalici sau de lemn pt stegulete si lanci de lemn pt steaguri. 

Am colaborarat cu firme din intreaga tara, Romtelecom, LukOil, Jidvei, DMHI Mangalia, Daewoo Automobile, Volvo, Renault, Impact, Administratia Porturilor Constanta. 

Pentru detalii privind prestarea acestor servicii prin contract si la comanda, precum si servicii ce nu fac subiectul acestei prezentari, va rugam sa ne contactati. 

Le multumim clientilor si partenerilor nostri actuali si speram intr-o colaborare cu Dvs. 

Parteneriat

Cautam colaboratori!

11.11.2015

Discounturi considerabile pentru firmele care doresc sa incheie parteneriate cu noi!!!